Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 şehit daha verildi


Teodor

Öne çıkan mesajlar

güçlütürk ordusu
2-5çapulcu
tükürüğümüzüle boğarız
devlet duruma hakim
kürt sorunu kalmadı
barışı yıpratma çabaları
5-10memet
vs.
kardeşlik
aslında özgürlük savaşçıları
onlar ölünce leş sizinkiler ölünce şehit sayılıyor
taraf gastesi safsataları
uludere
kürd kızı ceylan
devlet törörü


kapatalım mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bundan onceki onalrca sehit haberinde soylencek ne varsa söylendi tartışılcak ne varsa tartışıldı .

artık söylencek tek şey allah şehitlerimizin mekanlarını cennet yakınlarınada sabır versin demek ..

atatürkün gençliğie hitabede verdiği mesajı anlayıp uyanmak lazım ...

oysaki ne güzel anlatmış


Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!




Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle değil. cebinde 3 kuruşu zor biriktiren adamı astsubayın önüne atmayacaklar. paralı yapın derken, sıcak temasa giren adam parayı alsın demek istedim. zorunlu askerliği kaldırın demek istedim.

öyle maaş alıp, ülke koruyoruz tribine girip tatilinde denize sıfır yerlerde 2 liraya magnum yiyerek hayat geçirmeyecek kimse. ülkeyi koruyanlar o bedavaya sınırlara diktikleri, gezdirdikleri insancıklar işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkes bu haberlerin içselleştiridiğini kimsenin önemsemediğini söyler ya. ben de tersi oluyor. eskiden üzülürdüm ama açıkcası hayatımı etkilemezdi, unuturdum. ama bu gün sabah kahvaltı yaparken televizyonda gördüm haberi. yemin ediyorum boğazımda kaldı lokmam. yiyemedim hiçbir şey.

birinin abisi, kardeşi, oğlu, arkadaşı, sevgilisi, kocası, belki babası öldü yine. pisi pisine demek istemiyorum ama aslında taraf bile olmadığı çok gereksiz ve kirli bi savaşta öldürüldü işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RTE konuşuyor konuştukça terör daha fazla azıyor. Bi sus be mübarek. yaptığın ettiğin birşey yok zaten. ne terörle ne teröristle mücadele verebiliyoruz. Bu çıkıyor kürt sorunu yoktur, bölgede kontrolü kaybetmedik diyor dedikçe teröristler inlerinden çıkıyor saldırıyor inadına. Bıçak kemiğe dayandı, kararlılıkla mücadele ediyoruz bık bık. Hay bıçağınız da kararlılığınız da yerin dibine batsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

medyada işin bokunu çıkardı

üste '10 şehit verdik kan ağlıyoruz!'
altta '20 pkklı öldürüldü!!!'

flaş flaş flaş ne büyük iş 10 askerimiz 20 tane paspal herife tekabül ediyor zaten itin dötüne soksanız bu halkı daha iyidir nasıl küçük düşürücü bir durum inanamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...