Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hukuki konular dışında burdan tavsiye alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 barınaklı espri yapılmamış hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Hastanelik durumu yoksa karakola gidiyorsunuz. Kadına şiddet konusunda mesafe katedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 goldbären said: barınaklı espri yapılmamış hayret. geçen kangallı konuda da gördüm bunu, ikidir nedensiz bir şekilde yarıyor. konu da ciddi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 neden dövmüş babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bu gün baktım bişi yok ya sertçe kaşısam daha çok kızarırmış.Kolunda bi cm lik yer kızarmaya yakın.Tam kızarmamıştı. Darp edilmiş diye karakola götürsem gülerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 oluyor abi türk kızlarında ilgi çekmek için böyle abartmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dayak is straight outta heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547172_10151237812208203_1262705914_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kıs kac yasında ki 18 sen ufak mı buyuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 babadır döver diyip eve yollayabilirler bide babası karakolda pişmanım özür dilerim ayagı yapabilir kız için en mantıklısı mutsuzsa evi terketmek olur. ayrıca sevgiliden yardım istemekte sakat ya.yani sen gidip babayı bile dövebilirsin belki.insandan insana degişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bence karışma. sonunda baba pompalıyla dötünüzden vurabilir ikinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 PATA said: Bu gün baktım bişi yok ya sertçe kaşısam daha çok kızarırmış.Kolunda bi cm lik yer kızarmaya yakın.Tam kızarmamıştı. Darp edilmiş diye karakola götürsem gülerler "Gırtlağımdan tutup balkondan sarkıttı" kısmından anlamıştım zaten sdf Babası tahminen bunu kolundan sıkıca tutup azarlamış, kızın gururu kırılmış. Kız da babasını korkutup pişman etmek için polis çağırmayı düşünmüş. Kızın kendi polisi aramaya dötü yememiş bence babası kızar diye o yüzden sana aratmaya çalışmış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 PATA said: Bu gün baktım bişi yok ya sertçe kaşısam daha çok kızarırmış.Kolunda bi cm lik yer kızarmaya yakın.Tam kızarmamıştı. Darp edilmiş diye karakola götürsem gülerler ayrıl abi, bütün gün düşünmüşsündür hatta gece uyuyamamışsındır belki olayın gerçek olduğunu düşünüp. ayıp yahu, be ne yani. ayrıca kız arkadaşın bukowski okuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 PATA said: Bu gün baktım bişi yok ya sertçe kaşısam daha çok kızarırmış.Kolunda bi cm lik yer kızarmaya yakın.Tam kızarmamıştı. Darp edilmiş diye karakola götürsem gülerler yine de -izler belirginse diyecektim ama- bu tür durumların tekrarlanması ihtimaline karşı rapor alın, anında kullanmasanız bile elinizde delil olur. umarım tekrarlanmaz, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 maks 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sipeyskeyk said: Karışma, kızdan ayrıl. +1 böbregi kaptırabilirsin isin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kızını dövmeyen dizini döver dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar