senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 o gün ben çıkarım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bakalım annemin pc lol kaldıracak mı 1.5 saat sonra gelip ağları gelezsem bil ki oyundayım mucuks <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 senko said: o gün ben çıkarım arkadaş. Hiç bi yere bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: lanet olası bir gün daha bitecek. This is your life and it's ending one minute at a time. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben onu dışarı atarım. kaç kurtul senko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mr_Hand said: dasaaa said: lanet olası bir gün daha bitecek. This is your life and it's ending one minute at a time. :D bu iyi bişi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sıkıldım yok mu dürtcek biri beni patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: Mr_Hand said: dasaaa said: lanet olası bir gün daha bitecek. This is your life and it's ending one minute at a time. :D bu iyi bişi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 NolaxThensbane said: sıkıldım yok mu dürtcek biri beni patide poke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 çok eğlendin itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 gelen mail. hörmetli dasaaa mellim (bey işte) altındaki ne peki, buzdan incesenet heykelleri ilk defe bütün tedbirler üçün buz heykeller. sifariş üçün eleqe (tel nolar falan) sevgili gasim, buz heykeli napıyım lan ben? (burada götüme mi sokacam buzu! demedim. batının ironisi bizim doğu sınırlarımızı aşamamış henüz) ne olm bu? bana ne lan! diyip gönderdim. hayır bi de okundu bilgisi istiyor eleman. al okudum da cevapladım da. buz heykel ne ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bugün de iş bulamadım. iş görüşmesine çağırıyorlar umuduyla sabahın köründe açtığım telefon digiturk reklamı çıktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 copry said: çok eğlendin itiraf et yihuuu eheheh dasaaa olm çok eglenceliymiş arada maillerini yolla azerilerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Oce4n said: bugün de iş bulamadım. iş görüşmesine çağırıyorlar umuduyla sabahın köründe açtığım telefon digiturk reklamı çıktı. :( ne okudunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 patron arayıp kamçıladı..ne güzel supernatural izlicektim more work? yes, milord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: gelen mail. hörmetli dasaaa mellim (bey işte) altındaki ne peki, buzdan incesenet heykelleri ilk defe bütün tedbirler üçün buz heykeller. sifariş üçün eleqe (tel nolar falan) sevgili gasim, buz heykeli napıyım lan ben? (burada götüme mi sokacam buzu! demedim. batının ironisi bizim doğu sınırlarımızı aşamamış henüz) ne olm bu? bana ne lan! diyip gönderdim. hayır bi de okundu bilgisi istiyor eleman. al okudum da cevapladım da. buz heykel ne ulan ne güzel işte abi. sen hiç sıkılmıyosundur orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hiiç sıkılmıyorum abi her şey güllük gülistanlık falan tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 günnük başvurduk tekrar, onaylanır da sınavı kazanırsam tekrar gidiyorum. bunu buraya yazıyorum -ki gidersem bugünü hatırlayayım da dönmeyeyim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: hiiç sıkılmıyorum abi her şey güllük gülistanlık falan tey allam ne kadar eğlenceli bir iş dünyan var dasaaa heryerden çizgi roman karakterleri fırlıyor aşsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 evet evet çok harika die hard'ın yenisinde çok pis rus poposu tekmelensin istiyorum ya. rambo gibi olsun, feci yanlı olsun, çok amerikancı olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Hayat dasaaaya güzel doğru diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bir haftadır bulaşık yıkamıyodum, tam bugün durduk yerde gaza geldim başladım bulaşıklara, omurgamın ortalarında bi yer acımaya başladı, kendimi yatağa zor attım :( sanırım öleceğim onun dışında yarının cuma olması ve cuma günü tek bir dersimin dahi olmaması ne kadar mükemmel değil mi? tam şu an onu düşünüyordum yani, baya mükemmel bence. onun dışında çarşamba günü aldığımız ödevin konusunu şimdiden buldum, zaten bir günde çekip editleyip bitirebileceğim bişey o yüzden üzerimden bi yük kalktı. ama hala 15 dakikalık bi senaryo yazmam lazım o biraz geriyor. ne birazı kol gibi geriyor. ha bi de o senaryoyu çekmem lazım bi de, mm leka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yavızın hayatı da çogzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Baya soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ilk başta soğuk ama alışıyorsun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar