nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 it is sütidint party time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 firmanın birine başvurdum. size kişilik envanteri göndericez çözün yollayın dediler. onlardan göndermeden kariyer.nettekini çözüp sonuçlara bakayım, bir sonrakini manipüle ederim dedim. ulan manipüle edilecek gibi değil ki GODOŞUN ÖNDE GİDENİ, BAYRAK TAŞIYANISINIZ çıktı 4 ana başlık var. ciddi - sadık - dominant - iz bırakan. karakterimin puanları şöyle 100 üzerinden ciddi 94 sadık 94 iz bırakan 7(yedi) dominant İKİ ben bile bilmiyodum bu kadar ezberci olduğumu. kuralları uygular arkanızı dönün gidin, ezbere iş yapar hiç ayağa kalkmaz başını eğer sıkıntı çıkarmaz tipi adammışım. kitleleri arkamdan sürükleyecek biri olmadığımı biliyodum da bu kadar da acı konuşulmaz arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 seni anlıyorum gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 copry hatun kalbimi kırdı az önce günlük :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Böyle seyler yapıp saeyi özel mesaj kutumuza yönlendirmezsen sevinirim Unutkanlığının acısını benden çıkarma be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 coluk cocukla muhattap olmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 copry said: Böyle seyler yapıp saeyi özel mesaj kutumuza yönlendirmezsen sevinirim Unutkanlığının acısını benden çıkarma be adam. zegnaya şikayet ederis bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Alkolden heralde sıcak bastı derken salak arkadasımın kıyafetlerini kurutmak için kaloriferi 70 derecede çalıstırdıgını farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 alkol sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 günlükcüm motor güzel motor can artık tel kafesler dar geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gunluk 2 ayda 10 kilo daha aldım.sıcanzi.acilen bi dur demem lazım. 75 den 85 e cıktım ve daha da cıkıcak gibiyim.her zaman yemek potansiyelim vardı.ama bu kadar b.kunu cıkarmamıstım.biliyorum tek sebebi askerlik.sen dagın basında adam akıllı bisi yeme eve gelince anne yemekleri aburcubur.lanet olsun az once 2 doner 1 orta boy pizza.uzerine tatlı kola.hayvansın hayvan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 league of legends sen nasıl bir oyunsun? iki maç attık sinir stresten yüzüm yanıyor cayır cayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 5 aydır LoL hayatım bitik küfür etmeyi özledim akeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Saeros said: league of legends sen nasıl bir oyunsun? iki maç attık sinir stresten yüzüm yanıyor cayır cayır. Bensiz atmaya her kalktıgında bunun başına gelmesinden sıkılmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kavurma said: seni anlıyorum gold. http://images.forum-auto.com/mesimages/4475/fightclubrobertpaulsonmeatloafinfinitejestmavienocturne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 vivavale said: gunluk 2 ayda 10 kilo daha aldım.sıcanzi.acilen bi dur demem lazım. 75 den 85 e cıktım ve daha da cıkıcak gibiyim.her zaman yemek potansiyelim vardı.ama bu kadar b.kunu cıkarmamıstım.biliyorum tek sebebi askerlik.sen dagın basında adam akıllı bisi yeme eve gelince anne yemekleri aburcubur.lanet olsun az once 2 doner 1 orta boy pizza.uzerine tatlı kola.hayvansın hayvan :X ben de böyle başlamıştım 115e kadar yolun var dur demeden gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Saeros said: league of legends sen nasıl bir oyunsun? iki maç attık sinir stresten yüzüm yanıyor cayır cayır. Bensiz atmaya her kalktıgında bunun başına gelmesinden sıkılmadın mı? başıma bişey gelmedi lan gayet dövdük. ama early gamede klavye kırdırttılar iki oyunda da sonra yargı geldi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ben senin henüz yargıladığını görmedim. Takımı carry'lemeyen carry rolün her zaman. OKAE GUSY I PIK ASHE K? AWESUM ULTI AND W :D:D:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 goldbären said: kavurma said: seni anlıyorum gold. http://images.forum-auto.com/mesimages/4475/fightclubrobertpaulsonmeatloafinfinitejestmavienocturne.jpg abi :( bu arada silent hill 3d geliyor!!!!!!! hurray! gerçi.. oh wait abi sevindiğim boka bak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Ben senin henüz yargıladığını görmedim. Takımı carry'lemeyen carry rolün her zaman. OKAE GUSY I PIK ASHE K? AWESUM ULTI AND W :D:D:) hahahah yok iki gündür lux'la akıyorum, imma firin ma laz0r falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ooo, lordum. Akalım madem. West'e geçicez yanlız bugün yarın, gel sen de, zaten lvl 15 bişiysin, köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 level 26 accountum var türk serverında, atarım west'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 saat 4 daha uyumadım fuck you thunder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Günlük senden nefret ediyorum, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar