Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:rock: headbang saglıga zararlımıdır? :rock:

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içinizde bilen vardır kesin beyin hucrelerine vb. birşeye zararı varmıdır headbang yapmanın?
:rock:

ogrendim ya bol bol smiley kullancam artık b.kunu cıkartcam hemen[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you
Mesaj tarihi:
Ehue Wendigo konuştu...
O kadar...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
Ben çok abartmadan yapiorum konserlerde. Öbür türlü evde müzik dinlerken veya barda falan asla yapmam. Sadece yavaş yavaş kafamla ritm tutarım o kadar.

Konserde ise genellikle çıkan adamları izlemeyi tercih ederim. Ama çalan adamlar da kendilierinden geçmiş kafa salliolarsa ben de başlarım :)

Sağlık açısından hiç bi sorun yok ben onayliorum yapabilirsin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 04 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
Sağlık açısından hiç bi sorun yok ben onayliorum yapabilirsin :)

Mortiz onayladığına göre istediğiniz kadar yapabilirsiniz. :horace:[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 04 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
kafayı böle böle sallamak :rock: galiba yanlış anlamadıysam

daha bastıra bastıra haluk levent fanları gibi yapmak lazım böyle yerde birine kafa atar gibi beyninin havada uçtuğunu hissedeceksin...Sağlığa ? zararlı...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim !
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 04 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir...

zuahahahahah :-)[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you
Mesaj tarihi:
said:
bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir.
[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir.
..

zuhuheuhe[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
bi de öle yapanlar elini falan kullanıolar.. yani sözüm meclisten dışarı istisnalar var tabii.. böle pispisişler yapıolar falan.. gay mort[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
zararlıdır muhtemelen. şapalak şupalak diye sallanıyor beyin sonuçta.

ps: beyin şapalak şupalak diye sallanmaz.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Mesaj tarihi:
şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ahah belden SAllanır mı be oha

ahahah boyun hareket etmeden git belden salla
namaz kılıo sanarlar seni olm :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.

Abi o bodybang olur =)

En güzeli Opeth'in bassist. Herif duruyo duruyo, bi sağa bi sola bi sağa yapıyo kafayı, sora çalıyor biraz daha, bi sağa bi sola bi sağa. Adam tüm konser böyle.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.

belden sallama koptum ya :Dbelden sallıcana ac salla :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
ne kadar sallarsan salla,dona düşer son damla...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
  • Yeni Oluştur...