Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel alet ya.

burada satış fiyatları şişik ama.
go-go rusya yani.

bi de bu fiyatları kesin olarak mı söylüyorsun?
nerede, kim satıyor bu fiyata? sözleşmesiz kesin di mi?
Mesaj tarihi:
Гарбушка(Garbushka) diye buyuk bir yer. oradan bulunabilir. ben bulabilirsem azeri gagas nosunu alabilirsem yazarim. azeri gagaslarin verdigi rakamlar bunlar. pm atarim. bunlarin garantisi olmuyor ama soyleyeyim bilginiz olsun.
Mesaj tarihi:
S3 direk cep telefonu, Note 2 7" tablet ve telefon aynı anda lazımsa daha mantıklı olan bir çözüm.

Bir de note 2'yi hep biraz daha profesyonel bir cihaz olarak gördüm ben.
Mesaj tarihi:
smartphone kullanmış birisi değilim yanı uzun zamandır blackberry kullanıorum ama o yok yani millet ne oyunlar oynuyor, acaip applicationlar felan ihtiyaç değilde meraktan alıcam biraz illa aldıktan sonra müdavimi olurum kesin.

O zaman S3 alıyım ben hem fiyat farkıda var biraz note 2 deki kalem biraz sorun kaybederim ben onu çünkü hemen dsf onun dışında s3 ile aynı herhalde hardware ekran boyutu dışında.
Mesaj tarihi:
Benim gibi sadece netde dolanacak adam için iyi olur note. Ekranı güzel büyüklüğüde uygun. Note 2 çok über benim için almaya değmez.
Mesaj tarihi:
Note kullananlar acaba 800 tl verip garantılı(1 aylık makıne) note mu almalıyım yoksa 75*24 kontratla note2 mi almalıyım?benim için önemlı olan nette gezmek,film izlemek.Oyun vs oynamam telle.
  • Yeni Oluştur...