fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bizdeki bu sezon 7+ maç bitmiş sayısı 4. portekiz liginde 7+ bitmiş maç sayısı 4. yani eşitmiş. yani temelsiz bilgiyle saçma sapan yorumlar yapmak komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Tamam Benfica dünyanın en iyi hücum yapan takımı. Fenerbahçe'ye de içerde dışarda 5 atar. Oldu mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben öyle birşey demedim. senin söylediğin hatalı bilgiyi düzelttim. çünkü tonla var. bu arada benfica'ya güçsüz takım diyenler için belirteyim; sizii içeride 2-0 yenen braga'ya 24 puan fark attı bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 DeathLord said: Tamam Benfica dünyanın en iyi hücum yapan takımı. Fenerbahçe'ye de içerde dışarda 5 atar. Oldu mu böyle? degil de gs ile eşleşse büyük ihtimal bunlari söylicektin.. fb yada bjk olunca mehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben Benfica güçsüz takım da demedim bu arada. Portekiz ligi çok gollü geçmiyor çünkü alt sıra takımları çok güçsüzler birbirlerine karşı öyle çok gol attıkları pek yok. Ama Benfica,Porto gibi takımların gol ortalamaları hep çok yüksek olur bu da ciddi güç farkı olduğundan işte takımlar arasında. Almanya liginde de var benzer bi durum Dortmund daha yeni 6 attı mesela. Ayrıca şunu söyleyeyim bence Benfica-Fenerbahçe denk takımlar sonuç ne olur belli olmaz. @Apple: Yanlış ben Beşiktaş'a A.Madrid çıktığında içerde dışarda 3'lerler dedim, 4'lediler. Benfica ciddi rakip ama Fenerbahçe'nin dengi. %51 Benfica geçer turu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 applev0dka said: bir tane örnek göstersene, 1 tane besiktas topicinde 5 atarız, o da takım mı dedigimi göster allah askına ? öyle bir ihtimal yokki ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 David Luiz ortasahaya evrilmeye devam ediyor, hayvani bir de gol atti. Ramires David Luiz Oscar derken Sandroyu da alsinlar da tam takim BRE olsun bari sdf Gerci Hulk ve Falcao da pek yakisir Chelseaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 luizin o gol neydi hakkaten hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Luiz zaten ayağı en düzgün adam Chelsea'de bana göre. Salih uçan da göt büyütüp yatışa geçmezse ve Avrupa'ya atarsa kapağı seneye falan, türk futbolu da bi david luiz kazanır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Chelsea maçlarını veriyor şimdi ntvspor da ulan her maç min 1 penaltı var. Hatta bi tanesinde 3 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar