wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tamam abi işte parol majezik gibi ilaçlarda var başka neyde var o kadar sıkı kontrollü satılacak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sorun olan kodein abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 biraz kafa yapıyormuş o eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Kucukken bi oksuruk surubu vardi full kodein ne saglam uyurdum yaa vay be huzunlendim la simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sabahın 10 unda kapı çaldı günlük, sıçtın mavisinde yattıgım için anca 3 - 4 saatlik kalitesiz bir uyku ile kalktım kapıyı açtım. tatlılar tatlısı bir hatun, yeni komşummuş bıçak lazımmış bidibidi.. gittim mutfaktan kaptım bir bıçak verdim, ''teşekkürler,5 - 10 dakikaya getiririm'' dedi. yok önemli değil *ağzınu yedüğüm* deyüp kapadım kapıyı. koli falan mı açıyor acaba günlük? YARDIMA GİDİYİM Mİ? sdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 i said a-bang bang bangitty bang, i said a-bang bang bangitty bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 pascalnouman said: Kucukken bi oksuruk surubu vardi full kodein ne saglam uyurdum yaa vay be huzunlendim la simdi flu medicine'dan sentezleyip uyuşturucu yapıyorlar abi. ondan yasak dışarıda. BU arada bugün feci feci sıçtım abi. Adamlar açık konuşmadılar malzeme+işçilik geçtim fiyatlardan bi kalemi ben. tamamen bize ait diye. adamlar sadece işçilik olarak düşünüyorlarmış onu da. LAWL.. oh no.. but LAWL ha kabul edilirse biraz daha kâr olmuş olur. orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 az önce kız bıçağı geri getirdi günlük. üst baş değişmiş, süslenilmiş, saç yapılmış. tatlı gözükmesi beni mafyonumun henüz patlamamış olmasındanmış. would not bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Acaba 1-2 entrika çevirip zorunlu mu kılsam ki günlük? Canım sıkılıyor böyle görünce bizi ne öyle lan yabancı nezaketi ya adam ol ya silktir git diyesim geliyor bazen de işte fazla gerizekalıyım onun için galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 said: HELLO MY DEAR Can we be come friends?,I am Miss Flourzy im interested in you,please reply me here ([email protected]) For a confidential discussions may be like that we can become best friends in future sorry for my pictures i will enclose it in my next mail when i hear from you okay.Kisses and warmest regards, Miss. Flourzy Sankara tanıyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 15dk öncesi telefon sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 al neşen yerine gelsin biraz http://forum.paticik.com/read.php?73,6474688 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 2 gundur su bile icemiyorum lan nasi bi mide usutmesidir bu simdi yemek soyledim, onu da yiyemezsem direk hastaneye gidiyorum 2 serum aliyim kendime geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sıkııldım yok mu cıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 dasaaa said: 15dk öncesi telefon sonrası Abi şu çocuk harikaymış ahaha mükemmel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çocuk çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sabah bacağımın arkasına kramp girdi. hala geçmedi. baya kötü, üstüne basamıyorum. artık kramp değil de oralarda bişeyi kopardığımı düşünmeye başladım :( çok kötü lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 izmir boşuna büyük şehir olmuş istanbulun %3ü etmez ama çok seksi şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 boyoz,domat,klorak kombolarını da ben söyleyeyimde tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Günlükçüm bu gün hayatımın en boktan kurgusunu yapmış olabilirim. Hatta olabilirimi fazla direk öyle yaptım. Ben böyle rezil bi çekim daha görmedim, görmem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 halamın oğlunun nişanı vardıı günlük...Bir üç ayak oynamışım off kadroda müthişti tabi,kız tarafında da varmış karadeniz oyununa meğilli olanlar,kaç zamandır içimde ukteydi stres attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 uff arabayi ters parkettim bugun superim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ne whatı olm geri geri gelip parketitm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar