nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 mühendis hastalıgı o,bi yerden sonra okumaktan/hesaplamaktan bıkıyorsun,tatil öneriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 17 yıldır günde ortalama 6 saat üstü bilgisayar başındayım, ilk kez göz muayenesi oldum (o da şirket zorunlu tuttu), normal çıktı gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 göz olayı tamamen genetik. geninde yoksa sen ne kadar zorlarsan zorla bozulmuyor. benimde 7.25'e 6.00 oldular. Askerden muaf olmaya var daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 "nutella yerim" said: mühendis hastalıgı o,bi yerden sonra okumaktan/hesaplamaktan bıkıyorsun,tatil öneriyorum sana sakatlanmasam bayağı gidip bi ülkeyi invade edecektim. şimdi aynı anda 3proje üstünde çalışıyorum. T__T açım, şu anda hemen yollamam gereken 8mail ve 3rapor var. sıradan,gündelik iş problemleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 xaty said: 17 yıldır günde ortalama 6 saat üstü bilgisayar başındayım, ilk kez göz muayenesi oldum (o da şirket zorunlu tuttu), normal çıktı gözlerim. Simdiye kadar bozulmamamasi .. Neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 xaty said: 17 yıldır günde ortalama 6 saat üstü bilgisayar başındayım, ilk kez göz muayenesi oldum (o da şirket zorunlu tuttu), normal çıktı gözlerim. söyle kaç para verdin doktora ??? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 şirket sağolsun arabayla kapıya kadar getirdi doktor ve ekipmanları. 10 adım falan kapıya kadar yürüdüm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 karnim cok ac ve canim sunu istiyor. http://2.bp.blogspot.com/-m7xlxATEjd4/T_NL6p7aAVI/AAAAAAAAAFw/kwoXifyWt7k/s1600/menemen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bu sıcakt ne yımırtası be fsfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kahvaltı niyetine 2 pizza yedim pişmanım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 wastyrx said: kahvaltı niyetine 2 pizza yedim pişmanım :| YANLIŞ!! wastyrx said: kahvaltı niyetine 2 pizza yedim şişmanım :| ŞİMDİ DOĞRU! ben delirmeden gitmeliyim bugün bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Fin said: bu sıcakt ne yımırtası be fsfsfds almanyada 16 derece canim benim gayet yeniyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hayatımda 16 derece sıcaklık görmedim kışın -24 kütahya'da hapsoldum yazında 51 derece iskenderun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 lol gitmedi diye bakıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Fin said: hayatımda 16 derece sıcaklık görmedim kışın -24 kütahya'da hapsoldum yazında 51 derece iskenderun sıcaklık farkından çatlayacan olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 dasdasşdmaslmdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Seele said: karnim cok ac ve canim sunu istiyor. http://2.bp.blogspot.com/-m7xlxATEjd4/T_NL6p7aAVI/AAAAAAAAAFw/kwoXifyWt7k/s1600/menemen.jpg ellehh olsa da yesek be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yakın bir arkadaşımın doğum günü ve güzellik yapamıyorum adamın canını sıktılar akşamı tek başına geçireceğini söylüyor, tamam doğum günü denilen şey artık biz yaştakiler için mühim bir konu değildir ama sonuçta birlikte vakit geçirip hoşsohbet bir gün olmasını sağlamakta bize bir görevdir (arkadaşlar böyle yaparlar) diye düşünüyorum. ne yapacağım ben günlük adama pasta alıpta gidilmez çıkalım biryerlerde içelim diyorum bir türlü ikna edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Babam 800 yaşında hala ufakta olsa bi süprüz yaparım neresi önemli değil? Kendi doğduğumuz gün olabilir gerçi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ona nasıl küçük süprizler yapıyorsun? neler yapıyorsun gerçekten süpriz olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kozalak said: Seele said: karnim cok ac ve canim sunu istiyor. http://2.bp.blogspot.com/-m7xlxATEjd4/T_NL6p7aAVI/AAAAAAAAAFw/kwoXifyWt7k/s1600/menemen.jpg ellehh olsa da yesek be. Pastirma da koyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 dasaaa said: ona nasıl küçük süprizler yapıyorsun? neler yapıyorsun gerçekten süpriz olarak? 4 nm'lik bi matruşkayı 6 nm'lik bi matruşkanın içine koyuyo. onları da 10 nm'lik matruşkaya koyuyo. sonra hepsini hediye paketi yapıp 13 nm'lik bi fiyonkla süslüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Yarınki yolculukta yirtayim dedim ama yemedi. Neyse pazartesi bişe derlerse bahane var. Ama gitmeyeydim iyiydi ya. Gece 4:30 da kalkacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 dasaaa said: ona nasıl küçük süprizler yapıyorsun? neler yapıyorsun gerçekten süpriz olarak? Dünyanın en birinci babası ödülü var mesela babamın. Ellerimle yabdığım pastası var ama çoktan dışarı atılmıştır sdf. Böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Günlük bi cafe açsam, adı da yalnızlar rıhtımı olsa, sadece tek gelenleri alsam mekana tutar mı lan sence? Böyle mal şeyler geliyor aklıma benim de hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar