Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Günlük her ne kadar wastyrx ile bir olup, kendisini zaman zaman dövmek istesek de pek sevdiğim senkoya teşekkür etmek istiyorum.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 copry said: 6 yaşında çocuğun ağzı sarımsak tarlası gibi kokmasın ama ya lütfen ama LÜT-FEN!!! 6 yaşında çocuk hasta niye alırsınki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bir yanda maç açık şimdi birada geldi.. bu bütçe bitecek, sonra ben biteceğim, işte biz o gün tükeneceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Archangel_ said: copry said: 6 yaşında çocuğun ağzı sarımsak tarlası gibi kokmasın ama ya lütfen ama LÜT-FEN!!! 6 yaşında çocuk hasta niye alırsınki :P Çünkü sadece protez yapmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BabacumMostors said: bir yanda maç açık şimdi birada geldi.. bu bütçe bitecek, sonra ben biteceğim, işte biz o gün tükeneceğiz artık iki kişisiniz evladım. iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş. dayanışma ve birliktelik ile altından kalkamayacağınız bir sorun yok. gerekirse limon satar (zuahah bunu yazmak için gelmiştim) geçinirsiniz. siz birbirinize yetersiniz. yeter ki bir arada olun her zaman. [eski türk filmi ost, aile babası nasihat veriyor. gençler huzurla dinliyor isimli parça çalar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hacı, şirketteyim, şirket bütçesi yapıyorum lan! muhasebe müdürüyle beraber 4 kişiyiz. hiç birimiz de çalışmak istemiyoruz AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 copry said: Archangel_ said: copry said: 6 yaşında çocuğun ağzı sarımsak tarlası gibi kokmasın ama ya lütfen ama LÜT-FEN!!! 6 yaşında çocuk hasta niye alırsınki :P Çünkü sadece protez yapmıyorum :( sadece protez yapmayı o kadar istiyorsan doktora/uzmanlığa başla. ya da başlama, emin olamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 copry said: 6 yaşında çocuğun ağzı sarımsak tarlası gibi kokmasın ama ya lütfen ama LÜT-FEN!!! of su cok kotu bi durum.cocuk sevme istegin yok olur su yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Norak said: değişik bi gün günlük, yürüyelim mi biraz? http://www.youtube.com/watch?v=qU7hmwzuQ1k charles darwin bitches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 atanamazsam sonum o olcek. ama cerrah olurum ben kesip biçerim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ortodonti uzmanlığı yakışır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 copry beni arkadaşlarıyla tanıstırmazsa ağzımı çürük yumurtayla kokutup müşterisi olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 copry arkadaşlarınla beni tanıştır yanaştırmam bunu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Havenless said: Ortodonti uzmanlığı yakışır sana. Niye ki :) Ben insanların ağrılarını acılarını geçirmeyi daha çok seviyorum , estetikle uğraşmaktan ziyade. Healer ruhu var bende biraz. Barbuş sana ben bile yardımcı olamam , ümitsiz vakasın, hem sırada nolax var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yihuuu pamukşekerlere boğcam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 oha. ne ümitsizliğimi gördün lan. barbuş dedikçe şansım olmaz zaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 copry said: Havenless said: Ortodonti uzmanlığı yakışır sana. Niye ki :) Ben insanların ağrılarını acılarını geçirmeyi daha çok seviyorum , estetikle uğraşmaktan ziyade. Healer ruhu var bende biraz. Barbuş sana ben bile yardımcı olamam , ümitsiz vakasın, hem sırada nolax var And YOU HAVE THE SOUL. Ne güzel, lifetime support'sun sen de, bir de diş tellerimi yapan doktora benziyorsun biraz. Saçları kızılşındı en azından. Kadının adı da Fikret'ti ama, sayesinde güzel dişlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Günaydın canim ^^ bu hafta çok hızlı geçti , darısı önümüzdeki 2 haftaya mı denir ne denir? Kurban yaklaşıyor diye insanlar paralarına kıyamıyolar işte rahatım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 xaty said: 2 senedir 6.30da evden çıkıyorum kaç para alıyorsun? inan nolax'a aldığın parayı verseler 10sene saat 5te çıkar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 inceleme için tanrının unuttuğu bir kasabaya gitmem lazım. süper üşeniyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: xaty said: 2 senedir 6.30da evden çıkıyorum kaç para alıyorsun? kırkbinyuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: xaty said: 2 senedir 6.30da evden çıkıyorum kaç para alıyorsun? inan nolax'a aldığın parayı verseler 10sene saat 5te çıkar bence on yüz bin milyon mu alıyo o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bugün bi kolejin yemekhanesine başvurdum adam sabah 7-akşam 6 = 750 lira para veririm dedi.. Püüüüüüüüü, yok müdür saol diyince; " 800 olursa çalışır mısın ?" dedi Hahahahah . Ayakta adam kiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 imamizer said: inceleme için tanrının unuttuğu bir kasabaya gitmem lazım. süper üşeniyorum şu an. iyiki gitmişim. süper ağırladılar yemekler iyiydi. üstüne midilli çiftliği gezdim, ata bindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yarin eski eski es yollari tastan... varsa kimse bulusma yapalim eskisehirliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar