Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MoP alacak mısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla guild wars 2 aldım. mmo tarzı için de mekanikleri kısmen farklı olsa da 2 farklı oyuna para vermek saçma geliyor bana.

guild wars2 nin de aylık ödemesi yok, gördüğüm kadarıyla dünya wow u çok aratmayacak düzeyde. uzun süre bişeyler yapılır yani.

wow u iyi kötü diye nitelendirmiyorum asla ama bu aylık ödeme olayı vs insanı bi zorunluluğa sokuyo gibi geliyo, psikolojik etkisi var.

o yüzden gw2 de daha mutluyum, almıycam.
Mesaj tarihi:
gw2 PvE ye az uygun bi oyun olsa almazdimda ne yazikki wowun alternatifi yok hala o departmanda

yeter ya, zaten yetericne competetive oyun var piyasada, biriside PvE odakli bi oyun yapsin
Mesaj tarihi:
Viktor said:

gw2 PvE ye az uygun bi oyun olsa almazdimda ne yazikki wowun alternatifi yok hala o departmanda

yeter ya, zaten yetericne competetive oyun var piyasada, biriside PvE odakli bi oyun yapsin
Mesaj tarihi:
Almayacağım diyen diğer 16 kişiyi de eklersek, oynayan herkes alacak işte.

Ben de alıp 2-3 ay sonra bırakacak olan gruptanım. Oyuncuyu oyunda PvE vs. tutuyor, benim de PvE kafam ICC'de bitti.
Mesaj tarihi:
Benimde bc ile bitti aslında wow hayatım ondan sonra hep content görmek için yeni acc alıp sattım bunda da öyle olabilir. Pve yapcak adam için zaten en zevkli zaman ilk zamanlar sonra nerfliyorlar filan bossları bi zevki kalmıyo. PvP için de güzel. Herkes için fırsat var.
Mesaj tarihi:
İlk başta almam etmem diyordum yine satın alacağım :) bu arkadaşınla raid yapabilmek falan çok güzel oluyor. Dün bir ds10 yapalım dedik 2x başka realmden 1x başka realmden derken raid kurmuşuz :)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...