Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 3321234745345 kizla foto cektiren su adam degilmiydi. hersey yalan mi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ya kırk yılın başında bişi yaşamış, loserlığın ne olduğunu bilmez.. olay hakkında da bi fikri yok zaten. "ühüh kimse yok!!!" yaklaşımına girmiş birden. saçında ilk beyaz tel çıkmış ergenin paniğini yaşamış işte. bırakın tadını çıkartsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 liberal said: Starscream said: paticiği azalt bu doğru lan. 2-3 ay önce paticik'e bakmayı kesmiştim, hatta internete bakmayı kesmiştim 1-2 hafta. sonra nolduysa 1 haftada 3 kez dışarı cıkmıştım. harbi ölüyoruz lan internette. Teknolojik bi telefon alin kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 senko said: ahaha lama sen yine memleketindesin bi. ben ankaradayim, hic bilmedigim bi ortam. balonun dedigi gibi pati disinda arkadasim yok burda. Biz artık buluşup seni aramayacağız......,,,,,,,.... Bir de 10yüzmilyon insanla tanıştırdım seni totoşluk bu yabdığın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 sen tanistirdigin icin onlar da dolayli pati friend oluyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Olm yarin donuyorum İzmir'e, carsamba falan ara yapalim bisiler. Bi de ayarla su 1888'e gidelim. Kis geliyo, Ooze patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dasaaa said: barışla zaten yanyana gelince 10 numara adamlar oluyoruz. evet ben inceyim, o ise dombili.. ondan dolayı hep 10 ABİ AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 başlığı ne zaman görsem aklıma bu geliyor bir de http://inciswf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tuhaf bişey o olur arada canın sıkılır, yalnız hissedersin, arayayımda buluşalım bişeyler yapalım diye aradığn ilk kişiden itibaren zincirleme herkesin bi işi vardır gelemez. ben sıradakinin bahanesi ne diye merak edip tahmin ediyorum mesela eğlenceli oluyo, sonra gelsin CSgo gitsin GW2, neyse ki manita izinden döndü özet: sen evlen panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben arayınca yapılan planlar bozuluyor ya da arkadaşlar ekiliyor ve yanıma geliniyor. Sizde sıkıntı var bence sizi beenmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kezban dersiniz beğenmezsiniz ama kızlar böyle bi durumda yalnız bırakmaz birbirini.diyelim birini aradın ve başkasıyla buluşacak, sende gel diye ısrar eder.toplanırsın birlikte gezersin.işte erkekler çok kaba oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Yok ya kızlar öyle sağolsun. Kezban olan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kibarlik olsun diye cagiricagina hic cagirmasin daha iyi. ayrica kibarlik olsun diye cagirdigini bile bile de gider kezbanlar. adam gibi istiyosan cagirirsin, istemiyosan cagirmazsin. diplomatik kibarliga gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 goldbären said: başlığı ne zaman görsem aklıma bu geliyor bir de http://inciswf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf yemin ederim bunu koymaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ben var mıyım ilk 18de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Loser'lığı bırakın abi harbi, kafana takmana değmez böyle bir konu. Loser görmemişsiniz hem. Görmemişin bir loser'lığı olmuş, gitmiş ona buna söylemiş. İnsanların planlarına da dahil olmaya çalışmasan daha iyi, bırak onlar seni dahil etsin, zaten çevresinde görmek istediklerini kendileri seçerler. Zorlama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Shhh, no more tears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Yetersiz. Kotan dolacak hem. Balon güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Only dreams now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Dear LOL, Thanks for being there when I have nothing else to say about real faggots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Fag mag ama adam götürüyor. Aynısını herpimiz için söylemek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Havenless said: Dear LOL, Thanks for being there when I have nothing else to say about real faggots. >Horrible attempts of wit İşte bu yüzden sağa sola faggot derken kamışın çöl gibi kuru. Stay buttmad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 benim arkadaşlar + aile + gereksiz akrabalar + paticikten adamları toplasan arayacak adam 18 etmiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 axedice said: Fag mag ama adam götürüyor. Aynısını herpimiz için söylemek mümkün değil. İyi de abi adam hem yazdıklarımın altına yazmaya devam ederek fasülyeliği bırakamadı hala, hem de benim iplemediğim halde gereksiz yere hala saman dolu aklıyla sataşmaya çalışıyor. Akıl-fikir, bu ne şimdi peki? Umrumda değil diyorum. Hem tanımadığın biriyle uğraşacağına biraz daha kız arkadaşınla ilgilensene sen abi, hem yetebiliyorsan daha çok zevk alacağından da eminim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sevişin de rahatlayın bence. böyle bi duvardan duvara kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar