Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8 Tablet

Borastus

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
App yok iOS ve Android'e kiyasla, er gec toplar kendini ama, ozellikle Lumia ile HTC'lerin tutmasi ve Windows 8 ile Windows RT Store'larin ayni olmasi ve Windows Store ile Windows Phone Store arasindaki yakinlik marketi gelistirir. Vaktinde demistim ama 2-3 yil gecmeden alinasi olmaz Windows RT diye, hala arkasindayim bunun. 2-3 seneye ciddi ciddi dusunulebilir ama bence.
Sosyal ağlarda paylaş

netbook umu sattım. windows 8 tablet almak istiyorum. ethernet kartı malum yok, usb ye ethernet win8 için çıktı mı? (bir kaç usb ethernet win8 de denedim, çalışmadı)

edit: tembelliğin bu kadarı. varmış http://www.surfacetablethelp.com/2013/02/usb-ethernet-adapters-for-surface-pro-windows-8.html
Sosyal ağlarda paylaş

iste o microsoft'un en buyuk hatasiydi.

Win8 ARM olan, pil omru uzun olan tablet. iPad gibi calisiyor, legacy windows uygulamalarini calistiramiyor. Asil tablet olan bu.

Legacy uygulamalari calistiran da galiba pro olan. bu aslinda slate formunda, dokunmatik ekranli bir laptop.

ayrica yil 2013, hala flash diyen mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
win8 ile de biraz vakit gecirdikten sonra sunu sormak istiyorum,

i5 degil de atomlu surfacelar var, win8'li
armliler var, winrt'li

armli ve atomlularin fiyati ayniyken, pil omru de ayni gozukuyorken
winrt gibi crippled bir isletim sistemini niye alayim win8 dururken ?
Sosyal ağlarda paylaş

fiyat/performans konusunda en sağlam tablet hangisi şu anda piyasada? Çok bütçem yok ortalama birşeyler almak istiyorum. Birde bu windows 8 tabletler normal windows 8 gibi bilgisayar uygulamalarını çalıştırıyomu yoksa sadece windowsun marketindeki uygulamalarımı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...