Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ...ve herkesin planı var bir tanesine bile dağil olmaadım gereksiz bir yanlızlık içersine girdim. kız olsam yeminlen şuan telefonum kesin susmaz ortamdan ortama koşturuyor olurdum.. bunalıma yeminlen girdi giricem orta yaş bana agır geldi ya yirmili yaşlarımın başlarını geri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ben ayni sonuca kimseyi aramadan variyorum, sen bosuna kasmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 arayıp gel dediğinde ne olursa olsun gelecek arkadaşın yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yok, eskiden vardı şimdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bugün için yaşamak bir şey ifade etmiyorsa üzülmeyi bırakıp yarın için yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Benim arayacak 18 kişi tanıdığım bile yok 2 bilemedin 3 olsun taş çatlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yaşlanmışız aga valla herkez evlenmiş takıldıklarımın... bakıyorum listeyede ya karıları var ya kocaları ondan 18e düşmüş arıcaklarım bunlarda zaten 88 sonrası ergen tayfa evde3 oturup içeyim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 milletin derdine bak lan şu yaz gününde bi huzur vermedi millet havuza gidelim denize gidelim ota boka gidelim diye fdsdsfsd küçücük sahil kasabaslarını ve samimi ortamı sevmiyorum lan benim giib nerd birini akşam 21:00den sorna dışarı çıkarını öldürebilirim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bizde de kişi var ama para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi cok yalnızsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bana da oluyo olm o arada. bişey olmaz geçer :) yalnız ne orta yaşı ya sanki 35 yaşındasın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yeni orta yaş 40 erken yaşlanmışsın sen evlen kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Saeros said: bugün için yaşamak bir şey ifade etmiyorsa üzülmeyi bırakıp yarın için yaşa http://assets.diylol.com/hfs/f80/d13/c21/resized/jeez1fuck-meme-generator-and-not-a-single-fuck-was-given-that-day-69610a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 biri arayıp gel dese bende gitmem. eskortmuyum arkadaş ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Red said: bizde de kişi var ama para yok paran olmayınca satıyo olum onlar seni bırak bu koç burssuz tayfasını. bizim gibi kusurlu ama sadık dostlar bul kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Hocam olay şu. Senin hayatına adapte, hem hal 2-3 şartın sağlanması önemli. 2 sağlam erkek arkadaş, 1 sağlam kız arkadaş ( arkadaş grubu olmalı), 1 kafa dengi sevgili. Bu kadar. Eksik olanları tamamla. Hepsi olunca daha farklı şeyler derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Balon bu arkadaşları oyun hamurundan falan yapabiliyor muyuz? Kız arkadaş da şöyle oluyor heralde http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319427_401651243230564_1773768377_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 paticiği azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ahaha lama sen yine memleketindesin bi. ben ankaradayim, hic bilmedigim bi ortam. balonun dedigi gibi pati disinda arkadasim yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 onlarada iyi davranmıyorsun senko. ayağını denk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sOdUaifGzwk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Starscream said: paticiği azalt bu doğru lan. 2-3 ay önce paticik'e bakmayı kesmiştim, hatta internete bakmayı kesmiştim 1-2 hafta. sonra nolduysa 1 haftada 3 kez dışarı cıkmıştım. harbi ölüyoruz lan internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Archangel_ said: onlarada iyi davranmıyorsun senko. ayağını denk al. affettircem kendimi ben. haftaya haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Llama said: ...ve herkesin planı var bir tanesine bile dağil olmaadım gereksiz bir yanlızlık içersine girdim. kız olsam yeminlen şuan telefonum kesin susmaz ortamdan ortama koşturuyor olurdum.. bunalıma yeminlen girdi giricem orta yaş bana agır geldi ya yirmili yaşlarımın başlarını geri istiyorum ağlayana bak.. ahahahahahahha ara griliyi işte. aln çocuğunu da sinemada animasyon seyretmeye gidin. goldbären said: Red said: bizde de kişi var ama para yok paran olmayınca satıyo olum onlar seni bırak bu koç burssuz tayfasını. bizim gibi kusurlu ama sadık dostlar bul kendine Harbi lan.. bizi arasan biz seni hiç yalnız bırakmazdık olm. barışla zaten yanyana gelince 10 numara adamlar oluyoruz. evet ben inceyim, o ise dombili.. ondan dolayı hep 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar