Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 senko said: ipad varken gerek yok en alttaki mac air çakması. bu tür zımbırtılar konusunda apple'ı geçebilen yok maalesef şu an. hem fiyat hem performans olarak 1000dolara cillopgibi laptop satio adamlar apple adamın beynini yıkamış lan O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ahah olm yalan mi? mac air muadili urun yok piyasada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 O konuda haklı adam. MacBook Air gibisi yok. Ama normal dizüstünde tercih etmem Apple. Tabletlerini de sevmiyorum, eve aldık bir tane sonunda, kullanıyorum kaç haftadır. Yok yani. Çok kapalı. Windows böyle değil, Android hiç değil zaten. Windows RT iyi olabilir bence. Android ile iOS arası iyi bir denge kurar kapalılıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 MacOS gibisi yok desen anlarım, MacBook Air'dan daha iyi donanım var piyasada. MacOS da malware vs. bulaştığında üreticisinin başta bunu inkar ettiği bi işletim sistemi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 o boyutlarda airden iyi donanimli ne var? cidden soruom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Kağıt üstünde daha iyisi var Air'dan, ama Air var evde iki tane (kız kardeşin ve babanın, son iki nesilden; ben hâlâ Apple almam diyorum) bütün olarak baktığında çok iyi. Sağlam, sessiz, ısınmıyor ötekiler kadar, deliksiz kedi tüyü girmiyor... İyi aletler çok. Dediğim gibi, MacBook Pro gereksiz bence OS X istemediğin sürece, Air iyi ama. Surface Air'dan daha iyi olacak potansiyele sahip fakat, göreceğiz önümüzdeki ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 abi ne var diyorum iste? model marka karsilastirayim ben de, belki air yerine baska bisi alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Bu mesela: http://www.bimeks.com.tr/urun/124026/hp-envy-sleekbook-6-1002et-b6h46ea.aspx Daha ucuz, ama SSD takarsan aynı gibi oluyor fiyatı. İşlemci aynı, ram daha fazla (iki katı), GPU belki 20 kat daha yüksek performans verir. Kağıt üstünde daha iyi, ama HP'ler Apple'a göre sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 win8 pro tabletler herkes icin hayal kirikligi olacak. win8 arm'lar guzel olacak, ipad'e pek dokunamaz ama android'e cok agir darbe vuracak. bunlar da benim kehanetlerim. hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mum_Chamber said: win8 pro tabletler herkes icin hayal kirikligi olacak. win8 arm'lar guzel olacak, ipad'e pek dokunamaz ama android'e cok agir darbe vuracak. bunlar da benim kehanetlerim. hadi bakalim. hala adam gibi bir android tablet yok. çıkmasıda çok zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Lenovo X1 Carbon mesela :D Asus Zenbook Prime da farklı değil... Samsung 9 serisinin yeni versiyonu da farklı değil, daha şık hatta bence. hatta burda hepsini karşılaştırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 http://www.theverge.com/2012/9/4/3291249/the-end-of-android-tablets-google-amazon-kindle-fire-microsoft-windows-8 kazanacak tarafı görmek çok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 GERGE said: Bu mesela: http://www.bimeks.com.tr/urun/124026/hp-envy-sleekbook-6-1002et-b6h46ea.aspx Daha ucuz, ama SSD takarsan aynı gibi oluyor fiyatı. İşlemci aynı, ram daha fazla (iki katı), GPU belki 20 kat daha yüksek performans verir. Kağıt üstünde daha iyi, ama HP'ler Apple'a göre sorunlu. abi verdigin alet 2 kilodan fazla yallniz, macair 1.08 kg ama mesela bu alette hafif olsaymis gayet tercih edilebilir olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Doğru yazmışlar. iOS kendi evreninde (iPad vs.) takılan cihazlarda olan bi işletim sistemi olduğu için dert değil bu olay Apple'a. Ama Android de iOS da sadece içerik tüketime yarıyo, üretim tarafı çok kısıtlı. Bildiğin Windows'un tablete girmesi özellikle Google'ın canını sıkar böyle kalırsa. Ama böyle kalmayacak, Google özellikle Office muadili yazılımlar çıkarır yazkında. (Ki var da zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Win 8 developer olabiliyorsunuz bugun itibariyle actilar herkese: store portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 senko said: abi ne var diyorum iste? model marka karsilastirayim ben de, belki air yerine baska bisi alirim. Bunun da üçgen iç açıları 180'i tamamlamıyor yalnız. O yüzden air döver direk. http://www.amazon.com/Zenbook-UX31E-DH72-13-3-Inch-Ultrabook-Aluminum/dp/B005USC9LA/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1347424136&sr=1-2&keywords=asus+zenbook http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/10/zenbook-ux31-profile-1319212497.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 An itibariyle oyunum publish oldu. Basketball Pro - Windows 8 TR marketinde gozukuyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konu dışı olacak ama, Asus Zenbook'un öyle kaliteli göründüğüne bakmayın, bildiğin %100 plastik. Şekli öyle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bu fiyat nedir abi? Bu kadar ucuz mu olacak bunlar? O.o Self zaaa Bu ne ya? Androidmiş bu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 i5 işlemcili tableti makul kalınlık ve ağırlıkta çıkarırlarsa sadece diğer tabletlere değil laptoplara daalternatif olur. Zaten win8 masaüstündeki uygulamaları tablete taşıyabilir gibime geliyor ki öyle olursa laptop kullanmayı bırakırım iş için. Windows 8 telefon ve tabletlerin masaüstü ile aynı işletim işletim sisteminin sürümleri olduğu söyleniyor, en basitinden masaüstündeki vpn uygulamaları falan çalışsın, bir sürü profesyonel bilgisayar kullanmayı bırakır. Benim için hem akıllı telefonun, hem bilgisayarın yerini tutabilme potansiyeli olan bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 tegra 3 ve 720p ekranla ipad ile aynı fiyattan sunulması(td) rt versiyonu ipad yanında zayıf kalmış açıkcası nvidia iyi kakaladı millete şu tegra 3u ekmeğini ye ye bitmedi, harbi pro güzel fakat kim bilir fiyatı ne kadar olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ekran konusunda değişik yorumlar var zaten oyunların çogu bu retina çözünürlükte çalışmıyor, web browsing-kitap okuma konusunda avantajlı o konuda da değişik teknolojiler geliştirmişler cleartype falan diye yani ipad 4 kat daha net diye bakmamak gerek. çıktıgı hafta direkt bir sürü karşılaştırmalar olacak zaten o zaman ona göre karar vereceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Tablet arastirirken bu konuda biseyler okudum, paylasayim dedim hemde uplanmis olur. Windows RT patlamis diyollar cok sorunluymus, tegralari ureten Nvidia baskani bile hayalkirikligi olarak nitelemis. Intelde benim chipsetler pili 10 saat dayandiracak hale geldi, artik RTye daha kasmayin normal win8 takilalim tablette demis. Su an normal win8 ile calisan Lenovo Thinkpad 2, Acer W511, Samsung smart pc pro modelleri var goze carpan, ilk ikisinin 3glisi 2bin liradan satiliyor henuz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bende Surface ( winRT) var ilk ciktiginda almistim development yaptigim icin. Gayet memnunum. iPad kullanicisiym uzun zamandir ama Surface > iPad diyebilirim bir cok konuda. Satislar konusunda patladigi dogru. Cunku Surface'tan baska adam akilli WinRT tablet yok. O da cok ucuz degil. Simdi o yuzden 1366x768 min ekran cozunurlugu zorunlulugunu kaldiriyor MS; 1024x768 e daha uygun ve ufak WinRT tabletler uretilsin amaciyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Surface çok sağlam patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar