mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 flip cover sorunludur senin. benim cover gayet rahat oturuyor. http://www.urbanarmorgear.com/collections/galaxy-note-ii/products/white-note-ii-case stocklara girse sipariş veresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 vaay çok canavarmış. ben de isterim. kaça patlar bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.amazon.com/Urban-Armor-UAG-GLXN2-BLK-BLK-W-SCRN-VP/dp/B00B46XSYY/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1360540385&sr=8-6&keywords=urban+galaxy+note+2 40$ ama out of stock screen protector dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 o gelmez ya epeydir yok piyasada yada geldi bittimi acaba hemen. Eğer güzel cover istiosanız spiegen coverlara bakın note 2 için epey modeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Vargath said: Biraz öveyim aleti; batarya süresi tabletlerle kapışıyor. Büyüklüğüne de max bir hafta içinde alışıyorsunuz. Performans olarak da oldukça tatmin edici. Telefonu aldığımdan beri netbookumu kullanmaz oldum. Ancak uzun süre dokümanlarla uğraşacağımda açıyorum. Geçen hafta bilgisayarım yoktu, bütün gün telefonu kullanıyordum bilgisayar niyetine + telefonla konuşuyordum sürekli. Ve 18 saatte %30'a falan geliyordu. Bir kez sanırım tüm gün wi-fi açıkken şarja tak beni diye höykürdü o kadar. Cumartesi günü de telefon görüşmeleri haricinde stand-by'daydı, 30 saatte falan %70 civarına geldi anca. (telefonla toplamda 10 20dk arası konuştum sanırım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 telefonla konuşurken mobil data hattının çalışmaması hep mi vardı, ilk defa mı farkediyorum yoksa bilmediğim bir ayar mı var? Genelde hep bir şekilde wi-fi'a erişimim vardı, 2-3 gündür 3g'e muhtaç kaldım yeni farkına vardım telefon konuşması yaparken internete giremediğimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 3G sinyali var ise bağlantı kesilmez. Ama 2G/Edge teknolojisinde bandwidth kaldırmadığı için internet bağlantısını keser hatta öyleki yoğun kullanımda arayan kişi bazen internet yüzünden ulaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bildigim kadariyla data her koşulda konuşma varsa kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aleti alacağım yakın bi süre içerisinde de sorayım dedim. aletin arkası kolay kolay çiziliyor mu? flip cover alacağım cover olarak. hem ön hem arka koruma istemiyorum cünkü zaten yeterince iri alet, tank gibi durmasın. bi de rahat mısınız flip coverla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o kadar para verdikten sonra düşürmem aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 valla flip cover ön tarafı iyi koruyor. telefonu koyarken yüzüstü koyuyorum zira flip coverın arkası kamerayı korusa da rahatsız oluyorum kameranın yüzeye dönük olmasında. fotoğraf ve video çekerken çok rahat edemiyorum açıkçası. engel oluyor kapak tam olarak kavramaya. http://www.amazon.com/Urban-Armor-UAG-GLXN2-WHT-BLK-W-SCRN-VP/dp/B00B46XS8U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361305694&sr=8-2&keywords=urban+armor+gear+note+2 stocklara girmiş bu arada amazonda. Yolluyor Türkiye'ye isteyen varsa alabilir. kargo dahil 80tl iyi fiyat. screen protectorle geldiği düşünülürse türkiye'de flip cover ile film ayrı satılıyor daha pahalıya geliyor flip cover ve film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Vaay güzel cover ama çok kaba ya gelmicek diye biliodum bunları artık. Flip cover güzel çok korunaklı ama yatar işleri coverla yapmak pek kullanışlı değil çıkarmak zorunda kalabiliyorsunuz. Onun güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu flipcover tam kapanıyor değil mi? tek elle tutarken elimi ittirip durmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ekranin sag orta kisminda kalem calismiyor, nedendir? dokunmatik ekran tamam, elle yazmak istedigimde tamam; ancak kalem orda islemiyor. Uzaktan tuttugumda o kisimda isaretlemiyor da.. sebebini duyan, bilen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kilifin kapaginin manyetik kulakcigi o tarafta o mu etkiledi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 fuu, kilifin manyetik ya da metal aksamindanmis, pehh yeni kilif gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 manyetik kılıf kullanma demişti bi arkadaş problem olabiliomuş demek ki doğruymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chrome la sorun yaşayan var mı ? clipboard açılmıyor bazen, kalem veya el ile farketmez yazı yazarken falan saçma sapan başka metinin oraya zoom yaptığı oluyor baya kötü yani bende. default browserda olmuyor sorunlar ama chrome çok kötü gibi. cache temizledim, syncsiz denedim falan aynı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 arabada veya başka bir vasıtada hareket halindeyken telefon ekranına 10 dk dan fazla bakarsam başım dönmeye midem bulanmaya başlıyor, aynı sorunu yaşayan var mı ? Yolda bir başka arkadaşa telefonu verdim oyun oynaması için o da 10 15dk sonra al bşaım döndü diye geri verdi ekrandan falan mıdır var mıdır bir çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Aldığım ilk hafta tam olarak olmasada böyle bir hisse kapıldım sonra alıştım sarjı bitene kadar oyun oynadığım oldu. Alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 troll bir soru sandım ama bilemedim asfsdg ... ekran kapalı iken açma tuşuna falan bastığınızda kilit ekranı 1-2 saniye delay ile mi açılıyor sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Evet öle malesef stock romun uyuzluğu sanırım o holo locker ile çözdüm o olayı ben hem daha şık ve kullanışlı bir locker hemde daha hızlı stock bekletiyor dediğin gibi. Ama buda arada bi sapıtabiliyor. Birde S voice iptal edin felan demişler onuda yaptım ama onla ilgili mi tam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 holo locker bende önce orjinal lock screen cıkıyor sonra holo locker cıkıyor rahatsız olmuştum silmiştim. düzeldi mi o olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Onun için lockscreen optiondan kısayollari kalxifmak gerekli o zaman bir daha alakan kalmio normal lockscreen. Ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar