Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben inanıyorum Cry'a, yardımcı olun olm adama elin gevuruna kalmasın paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThiefTyria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hhehehe bende sincaplara inanıyorum kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 uyan mamoş sabah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Wire transfer yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bankaya git ganga, onlar yolluyormuş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bir projemiz var o yuzden arastiriyorum devamli olarak boyle para aktaracaz ama en ucuz yontemi bulmaliyiz sonucta bircok firmadan daha bilgili adamlar var burda diye dusunuyorum. Benimde bircok getirme yolu biliyorum ama ha birisi gelir cikar der ki yahu soyle soyle yaparsan %0.5 komisyonla transfer yapabilirsin der... ozaman operim onu anlindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 spam mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ahanda buldum bir yol, Kolombiya'dan gelme koko stokla bas bi kuryenin mideye sonra burda satıp paraya çevir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Editor said: Benimde bircok getirme yolu biliyorum ama ha birisi gelir cikar der ki yahu soyle soyle yaparsan %0.5 komisyonla transfer yapabilirsin der... ozaman operim onu anlindan :) normalde ne kadar oluyordu, biz sanki 1% e falan yollamıştık geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kocam ölmüş bir afgan prensesiyim 300000000 milyon dolarla Türkiyede yatırım yapmak istiyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ardeth said: spam mail en mantıklısı bu, bana spam mail at, ben cvp veriyim, sonra benim hesabıa aktar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 vakifbank filan var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 En guvenlisi swift, en gec 1 haftada hesabinda olur. Bankaya islem ucretini sorarsin, her halukarda aldigin riske degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 dasaaa said: vallaen has yatırım topraktır! amerikadan toprak al toprağı getir burada sat profit! aga sounds legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 külçe altın al bal kutunda getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Gallant said: En guvenlisi swift, en gec 1 haftada hesabinda olur. Bankaya islem ucretini sorarsin, her halukarda aldigin riske degmez. neyin parası bu diye sorarlar ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 turkiyede yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ya bide 300k 30 tane 100 lük deste yapıyor. 3 kişi ceplerine koysa 10 ar tane geçer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 çorapta bile geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ülkeye para sokmanın limiti yok. amerika'dan para çıkarmanın limiti var ama. her ülkenin kendi parasının değerini koruma kanunu var. belli limitin üzerinde çıkartmaya çalışırsan beyan etmeden ümüğünü sıkarlar. ABD'den çıkarttın diyelim parayı ülkeye girişte şu kadar para var üzerimde demen lazım. Yanlış veya eksik beyan halinde ağır cezalar var. Onun haricinde maliye bu para nereden geliyor diye sorabilir sorarsa çektiğin bankanın dekontunu göstermen yeterli. Herhangi bir kesinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 :) corapta bile gecer olmuyor iste eger suphelenip aranirsaniz var corabinizda o parayi gorurlerse Kafaniza ziciyorlar... riskli is olmamasi gerek legal olmasi gerek surdan buldum bisiler ama pek anlamadim http://www.fxcompared.com/Content/money-transfer-from-USA-Turkey-above-3000-amount-300000 500k dan filan bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Editor said: Yahu Tmm :) trollde yapinda bilen varsa soylesin :) yanimizda goturemeyiz okadar parayi alirlar hemen... izin yok kişi başı ne kadar para getirmenize izin veriliyorsa son centine kadar paylaşın. Kalanı da bankalarla tek tek pazarlık yapıp en az komisyon alan ile bu bankalardan hangisi ile anlaşırsanız o bankada açacağınız ya da var olan hesabınıza havale edin. Başka da yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bizim ülkeye para sokma limiti yok mu ya? allahın midillisi'ne girerken bile 25k mı ne sınır vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bir ara vardı da, artık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar