xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 benzine para mı vercem ya gerçi şirket benzini karşılıo ama bu trafik çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 evimin yanına mado açılması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: wastyrx said: Bak işte ankaraya yine gel bi çalgan yapalım dicektim şimdi evlendin sen hanım kızıyor dersin.. yaa :) hanımı da alıp gelirim ki a zaten geleceğim, kasım gibi büyük ihtimalle eheh bir saat önce o akşamki yemeğin faturasının kaydını gördüm, hüzünlendim lan, hem de şirket temsili olarak giydirmişiz şirkete onu gördüm iyice duygulandım ahasf ASddf gelin gelin ankarada olursam ayarlarım her türlü ^^ O değil de az önce abimle karşılıklı oppan gangnam style şeklinde bi oynadık.. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: OFİSTE YALNIZIM LAN YİNE!! ama iyidir mesai fln derken güzel para geliyor Tam aile babası olmuşsun sen afeerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Norak said: xaty said: yine bi salı mesaisi.. karnım aç, eve gitmek dizi izlemek, oyun oynamak istiyorum daha heycanlı bi işin olsa halbuki bunları istemezsin, misal: http://www.youtube.com/watch?v=DceHEBGVfj4 bak ne kadar mutlu adam işinde :) :) :) ya hayatımda şöyle bir şey yapsam herşeyi bırakır inzivaya çekilirim. ya da bağımlılık olur herhalde be. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tek sorun çıkarmayan şey bilgisayarımdı, az önce ekranda bi yeşil çizgi belirdi ve kaybolmuyor <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 annem facebooktan mesaj atmış said: aktör müsün len sen hohohohoho <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 after eight denen nestle mucizesi "8den sonra tüketiniz" mi yoksa "8 taneden sonra orgazm olursunuz" mu demek istiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Saeros said: tek sorun çıkarmayan şey bilgisayarımdı, az önce ekranda bi yeşil çizgi belirdi ve kaybolmuyor <.< o bilg. zçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ekran kartı mı oynadı acaba yerinden daha yeni izmirden istanbula taşadım kasayı, genelde kasaya ayağım çarpsa ekran kartı temassızlık yapardı bilgisayar kapanırdı, bu sefer olmayınca baya şaşırmıştım hatta. dur bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 GwindonSurion said: annem facebooktan mesaj atmış said: aktör müsün len sen hohohohoho <3 <3 <3 Annen santa mi? Hoh hoh hooo Sabah sabah iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 allam ne güzel dersler var okulumuzda. hangi seçmeli dersi alayım derken kafa yanıyodu az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kahve icmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ne ballıyım cirque du soleil'e beleş bilet buldum :tahtayavurur: :mpupuç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 her şeyi çok zorlamak zorunda kalmak ile her şeyi oluruna bırakmak arasında çok ince bir çizgi dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ofise gelince sosyallesmekten insan gibi calisamiyorum, hele sabah hic odaklanamiyorum, ogleden sonra abanip gec cikiyorum. evde kalinca asosyallikten cilgincasina 12-13 saat yerimden kalkmadan sapik gibi ac susuz calisiyorum. bunun oluru arasi ne arkadas ya dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gündüz babasına, gece kızına çalışıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Fenix E21 aldım sonunda günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utopia said: ofise gelince sosyallesmekten insan gibi calisamiyorum, hele sabah hic odaklanamiyorum, ogleden sonra abanip gec cikiyorum. evde kalinca asosyallikten cilgincasina 12-13 saat yerimden kalkmadan sapik gibi ac susuz calisiyorum. bunun oluru arasi ne arkadas ya dfg. yüzükleri takalım bi gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 cek al beni bu hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hiç bırakmam bebeyimz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 patatespresi said: gündüz babasına, gece kızına çalışıyorum.. http://i.imgur.com/Jsoyv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Supradyn said: hiç bırakmam bebeyimz <3 ya aptal sen nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sabahtan beri Beatles dinlemek...don't let meee downnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar