copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Saeros said: oha üst komşunun dairesinde aile faciası dönüyor galiba Kendine sahit bul olay sirasinda nerdeydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sanırım iki gündür hiç konuşmadım. bu gün gelen kurye'ye kolay gelsin diyecektim ama o da suratsız suratsız gelince onla da konuşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ohaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 piiii yarın iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 meh. yarın sabahın köründe angaraya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 elbetteki hâlâ uyuyamadım. 4saat falan uyuyup işe gidicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben de 4 saat uyuyup geldim işe, bişeyim yok ama. sakin bi gün.. o değil de günlük pati'deki uo bölümlerini görmek istemiyorum, kaldırılsın, saklansın, gizlensin bir şey olsun. her girip bişeyler okuduğumda yeniden oynayasım geliyor oyunu. aradan kaç sene geçti oynamayalı, yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 devlet sağolsun 6milyarcık borç çıkarmış bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Güne hızlı başladık hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ahaha peşin ödeyim dedim 200lira indirim yaparız o zaman dediler. bok peşin öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 2saat uyu ama zamanında kalk ☑ kahvaltı yap ☑ spor yap ☑ fatura ödemeye git ☑ faturayı ödeyebil ☒ saatinde işte ol ☒ saat 11:40 gibi işbaşı yap ve like boss şekilde koltuğuna kurulup hiçbişi olmamış gibi kahveni iç ☑ ulan saatle bekledim abi. saatle. kıçı kırık bi fatura için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 olm 2 saat ukykuyla spor yapma yığılıp kalcan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Dertsiz başıma dert açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 senko said: devlet sağolsun 6milyarcık borç çıkarmış bana. Ne borcu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya taa zamanında kredi aldiydim öğrenci kredisi o patladı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Seele said: Dertsiz başıma dert açtım. Sevgili mi yaptin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende hep one night stand. Sabahın köründe üniye gelmek. Bana işkence gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 senko said: devlet sağolsun 6milyarcık borç çıkarmış bana. asafasdgh bana da postacı getirdi 1 saat önce 10k falan devlet baba ver diyor. @seele o niye abi? Bir de bu gidişle iflas edecem lan, hiç bişiyim kalmadı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ardeth said: olm 2 saat ukykuyla spor yapma yığılıp kalcan bak yok ya uykusuzluk konusunda hâlâ iyi gidebiliyorum. ama durup-bekleyip-hiçbir şey yapmadan oturmak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lütfen beni vurun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 6K 10K ne borcu olm bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tanzanya > zanzibar yollarindayim haydi afrika sasirt beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Olacak iş değil jakuzinin borusu yine patladı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Fistan said: tanzanya > zanzibar yollarindayim haydi afrika sasirt beni pizzaları şaşırtacaktır... mmmmm canım çekti şimdi. sizin tükkanda mutfak var mı bilmem ama, zanzibar mutfağından bir çok kolay bar mutfağı menüsü oluşturabilirsin. bara da biraz loft lazım tabii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar