duende Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 içinizde bilen vardır kesin beyin hucrelerine vb. birşeye zararı varmıdır headbang yapmanın? :rock: ogrendim ya bol bol smiley kullancam artık b.kunu cıkartcam hemen[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 smiley ler baslıklarda kullanılmıyor.....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ehue Wendigo konuştu... O kadar...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben çok abartmadan yapiorum konserlerde. Öbür türlü evde müzik dinlerken veya barda falan asla yapmam. Sadece yavaş yavaş kafamla ritm tutarım o kadar. Konserde ise genellikle çıkan adamları izlemeyi tercih ederim. Ama çalan adamlar da kendilierinden geçmiş kafa salliolarsa ben de başlarım :) Sağlık açısından hiç bi sorun yok ben onayliorum yapabilirsin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir. ayrıca evet kafana çat diyerekten birisi şakadan bir tokat bile etsa 5000 beyin hücresi mi ne ölüor diye duymuştum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 su headbang ın bır turkce mealını alsak???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kafayı böle böle sallamak :rock: galiba yanlış anlamadıysam[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Mortis, 04 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Sağlık açısından hiç bi sorun yok ben onayliorum yapabilirsin :) Mortiz onayladığına göre istediğiniz kadar yapabilirsiniz. :horace:[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kafa sallama...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: asinanyavuz, 04 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki: kafayı böle böle sallamak :rock: galiba yanlış anlamadıysam daha bastıra bastıra haluk levent fanları gibi yapmak lazım böyle yerde birine kafa atar gibi beyninin havada uçtuğunu hissedeceksin...Sağlığa ? zararlı...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki: bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir... zuahahahahah :-)[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 puaha haluk levent fanları ya lol,[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki: bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir. [signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: sheref, 04 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki: bunu yapmak için zaten beyin hücrelerinde zedelenme olmuş olması gerekir. .. zuhuheuhe[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bi de öle yapanlar elini falan kullanıolar.. yani sözüm meclisten dışarı istisnalar var tabii.. böle pispisişler yapıolar falan.. gay mort[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 İyi meclisteyim ben de oh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 zararlıdır muhtemelen. şapalak şupalak diye sallanıyor beyin sonuçta. ps: beyin şapalak şupalak diye sallanmaz.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahah belden SAllanır mı be oha ahahah boyun hareket etmeden git belden salla namaz kılıo sanarlar seni olm :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki: şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım. Abi o bodybang olur =) En güzeli Opeth'in bassist. Herif duruyo duruyo, bi sağa bi sola bi sağa yapıyo kafayı, sora çalıyor biraz daha, bi sağa bi sola bi sağa. Adam tüm konser böyle.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki: şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım. belden sallama koptum ya :Dbelden sallıcana ac salla :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ne kadar sallarsan salla,dona düşer son damla...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 uleen var ya efsanesiniz :D koptum yine :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar