Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan 300 Bin Dolar Getirmem Gerek

Editor

Öne çıkan mesajlar

Bir projemiz var o yuzden arastiriyorum devamli olarak boyle para aktaracaz ama en ucuz yontemi bulmaliyiz

sonucta bircok firmadan daha bilgili adamlar var burda diye dusunuyorum.

Benimde bircok getirme yolu biliyorum ama ha birisi gelir cikar der ki yahu soyle soyle yaparsan %0.5 komisyonla transfer yapabilirsin der... ozaman operim onu anlindan :)
Sosyal ağlarda paylaş

ülkeye para sokmanın limiti yok. amerika'dan para çıkarmanın limiti var ama. her ülkenin kendi parasının değerini koruma kanunu var. belli limitin üzerinde çıkartmaya çalışırsan beyan etmeden ümüğünü sıkarlar. ABD'den çıkarttın diyelim parayı ülkeye girişte şu kadar para var üzerimde demen lazım. Yanlış veya eksik beyan halinde ağır cezalar var. Onun haricinde maliye bu para nereden geliyor diye sorabilir sorarsa çektiğin bankanın dekontunu göstermen yeterli. Herhangi bir kesinti olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

:) corapta bile gecer olmuyor iste eger suphelenip aranirsaniz var corabinizda o parayi gorurlerse Kafaniza ziciyorlar...

riskli is olmamasi gerek legal olmasi gerek

surdan buldum bisiler ama pek anlamadim

http://www.fxcompared.com/Content/money-transfer-from-USA-Turkey-above-3000-amount-300000

500k dan filan bahsediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Yahu Tmm :) trollde yapinda bilen varsa soylesin :)
yanimizda goturemeyiz okadar parayi alirlar hemen... izin yok

kişi başı ne kadar para getirmenize izin veriliyorsa son centine kadar paylaşın. Kalanı da bankalarla tek tek pazarlık yapıp en az komisyon alan ile bu bankalardan hangisi ile anlaşırsanız o bankada açacağınız ya da var olan hesabınıza havale edin. Başka da yolu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...