dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sevgili tanrım. sabrımı test ediyorsan eğer geçen sene gibi bittiğini farketmiş olman lazımdır. etrafa aval aval bakınmaktan vazgeçmelisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ÇOK ÇALIŞTI BAŞARDI!!! Yılmadı, bıkmadı, durmadı, çalıştı ve başarılı bir fakir oldu. Kim mi? bir üstteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ahah ne fakiri lan adam seneye kendi inşaat şirketini açacak raddede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 dasaaa said: elbette 2 ' bunlardan biri işe çalışırken coprylerden esas olanı zaty'lerden esas olanı ile tatile çıkacak! HEM DE BEDAVA! kopri ve iksati ise işlerinde çalışacaklar. bölece yaz tatili hiç bitmeyecek gibi olacak. ahaha abi zaten öyle copry'i anlıyorum hadi kendi tükkanı fln da, iksati nası o kadar izin alio lan!!! 5 yıllık iznini tüketti veya adam bi anda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 İksatinin benden çok izni var istese şimdi bile izne çıkar da ben çıkamıyorum diye çıkmıyo o da cnms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 goldbären said: ÇOK ÇALIŞTI BAŞARDI!!! Yılmadı, bıkmadı, durmadı, çalıştı ve başarılı bir fakir oldu. Kim mi? bir üstteki. harbi lan. çok basit işler için epic çalışmak zorunda kalıp sonra fail olmamı sağlayan bir sistem yaratmış yaradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Götüm dondu abi öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 senko said: dasaaa said: elbette 2 ' bunlardan biri işe çalışırken coprylerden esas olanı zaty'lerden esas olanı ile tatile çıkacak! HEM DE BEDAVA! kopri ve iksati ise işlerinde çalışacaklar. bölece yaz tatili hiç bitmeyecek gibi olacak. ahaha abi zaten öyle copry'i anlıyorum hadi kendi tükkanı fln da, iksati nası o kadar izin alio lan!!! 5 yıllık iznini tüketti veya adam bi anda sdf keşke izinlerimin yarısını falan verebilsem copry'e, gezcek bi sürü yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 dasaaa said: goldbären said: ÇOK ÇALIŞTI BAŞARDI!!! Yılmadı, bıkmadı, durmadı, çalıştı ve başarılı bir fakir oldu. Kim mi? bir üstteki. harbi lan. çok basit işler için epic çalışmak zorunda kalıp sonra fail olmamı sağlayan bir sistem yaratmış yaradan. olm sende bi cenabetlik var. geldin buraya bütün işlerim ters gitti, gidiyosun hepsi düzeldi asdfsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi tanrı beni sevmiyor diyorum "yok öle değüül" falan diyorsun. aramız bozuk yahu. zeus falan gibi olsa gidip dağa çıkıp konuşayım. olmadı god of war mode on. ama yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 isyan et, lucifere inan. best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 valla bence o da beni çok sevmez bak. sanıyorum tanrılar tarafından sevilesi bi insan değlim yahu ben tanrı olsam ben de sevmem kendimi. doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Olm beni baştan yanlış anlamışsın sen. "Yok, öyle değil" dediğim direkt tanrı zaten. sdfsdfadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 okulun ilk günü curcurnaydı...gene mi kontenjanlarını arttırdılar şu okulun anlamıyorum ki bu gurüh nerden geliyor.Adım atacak yer yoktu.Bir de masterın ilk gününde ilk dersimi kaçırmam(ders 1 deyken 3 te sanmam),paha biçilemezdi,nasıl başlarsan öyle gider derler ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 günlük bugün bilkente gittik ales kaydı olayına aylardır hatun görmemenin etksiyle iktisat fakültesinin orda stun yedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 iktisat'a kayıt yaptıraydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 copry said: Amasra safranbolu arası yol gerçekten mükemmel , ağaçtan tüneller var :) Tüftüfünü de al piknik yapalım offf o yol muhteşem yaa. bitmesin istiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 20lik dişim çıkmaya çalışırken survivalı bana inanılmaz bir ağrıya mal oluyo günlükçüm. ÇOK DİŞİM AĞRIYOOOOO :( Neyse dayanamadım ağrı kesici aldım yarın da çektirmeye gidicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı, çeksene kendi dişini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 rakıyla gargara yapacaksın. ekmek çiğneyip çeneye bas sonra. hasta olarak biz daha deneyimliyiz senden. söz dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ağrı kesici işe yaramazsa rakıyla gargaraya hep varım. Bi işe yaramıyor ama olsun. Ekmek çiğneyip basmak kafanı vurduğunda şişliği alır diş ağrısıyla alakası yok onun. Çok aksiyim yaa çok ağrıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 0ne said: Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı, çeksene kendi dişini :D Evet kendi dişimi çekemem hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mr_Hand said: Olm beni baştan yanlış anlamışsın sen. "Yok, öyle değil" dediğim direkt tanrı zaten. sdfsdfadsd abi o zaman beni sevmeyen kim lan! birisinin garezi var kesin! bu arada hiç özlememişim =( kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 "guinness wrb" said: POVERTY WORLD RECORD holder is a Turkish civil engineer living in the karton tenaments of Baku, Azerbaijan. He also holds the record for most consecutive failed attempts to have a life. In an interview, he summarized his motivation as "Being failed at everything is a type of success. It's like a bug abuse for fate, being the worst at everything still brings being best at one thing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 olm... PUAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA print alıp duvara mı assam ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar