Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Vargath said:

Biraz öveyim aleti; batarya süresi tabletlerle kapışıyor. Büyüklüğüne de max bir hafta içinde alışıyorsunuz. Performans olarak da oldukça tatmin edici. Telefonu aldığımdan beri netbookumu kullanmaz oldum. Ancak uzun süre dokümanlarla uğraşacağımda açıyorum.

Geçen hafta bilgisayarım yoktu, bütün gün telefonu kullanıyordum bilgisayar niyetine + telefonla konuşuyordum sürekli. Ve 18 saatte %30'a falan geliyordu. Bir kez sanırım tüm gün wi-fi açıkken şarja tak beni diye höykürdü o kadar.

Cumartesi günü de telefon görüşmeleri haricinde stand-by'daydı, 30 saatte falan %70 civarına geldi anca. (telefonla toplamda 10 20dk arası konuştum sanırım.)
Sosyal ağlarda paylaş

telefonla konuşurken mobil data hattının çalışmaması hep mi vardı, ilk defa mı farkediyorum yoksa bilmediğim bir ayar mı var? Genelde hep bir şekilde wi-fi'a erişimim vardı, 2-3 gündür 3g'e muhtaç kaldım yeni farkına vardım telefon konuşması yaparken internete giremediğimin.
Sosyal ağlarda paylaş

valla flip cover ön tarafı iyi koruyor. telefonu koyarken yüzüstü koyuyorum zira flip coverın arkası kamerayı korusa da rahatsız oluyorum kameranın yüzeye dönük olmasında. fotoğraf ve video çekerken çok rahat edemiyorum açıkçası. engel oluyor kapak tam olarak kavramaya.

http://www.amazon.com/Urban-Armor-UAG-GLXN2-WHT-BLK-W-SCRN-VP/dp/B00B46XS8U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361305694&sr=8-2&keywords=urban+armor+gear+note+2

stocklara girmiş bu arada amazonda. Yolluyor Türkiye'ye isteyen varsa alabilir. kargo dahil 80tl iyi fiyat. screen protectorle geldiği düşünülürse türkiye'de flip cover ile film ayrı satılıyor daha pahalıya geliyor flip cover ve film.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome la sorun yaşayan var mı ? clipboard açılmıyor bazen, kalem veya el ile farketmez yazı yazarken falan saçma sapan başka metinin oraya zoom yaptığı oluyor baya kötü yani bende. default browserda olmuyor sorunlar ama chrome çok kötü gibi. cache temizledim, syncsiz denedim falan aynı hep.
Sosyal ağlarda paylaş

arabada veya başka bir vasıtada hareket halindeyken telefon ekranına 10 dk dan fazla bakarsam başım dönmeye midem bulanmaya başlıyor, aynı sorunu yaşayan var mı ? Yolda bir başka arkadaşa telefonu verdim oyun oynaması için o da 10 15dk sonra al bşaım döndü diye geri verdi ekrandan falan mıdır var mıdır bir çözümü ?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet öle malesef stock romun uyuzluğu sanırım o holo locker ile çözdüm o olayı ben hem daha şık ve kullanışlı bir locker hemde daha hızlı stock bekletiyor dediğin gibi.

Ama buda arada bi sapıtabiliyor.

Birde S voice iptal edin felan demişler onuda yaptım ama onla ilgili mi tam bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...