Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira ile Ekmek Aldın Dayağı

S-H

Öne çıkan mesajlar

Bolu'da elinde birayla girdiği marketten alışveriş yaptığı iddia edilen 59 yaşındaki Mehmet Ak, "Elinde bira ile neden ekmek alıyorsun?" diyen 2 kişinin saldırısına uğradı.

Gece saat 00.15'te markete alışveriş yapmak için giren Mehmet Ak, ekmek ve biber aldıktan sonra dışarıya çıktı. İddiaya göre, marketteki 2 müşteri, Ak'ın yanına gelerek, "Elinde bira ile neden ekmek alıyorsun?" diyerek ona tekme tokat saldırdı. Aldığı darbeler sonucu Mehmet Ak yere yığılırken, saldırganlar ise otomobile binerek kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Servis ekibi olay yerine geldi. Ak, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevrede arama yapan polisler yerdeki ekmekleri toplayıp caddede bulunan dershanenin güvenlik personeline verdi.

Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25378453

---
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
Çevrede arama yapan polisler yerdeki ekmekleri toplayıp caddede bulunan dershanenin güvenlik personeline verdi.

bunun konu ile alakası ne?

Bira ile ekmek alınmaz. adamlar haklı. rakı içine ekmek doğramak diye bişi var ama ya bira içine ekmek doğramak? işte o yok.

ahah nasi bi kafada haber yaziyor bunlar ya, cevde arama yapan polisler ekmekli mi ariyorlarmis, dershanenin guvenlikpersoneline bu ekmekleri vermelerinasi bi haber degeri tasiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Ramazan da bekliyordum böyle bir olay ben ama yanıldım

ramazanda 'İNANMIYOSAN SAYGI GÖSTER' dayağından korkuyor millet.
sağolsunlar razaman ayında bazı yerlerde insanlar fare gibi saklanarak yaşıyor ama bu adam tehlike geçti bişey olmaz artık sandı galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ekmeği neden bu kadar kutsallaştırıyoruz arkadaş anlamıyorum. pizza dilimi olsa, kraker olsa, elma olsa kimse umursamaz. ama ekmek olunca hemen yerde almalar, öpmeler,alna koymalar, üfleyip temizlemeler, yükseğe bırakmalar asdfadsdaf
bu ne abi!

ekmeğe el basmalar, kafada ekmek kırmalar, ağızda ekmek varken söz yemin etmeler, ekmek çarpsın demeler...
çok ilkel kafalar çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...