yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Çok yoruldum günlük bugün, bakkaldan beleşe aldığım promosyon "Denizler altındaki fersahlar"ı okiyaraktan uyuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aramasın gözler o şimdi stajyer. 09/4 shxhshshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Gunluk bu sabah kahvaltimi yapip disari ciktim ve bi an kendimi cok iyi hissettiim lan. Cogzel bi duygu. LAN?!? dasaaa said: HEY! SAÇLARI ERKEN BEYAZLAYANLARDA KALP KRİZİ RİSKİ DAHA YÜKSEKMİŞ!!! :D:D:D:D:D:D YAAAY!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o kadar koşuyorsun sana bişi olmaz olm. cenazeme beklerim ama. en çok sen taşıyacaksın.saksı değilsin sen, sporcusun! adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 günaydın günlük (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dasaaa said: @nolax: abi transfer olsa, alırım inan. HEY! SAÇLARI ERKEN BEYAZLAYANLARDA KALP KRİZİ RİSKİ DAHA YÜKSEKMİŞ!!! :D:D:D:D:D:D YAAAY!! bu doğrumu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sanırım bugün dersi asacağım aa asmışım bile zuzut. aslında 7:30'a kurmuştum saatimi ama ilk defa uyuyakaldım bu sene o da bugüne denk geldi nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 26 yilda tek tel beyazlatamadim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 geç kaldım bu satte kalkılır mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 benim ortaokulda beyazladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 @imam: EVET ABİ :D http://www.posta.com.tr/saglik/HaberDetay/Beyaz-saclar--kalp-hastaliginin-habercisi-olabilir.htm?ArticleID=144028 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 vay mınastirith... iyi de sen niye seviniyorsun? ya ölürsem :D:D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ölürsen ölürsün abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 cok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hohowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 geçen açlıktan ölüyorum sandım,geceleri cok karnım acıkıyor mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 günlükçüm, eller aldı yârimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 erken uyandım bugün o kadar yorgun ki bedenim geri yaaaaaaaaaat diye bağırıyor ama 1 saattir dinlemiyorum ben onu Bir de insan niye oğlunun adını oral koyar lan? Tamam sevmiyor olabilirsin çocuğu ya da başkasından olabilir ama çocuğun suçu ney ki? Ayıp ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 babası boris becker'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 alalala diye otobüs bileti alındı falan, haftaya salı akşamı giderim derken bi anda yarın sabah yola çıkmaya hazırlanırken buldum kendimi hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bende bir sorun var ama ne olduğunu bilmiyorum, olayı çözünce haber veririm günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Oğlum çocukluk arkadaşım aradı amca oldun layt! dedi günlük. Vay arkadaş millet evlenmekle kalmayıp baba oluyor biz bi tutunamadık hiç bi dala afgsahdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 noluyo lan daha yaşın kaç? Takıl kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Akıl yaşı mı, beden yaşı mı yoksa vampir yaşım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 is bitti gidip yemek yiyim. hatta almanci döneri yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar