Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba,kız ve dayak

PATA

Öne çıkan mesajlar

babadır döver diyip eve yollayabilirler

bide babası karakolda pişmanım özür dilerim ayagı yapabilir

kız için en mantıklısı mutsuzsa evi terketmek olur.

ayrıca sevgiliden yardım istemekte sakat ya.yani sen gidip babayı bile dövebilirsin belki.insandan insana degişir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Bu gün baktım bişi yok ya sertçe kaşısam daha çok kızarırmış.Kolunda bi cm lik yer kızarmaya yakın.Tam kızarmamıştı.

Darp edilmiş diye karakola götürsem gülerler

"Gırtlağımdan tutup balkondan sarkıttı" kısmından anlamıştım zaten sdf

Babası tahminen bunu kolundan sıkıca tutup azarlamış, kızın gururu kırılmış. Kız da babasını korkutup pişman etmek için polis çağırmayı düşünmüş. Kızın kendi polisi aramaya dötü yememiş bence babası kızar diye o yüzden sana aratmaya çalışmış hehe
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Bu gün baktım bişi yok ya sertçe kaşısam daha çok kızarırmış.Kolunda bi cm lik yer kızarmaya yakın.Tam kızarmamıştı.

ayrıl abi, bütün gün düşünmüşsündür hatta gece uyuyamamışsındır belki olayın gerçek olduğunu düşünüp. ayıp yahu, be ne yani.

ayrıca kız arkadaşın bukowski okuyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

yine de -izler belirginse diyecektim ama- bu tür durumların tekrarlanması ihtimaline karşı rapor alın, anında kullanmasanız bile elinizde delil olur. umarım tekrarlanmaz, geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...