Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünyanın en kral konsol oyunu serisini bilgisayar oyunları forumuna açarsan bi daha ağzını kırarım çocuk senin. şimdi defol git karanlık bi köşede dizlerini göğsüne çekip hayatında yaptığın hataları düşünüp ağla
PastorOfMuppets said:

Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

dünyanın en kral konsol oyunu serisini bilgisayar oyunları forumuna açarsan bi daha ağzını kırarım çocuk senin. şimdi defol git karanlık bi köşede dizlerini göğsüne çekip hayatında yaptığın hataları düşünüp ağla
PastorOfMuppets said:

Yine şapşallıgınızı belli etmişsiniz çocuklar.

Fox Engine yüzünden PC'ye de çıkma olasılıgı var.

Biraz geleceği görün plebler.

http://i.imgur.com/dCV0Y.jpg
Mesaj tarihi:
allahın idiotu çıkma olasılığı var diye pc ye mi açtın konsola çıkması kesinken. serinin konsol aleminin kralı olması konusuna hiç değinmiyorum bile , bu sefer olmadı zun busefer olmadı kıvıramadında

cık cık cık.

http://img.photobucket.com/albums/v296/Philachu/Brawl/FacepalmSnake.jpg
Mesaj tarihi:
kfg said:

su yakin zamanda ps3 e cikan mgs collection ile mgs 4'u bitirsek, yeterli olur mu hikaye su oyun icin ?

Hikaye önemli olsun veya olmasın, MGS serisine yeni başlıyorsan MGS1'i es geçmemeni öneririm. Playstation Store'da vardı; fiyatı da 15 lira mıydı neydi.

Mortis said:

hiç MGS oynamadım güzel mi?

DAS

(tu)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaklasik 1 ay once basladigim mgs seruvenine dun aksam noktayi koydum.. gerci daha peace walker var ama kronolojik olarak en ileri seviyeye geldim su anda..

mgs 1 - check

mgs 2 sons of liberty - check

mgs 3 snake eater - check

mgs 4 guns of the patriots - check

ground zeroes icin vucudum hazir..

snake eater'in sonunda aglamamak icin zor tuttum kendimi ama gozlerimin dolmasina engel olamadim..

mgs 4 act 4'te ise bogazim dugumlendi direkt..

mgs 2 en zayif halka olsa da en az 80/100 yine de..

mgs 1 hakkinda zaten diyecek laf yok.. 14 yil once cikan oyunun, zamaninda oynamamama ragmen bana yasattigi duygular hicbir oynadigim oyun ile karsilastirilamaz heralde..

neyse gelmis gecmis en iyi oyun serisini tamamlamaktan mutluyum.. bundan sonra hicbir oyun oynamasam da olur diye dusunuyorum su an..
  • Yeni Oluştur...