goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 8 senedir ingilizce metin yazmıyodum lan. körelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 inşaat mühendisliği gibi kadınsız, testosteronu bol, hayvan gibi uncivilised adamların olduğu bölüme civil eng demeleri de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yalnız ben çok civilized bir insanım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bir pardesüye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bir pardesüye bakarım pardesü mü diye, bir de giyene bakarım adam mı diye!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi onsuz da süper kibar bi insanım ki ben. ha pardüse civilized olmak için geçerli değil ama seks +40 koyuyor. scientific fact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ne enteresan insanlar var ya.. cv'de bilgisayar bilgisine "evde bilgisayarım var, evde kullanıyorum, bilgisayar kullanmak nedir ki" yabancı dil: "evde sözlüğüm var, her gün 100 kelime bakıyorum" adam fotoğraf koymuş; sevgilisiyle yan yana, gözlüğü eliyle tutmuş fotoğrafta. kafayı da kırmızıyla yuvarlağa almış biri de fotoğrafta arkadan balık tutarken görünüyor.. sigara: "içiyorum ama içmeyedebilirim, duruma göre bakarız" of of neler neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 haha yıllık 100 milyon dolar ciro yapan bir şikretin patronunun oğluyum da yazsaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu tek bir adamdır sanıyorum. yani böle cv çok sık gelmiyordur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 xaty said: ne enteresan insanlar var ya.. cv'de bilgisayar bilgisine "evde bilgisayarım var, evde kullanıyorum, bilgisayar kullanmak nedir ki" yabancı dil: "evde sözlüğüm var, her gün 100 kelime bakıyorum" adam fotoğraf koymuş; sevgilisiyle yan yana, gözlüğü eliyle tutmuş fotoğrafta. kafayı da kırmızıyla yuvarlağa almış biri de fotoğrafta arkadan balık tutarken görünüyor.. sigara: "içiyorum ama içmeyedebilirim, duruma göre bakarız" of of neler neler... Adamın canı sıkılmış çok pis dalga geçmiş işte ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 açık sözlüğüm, deyişik bi adamım B) tribine girmiş ama becerememiş bence. var böyle CVler ben de duydum ilk ağızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adam sıkıcı hayatına bir renk katmıs işte daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hahaha iyi eğlenmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 tek kişi değil onu yazanlar ya, farklı cv'lerden. ingilizce ve bilgisayar olayını yazan aynı adam sadece.. daha neler neler var, eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi adam öküz gibi firmaya başvuruyor. lan imkan olsa cv'ye bile smokin giydirir öle yollarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 -14.00 14.30. 15.00 16.00 17.00 randevularım dolu yarına veriyorum randevunuzu diyorum , 18.00 olmaz mı diyor adam Acı be vicdansız: :((( Yarına verdim bana ne bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bırakıyorum,bırakıyorum,bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adamın inanılmaz dişi ağrıyor. evde kafasını duvarlara vuruyor. siz biz 20:00lere 21:00lara kadar çalışırken bu dişçiler "ah 18:00 mi? oh my gaaad! çok geç" diye ağlıyorlar. yemeyin bu yalanları111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ayıp etmişsin hakkatten sdkhgşasldh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 araya sıkıştırsaydın adamı.belki 5 dk lık bi işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Dişi ağrıyan hastaya randevu verilmez cahiller. Diştaşı temizliği olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 biri gelcek calis sana mangir vericem diyecek ooo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi milletin pis ağzını öldürseniz yine de ellemem ıyyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 olm Neşet Ertaş ölmüş lan :( datlı dillim güler yüzlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hava inanılmaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar