Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:rock: headbang saglıga zararlımıdır? :rock:

duende

Öne çıkan mesajlar

Ben çok abartmadan yapiorum konserlerde. Öbür türlü evde müzik dinlerken veya barda falan asla yapmam. Sadece yavaş yavaş kafamla ritm tutarım o kadar.

Konserde ise genellikle çıkan adamları izlemeyi tercih ederim. Ama çalan adamlar da kendilierinden geçmiş kafa salliolarsa ben de başlarım :)

Sağlık açısından hiç bi sorun yok ben onayliorum yapabilirsin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 04 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
kafayı böle böle sallamak :rock: galiba yanlış anlamadıysam

daha bastıra bastıra haluk levent fanları gibi yapmak lazım böyle yerde birine kafa atar gibi beyninin havada uçtuğunu hissedeceksin...Sağlığa ? zararlı...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim !
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

bi de öle yapanlar elini falan kullanıolar.. yani sözüm meclisten dışarı istisnalar var tabii.. böle pispisişler yapıolar falan.. gay mort[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.

Abi o bodybang olur =)

En güzeli Opeth'in bassist. Herif duruyo duruyo, bi sağa bi sola bi sağa yapıyo kafayı, sora çalıyor biraz daha, bi sağa bi sola bi sağa. Adam tüm konser böyle.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.

belden sallama koptum ya :Dbelden sallıcana ac salla :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...