Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bomb!! http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/08/note-ii-official/gsmarena_001.jpg http://www.engadget.com/2012/08/29/samsung-galaxy-note-ii/ Quad 1,6ghz 3100 mah pil (bomba) 5,5inch 1280x720 ekran.. 8mp kamera (eh) 2gbram Note 1den daha ince.. Ayni boyutlarda daha genis ekran 0,2 inch buyuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Abi, zaten büyüktü bu. Şimdi Nook boyutlarında olmuş neredeyse, telefonluğu kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Boyu ayni ve daha ince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ne zaman gelir ki bu ? Bir de geldiğinde s3'ün fiyatına etki yapar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ekim avrupa surumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ufak bir dipnot düşmek isterim büyük diyen arkadaşlar için boyutu Note 1 ile ekranı büyütüp çerçeveyi inceltmişler. Ve büyük olmasına rağmen 10milyondan fazla satış rakamına ulaşmıştır Note 1 demek ki insanların bu boyutlarda cihazlara ihtiyacı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 benim nook 6". neredeyse onun kadar ama. biraz büyük geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bendede nook var note ile bayagi farkli , nook cok daha iri yan cerceveden dolayi birde ekran cusseli notedan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hayal kırıklığına uğradım ilk okuduğum incelemelerde. note dan ileri gideceğine gerilemiş sanki cihaz batarya ömrü ve işlemcisi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Benim masaüstünden daha iyi hıııaaammmmıııaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 cortex a15 e bunda da geçilmemiş :( sony da 1 yıldır adreno 320 gpu çıkarıcaktı o da yalan oldu. bu seneyi hiç sevmedim. elin çinlisi bile adreno 320ye geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Black_Hand said: hayal kırıklığına uğradım ilk okuduğum incelemelerde. note dan ileri gideceğine gerilemiş sanki cihaz batarya ömrü ve işlemcisi dışında Herseyi gelismis iste kamera haric , sen ne bekliyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 note'un tek eksiği ramdi, note 2 gelir gelmez alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 @Kanuni ekranı hafif büyütmüşler ama çözünürlük düşmüş. böyle ufak tefek şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ekran meselesi pil omru ve ekranin omru ile alakli bir secim ayni s3 gibi, pili yukseltmisler, cpu artmis, ram artmis, grafik islemcisi iyi, ekran buyudu, en kalinlik azaldi boyda hafif 3mm sanirim uzama var, spen kullanimi ve ozellikleri gelistirildi, kamera ayni ama hizinda bir gelisme olmus olabilir emin degilim, genel bakista her yonde bir gelisme var.. Zaten bence en onemli eklentisi pil olmus ona cok sevindim ben birde ram e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 AH birde online bağlantılı apk lerde ısınma problemi yaşatmassa garanti alırım. Zaten alırdımda bu da bahanesi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 alet çok iyi gözüküyo da, işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 s3 te çok iyi buda aynı kalitede işte çok hoş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 alsam mi almasam mi karari vardi hep icimde. ipad ide anneme verecem ama pil durumu vs beni skintiya soktu. napsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yahu makinayı inceltip pili nasıl bu seviyelere çıkarıyolar benim telefonua da aynı boyutlarda 3k mah pil çıkarsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Telefon inceliyor ama batarya uzuyor biraz abartı olacak ama Note 1 kullanıcısı olarak bataryası bile neredeyse iPhone kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 samsung mobil test'te arkadaş var. bu tarz büyük ekranlı modeller çok ilgimi çekmediğinden detaylı bir şey sormadım ama baya övüyor hız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 amoled de it gibi güç tüketiyo. 3k pille 1 gün dayanıyo yani. aynı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 875$ pre-order - 16GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tam tarihi henuz bilen eden yok mu? ben ipad i anneme hediye ediim ama oncelikle bu modelin gucunu iyice ogrenmek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar