Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çok sinirliyim ama kimseye de kızamıyorum, kendime kızıyorum galiba. hay kafama sıçayım ya.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Gıcır gıcır post kasma threadi açılmış. Hadi gözünüz aydın lüzumsuzlar.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Yavuz en lüzumsuz sensin. Saçların apayrı lüzumsuz.
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 uuuu günlüğe ilk sayfa postumu atıyorum bak şimdi bi hareketlenme oldu diyebilirim neyse kahvaltı yapıp gideyim işime... bye..
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 PastorOfMuppets said: Yavuz en lüzumsuz sensin. Saçların apayrı lüzumsuz. http://i.imgur.com/pmUy6.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Saeros said: PastorOfMuppets said: Yavuz en lüzumsuz sensin. Saçların apayrı lüzumsuz. http://i.imgur.com/pmUy6.jpg hazreti ihlas
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ya bi git... onsöküz gişi aradüm ama kümse gözmök östömödüüüüüü
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Caltech'te okuan var mı? ya da tanıdığı olan varsa şuna bi el atsın "Cloud computing for citizen science" http://thesis.library.caltech.edu/6615/
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 en kötü rüyalardan birini gördüm gene. 6 sene önce bir hata yaptım ve oradan aşağı downward spiral. bir hata. bir hata daha derken. alın size goldbären.
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 günaydın günlük hayırlı uğurlu olsun yeni adli yıl.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Hayat çogzel, çiçekler falan.. Şaka len şaka günlük hala bok gibi ^_^ Dün babam uyku mahmuru dirseğini gözüme geçirdi şişecek sanırım. Soranlara babam bana darp uyguladı dicem boynu büküp :|
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 goldbären said: en kötü rüyalardan birini gördüm gene. 6 sene önce bir hata yaptım ve oradan aşağı downward spiral. bir hata. bir hata daha derken. alın size goldbären. same ol story. alkolik dedektifin hayat hikayesi olarak da geçer hatta. canımsın lan. biz çok seviyoruz olm seni. sıkma canını.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Alkolik değiliz biz, biraz sık içiyoruz o kadar O_o
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 abi sen bizden değilsin... seni kabul edemiyoruz. sen hardcore winnersın. kablet artık bunu. gablet de geçsin... sorunları olan ama güçlü olansın. mahallenin tough kid'isin bizim durumlar farklı. biz loserız. winning olarak bildiğimiz tek şey winning eleven. onda da kaybettik zaten neye elimizi atsak kurudu, ne istesek heba oldu.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Dün senkonun eve gittim de adamın duvarda bi terslik var diyorum. Meğersem duvar değilmiş o televizyonmuş...
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben tv kullanmıyorum. kullansam kıskanabilirdim.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Tanrım bu ülkeyi seviyorum!!! adamlar açık açık security analyst diye casus arıyorlar.. ahahahahahahahahahaha
Öne çıkan mesajlar