Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 App yok iOS ve Android'e kiyasla, er gec toplar kendini ama, ozellikle Lumia ile HTC'lerin tutmasi ve Windows 8 ile Windows RT Store'larin ayni olmasi ve Windows Store ile Windows Phone Store arasindaki yakinlik marketi gelistirir. Vaktinde demistim ama 2-3 yil gecmeden alinasi olmaz Windows RT diye, hala arkasindayim bunun. 2-3 seneye ciddi ciddi dusunulebilir ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 netbook umu sattım. windows 8 tablet almak istiyorum. ethernet kartı malum yok, usb ye ethernet win8 için çıktı mı? (bir kaç usb ethernet win8 de denedim, çalışmadı) edit: tembelliğin bu kadarı. varmış http://www.surfacetablethelp.com/2013/02/usb-ethernet-adapters-for-surface-pro-windows-8.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Win8 tabletler süper artık dock eklentisiyle laptoplardan farkı kalmadı. Acer W700 ile black ops 2, dead island ve skyrim 5 oynayanı gördüm. Flash desteği de gelecekmiş sanırım pahalı da olsa tabletlerin en iyisi win8 diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Flash desteği? bildiğimiz win8 gibi çalışmıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 iste o microsoft'un en buyuk hatasiydi. Win8 ARM olan, pil omru uzun olan tablet. iPad gibi calisiyor, legacy windows uygulamalarini calistiramiyor. Asil tablet olan bu. Legacy uygulamalari calistiran da galiba pro olan. bu aslinda slate formunda, dokunmatik ekranli bir laptop. ayrica yil 2013, hala flash diyen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dandik sitelerin hepsi flash ile çalışıyor ve çoğu zaman aradığın şey bu sitelerde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yahu yutubun bile html modu bok gibi afedersin. flash hala >all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Flash abi hala cok onemli. Streaming her sekilde flash istiyor. CR, Hulu, BBC, Rdio, Deezer, MOG; hic biri flash olmadan calismiyor. Bir Netflix istemiyor, o da bin beter: SIlverlight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yeni yama ile flash komple açılacak diyorlardı. bu arada flash zaten var ama whitelist diye bir mevzu vardı güvendigin siteleri listeye tek tek eklemek gerekiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dizimag abi en önemlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 GERGE said: Flash abi hala cok onemli. Streaming her sekilde flash istiyor. CR, Hulu, BBC, Rdio, Deezer, MOG; hic biri flash olmadan calismiyor. Bir Netflix istemiyor, o da bin beter: SIlverlight. hepsinin multiplatform native uygulamasi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 İpad var ama pc hala zorunlu flash istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Rt olmayan modellerden alsak da aynı flash sorunları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 flash calisiyor abi WinRT'de. Internet Explorer'in hem RT hem desktop versiyonu yuklenebiliyor, ikisi de calistiyior. hatta 2 dakika once sizin icin dizimag ve bi flash oyunu oynamayi denedim Surface'da, bi problem yok. @Trias RT olmayan model zaten direk Windows 8, Windows 7'da calisan hersey calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Asus tf810 cok oneriliyor. Atomlu, Ips ekranli, 2gb ram, 64gb diskli Win8 tabletiymis ancak 3glisi yok henuz, bi anlayamadilar tabletin 3g ihtiyacini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 1.3kg 1920x1080 full ips ekran lı ultrabooku var asusun. aire çok rahat gömüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Cok bahalidir o, benim dedigim tablet 1500-1600du ve pili 8 saat falan gidiyomus atom oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 uff acer aspire r7'e aklim kaydi. tablet degil ama olsun, baska yazicak yer bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 okuz alinir o paraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 win 8 tablet olarak asus vivotab smart aldım baya kullanışlı kafasında soru işareti olanlara cevap verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 photographer said: win 8 tablet olarak asus vivotab smart aldım baya kullanışlı kafasında soru işareti olanlara cevap verebilirim. Diski 64gb sanirim, nekadar bos yer kaliyor ofis vs kurulduktan sonra? Bide alakan varmi bilmiyorum ama FM2013 calistiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Pakedi açtığında 32 gb kullanıcı alanı var office falan kurmadım henüz. fm2013'ün sistem gereksinimlerine bakıp karşılaştırabilirsin. yetiyorsa çalıştırır sanırım. Ama o kadar da kuvvetli bi alet değil sonuçta el kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Asusun 3Glisi 1500 civarına inmiş, aklım kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 win8 ile de biraz vakit gecirdikten sonra sunu sormak istiyorum, i5 degil de atomlu surfacelar var, win8'li armliler var, winrt'li armli ve atomlularin fiyati ayniyken, pil omru de ayni gozukuyorken winrt gibi crippled bir isletim sistemini niye alayim win8 dururken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fiyat/performans konusunda en sağlam tablet hangisi şu anda piyasada? Çok bütçem yok ortalama birşeyler almak istiyorum. Birde bu windows 8 tabletler normal windows 8 gibi bilgisayar uygulamalarını çalıştırıyomu yoksa sadece windowsun marketindeki uygulamalarımı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar