Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çok sinirliyim ama kimseye de kızamıyorum, kendime kızıyorum galiba. hay kafama sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Gıcır gıcır post kasma threadi açılmış. Hadi gözünüz aydın lüzumsuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Yavuz en lüzumsuz sensin. Saçların apayrı lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 helo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 uuuu günlüğe ilk sayfa postumu atıyorum bak şimdi bi hareketlenme oldu diyebilirim neyse kahvaltı yapıp gideyim işime... bye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 PastorOfMuppets said: Yavuz en lüzumsuz sensin. Saçların apayrı lüzumsuz. http://i.imgur.com/pmUy6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://i.imgur.com/NXpjR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Saeros said: PastorOfMuppets said: Yavuz en lüzumsuz sensin. Saçların apayrı lüzumsuz. http://i.imgur.com/pmUy6.jpg hazreti ihlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çok yanlızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ya bi git... onsöküz gişi aradüm ama kümse gözmök östömödüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Caltech'te okuan var mı? ya da tanıdığı olan varsa şuna bi el atsın "Cloud computing for citizen science" http://thesis.library.caltech.edu/6615/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yeni günlük yeni şans hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 en kötü rüyalardan birini gördüm gene. 6 sene önce bir hata yaptım ve oradan aşağı downward spiral. bir hata. bir hata daha derken. alın size goldbären. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 günaydın günlük hayırlı uğurlu olsun yeni adli yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Hayat çogzel, çiçekler falan.. Şaka len şaka günlük hala bok gibi ^_^ Dün babam uyku mahmuru dirseğini gözüme geçirdi şişecek sanırım. Soranlara babam bana darp uyguladı dicem boynu büküp :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 goldbären said: en kötü rüyalardan birini gördüm gene. 6 sene önce bir hata yaptım ve oradan aşağı downward spiral. bir hata. bir hata daha derken. alın size goldbären. same ol story. alkolik dedektifin hayat hikayesi olarak da geçer hatta. canımsın lan. biz çok seviyoruz olm seni. sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Alkolik değiliz biz, biraz sık içiyoruz o kadar O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 abi sen bizden değilsin... seni kabul edemiyoruz. sen hardcore winnersın. kablet artık bunu. gablet de geçsin... sorunları olan ama güçlü olansın. mahallenin tough kid'isin bizim durumlar farklı. biz loserız. winning olarak bildiğimiz tek şey winning eleven. onda da kaybettik zaten neye elimizi atsak kurudu, ne istesek heba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Dün senkonun eve gittim de adamın duvarda bi terslik var diyorum. Meğersem duvar değilmiş o televizyonmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben tv kullanmıyorum. kullansam kıskanabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Tanrım bu ülkeyi seviyorum!!! adamlar açık açık security analyst diye casus arıyorlar.. ahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar