Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Champions League 2012-2013

Odeon

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:

Ya benim anlamadigim bu forum full Barca fanboyu degil miydi?

Vanish mi bastilar yoksa bi dönme harekati mi var?

Olayı öyle düşünme örneğin Barça yı desteklemesek bile adamlar yargılıyordu bundan önce. Real şu bu herşeyi toz duman ediyorlardı. Gol krallığında Messi destanlar yazıyordu fakat şu Barça o Barça mı hala şoktayız. Gerçek Barça bu değil
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?29,6445764,6883994#msg-6883994

DeathLord said:

en fanatik barca fan boyu benim galiba da banlıyım yazamıyorum aushduahds

barcanın mactan once bayerni yeneri zaten yoktu bu sene vilanova ile buyuk mac kazanmadı barcelona(bi milanı 2-0dan 4-0 yendik ama onda da vilanova yoktu zaten yardımcısı vardı oyuncular gazla kazandı oyle). ya begenmedigimiz hic bi sey yapmıyor dedigimiz guardiola 100 kat is yapıyordu ya da oyuncular artık baydı oyle takılıyolar. bunun aksine ac bir alman toplulugu var kac senedir onlerinden alınıyor kupa ve bunun yanında en onemli seyi yaptırdı bayern td si ribery robben gibi adamlara defans yaptırıyo. Kaliteli hucumcularınız defansa yardım ederse ve bu kadar cigersiz olursa zaten risk almadan yokediyosunuz. Dun skypeta laf atmaya geldiklerinde de demistim en korkuncu bayernin barcaya 4 atmak icin hic risk almaması ve almasının gerekmemesi.

bu sene sonu vilanova ve valdes gidip yerine adam gibi adamlar alsak da seneye niye guzel olsa takım. messi mac basına 1.5 gol atıyor diye degil de tekrar tam takım oynuyoruz diye mac kazansak.

dilersen bunu aktarırsın foruma ya da sadece sana cevap olur farketmez =)
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Bak sana mynet ten cevap

said:
BARCELONA HEGEMONYASININ SONU MU?
Son yıllarda oynadıkları futbol ve kazandıkları kupalarla dünya futbolunda tam bir hegemonya kuran İspanyol temsilcisi Barcelona'nın bu mağlubiyet sonrası rövanş maçında nasıl bir reaksiyon vereceği ise merak konusu. Barcelona, şampiyonlar ligi'nde son olarak 1994 finalinde Milan'a 4-0 yenilmişti. 19 yıl sonra gelen bu ezici mağlubiyet Katalanların tarihinde önemli bir yer tutacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...