Ren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ardeth said: ilk seksin şundan farkı yok https://p.twimg.com/AzAhbhBCMAAQhgX.jpg videoyu yollayan hatun da ön sevişme değil bence videodaki erkeği istiyor Ren said: sevişeyim derken kızın belini duvara vurup kıran adamın karikatürünü aradım ama bulamadım teşekkürler ardeth, teşekkürler...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sıkıntı bizim kızlarda kot ediyor işte diyerek sanki hayatım yabancı kızlarla altalta üstüste geçmiş gibi davranayım
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 PastorOfMuppets said: Kendisi boşalıp erkegi kendi haline terkeden kızlarımız yüzünden başıma çok geldi arkadaşlar. çak bir beşlik
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Tron said: PastorOfMuppets said: Kendisi boşalıp erkegi kendi haline terkeden kızlarımız yüzünden başıma çok geldi arkadaşlar. çak bir beşlik sebepsiz güldüm
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 CaNNi said: biseksüel ilişkiye girmem ona göre Böbreklere iyi baktıysan sorun yok.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 önden bi tur sevişiyorum ben de prova amaçlı sevişmeyi çok severim
antiban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bırak ya çılgın seks yaptım diyeniniz de tatava.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bu kavga sonrası seks ön sevişmesi arkadaşlar rahat olun, önce kavga etmeniz lazım, onun için de bi sevgiliniz olması şart. yoksa takmayın kafanıza.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ön sevişme için böyle istekli bir kız bulursak yaparız da Türkiye'de yok öyle bir kız. varsa da rol yapıyordur.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hoşgeldin kuddusi, bizde seni bekliyorduk.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hoş bulduk black_hand, ben de bildiğim için bekletmeyim dedim.
Öne çıkan mesajlar