kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bakalım durum neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 valla guild wars 2 aldım. mmo tarzı için de mekanikleri kısmen farklı olsa da 2 farklı oyuna para vermek saçma geliyor bana. guild wars2 nin de aylık ödemesi yok, gördüğüm kadarıyla dünya wow u çok aratmayacak düzeyde. uzun süre bişeyler yapılır yani. wow u iyi kötü diye nitelendirmiyorum asla ama bu aylık ödeme olayı vs insanı bi zorunluluğa sokuyo gibi geliyo, psikolojik etkisi var. o yüzden gw2 de daha mutluyum, almıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gw2 PvE ye az uygun bi oyun olsa almazdimda ne yazikki wowun alternatifi yok hala o departmanda yeter ya, zaten yetericne competetive oyun var piyasada, biriside PvE odakli bi oyun yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Valla mop almayıpta açlıktan ölelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Viktor said: yeter ya, zaten yetericne competetive oyun var piyasada, biriside PvE odakli bi oyun yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aldık 1 ay takılır kapatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Haha aynen öyle bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 "wow benim için bitmiştir, daha da gelmem!" şunu etrafımda 10 kişi falan, 10'ar kere dedi ama sonra tıpış tıpış geri döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Viktor said: gw2 PvE ye az uygun bi oyun olsa almazdimda ne yazikki wowun alternatifi yok hala o departmanda yeter ya, zaten yetericne competetive oyun var piyasada, biriside PvE odakli bi oyun yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Almayacağım diyen diğer 16 kişiyi de eklersek, oynayan herkes alacak işte. Ben de alıp 2-3 ay sonra bırakacak olan gruptanım. Oyuncuyu oyunda PvE vs. tutuyor, benim de PvE kafam ICC'de bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kıs ayı havalar soguk evde oturcaz yaza kadar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 alıcaz level 90 olup kapatıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Benimde bc ile bitti aslında wow hayatım ondan sonra hep content görmek için yeni acc alıp sattım bunda da öyle olabilir. Pve yapcak adam için zaten en zevkli zaman ilk zamanlar sonra nerfliyorlar filan bossları bi zevki kalmıyo. PvP için de güzel. Herkes için fırsat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben almıcam şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 nordlydian said: alıcaz level 90 olup kapatıcaz.. Biraz da arenada whineladık mı tamamdır, bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Aldım bile, lvl 90 şart 8 tane karakter için:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Aldık ne yazık ki, çok içime sinmedi ama single player kasasım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ne wow'u be hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Lülülülü yapanlar %30 larda normal onlarında yarısı garanti oynar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 hayır, catayı aldığıma pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 İlk başta almam etmem diyordum yine satın alacağım :) bu arkadaşınla raid yapabilmek falan çok güzel oluyor. Dün bir ds10 yapalım dedik 2x başka realmden 1x başka realmden derken raid kurmuşuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Evet, 6-7 tane char var, nasıl 90 yapıcaz bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar