Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hadi artık samsung, ıkın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Samsung centerlara resmi olarak gelmiş. Biraz önce elime alıp kurcaladim hoşuma gitti. Kısacası başarılı olmuş. Fiyat 1800 lira suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Türkiye'de fiyatı yine kol gibi. 580 euro amazon.de'de telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 1400 e spot gelir 1500e falan pasaport kayıtlı verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 moskova fiyatlari 500-550 dolara buldum, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Getir senden alalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bunla gidecek bluetooth kulaklık var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 xwhiplashx said: moskova fiyatlari 500-550 dolara buldum, bilginize. Nerde buldun bayramda giden arkadaşım var aldırayım kendime 1tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 güzel alet ya. burada satış fiyatları şişik ama. go-go rusya yani. bi de bu fiyatları kesin olarak mı söylüyorsun? nerede, kim satıyor bu fiyata? sözleşmesiz kesin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Гарбушка(Garbushka) diye buyuk bir yer. oradan bulunabilir. ben bulabilirsem azeri gagas nosunu alabilirsem yazarim. azeri gagaslarin verdigi rakamlar bunlar. pm atarim. bunlarin garantisi olmuyor ama soyleyeyim bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Aletin asıl hızlı olmasının kaynağı android 4.1 ile gelmesi, S3 4.0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 S3 ile bu alet arasında karar veremedim tam birinden birini alsam ötekini almadığım için pişman olurmuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 S3 direk cep telefonu, Note 2 7" tablet ve telefon aynı anda lazımsa daha mantıklı olan bir çözüm. Bir de note 2'yi hep biraz daha profesyonel bir cihaz olarak gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 smartphone kullanmış birisi değilim yanı uzun zamandır blackberry kullanıorum ama o yok yani millet ne oyunlar oynuyor, acaip applicationlar felan ihtiyaç değilde meraktan alıcam biraz illa aldıktan sonra müdavimi olurum kesin. O zaman S3 alıyım ben hem fiyat farkıda var biraz note 2 deki kalem biraz sorun kaybederim ben onu çünkü hemen dsf onun dışında s3 ile aynı herhalde hardware ekran boyutu dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 S3'e 4.1 güncellemesi geliyor mu? Belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS soyle birsey var tarihler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Note 1 in fiyatı 1000 tl altına inse güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Note alınmaz artık, Note 2 bayağı üstün Note'tan, Note alacağıma hiç bir şey almam daha iyi. Sonra Note 2'ye bakar bakar ağlarım sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Benim gibi sadece netde dolanacak adam için iyi olur note. Ekranı güzel büyüklüğüde uygun. Note 2 çok über benim için almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 note gayet güzel son updateler ile gayet de şık oldu. kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 note2 mi galaxy 3 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 metalik rengi ne zaman gelir belli değilmiş, beyaz yarın gelicekmiş. telefonda beyaz ne abi ya... ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 NolaxThensbane said: note2 mi galaxy 3 mü note2>note>galaxy3 note kullanırım diyen adam bakmasın bile 3e 4e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 burda her yerde beyazı var ama grisi yok. mıçıcam böyle işe.. beyaz alıp kasasını değiştirebiliyormuyuz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Note kullananlar acaba 800 tl verip garantılı(1 aylık makıne) note mu almalıyım yoksa 75*24 kontratla note2 mi almalıyım?benim için önemlı olan nette gezmek,film izlemek.Oyun vs oynamam telle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar