melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 500- 700 arası kamerasının yanında flashı da olan bi android aruyorum. önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 alak da ne yapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 5-6 sene kullanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bütçeni biraz arttırabilirsen: http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-u-4-gb/productDetails.aspx?productId=telcepericeu&categoryId=371946 Yoksa: http://www.hepsiburada.com/liste/htc-desire-c-golf/productDetails.aspx?productId=telcephtcdesirec&categoryId=371946 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 saol da flashı da olsun bol bol foto cekcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Kamera da olsun diyorsan ilk verdiğim linkdeki Xperia'ya bak. Dijital kamera işlevi de görecek en ucuz saplam telefon o: 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, 3D sweep panorama, image stabilization 720p@30fps, video light, VGA ICS 4.1 gelecek ayrıca yakın zamanda diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ikinci el s2 düşürebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ya da şunu al: http://forum.paticik.com/read.php?27,6424369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 xperia u guzel sanırım teknık ozellıkleriyle gerek dıs gorunus gerek kamerasıyla falan baska tavsiyeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 xperia sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bende yeni xperia u aldım turkcell kampanyasıyla telefon zarif ince ve çift çekirdekli oynayamadığım fazla oyun yok .Ama tek sıkıntısı hafızası 4 gb ile sınırlı yükselmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 android telefon bulman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 senko said: android telefon bulman zor nedenini de acıklarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Çok iyi model var, seçemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 peki neler bunler liste yapsak ilk 10 nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Olmaz öyle liste. Hepsi farklı, farklı kişilere, farklı kullanımlara yönelikler. Samsung'lar mesela iç-donanım kasıyor, Sony'ler kullanılabilirlik, yazılım, tasarım, ekran gibi şeyler kasıyorlar, HTC ikisi arasında durmaya çalışıyor. Bunun dışında LG'nin, Motorola'nın çıkardığı iyi telefonlar var. Birisi çok kurcalamak ister mesela scene durumları farklı tüm modellerin. Farklı yani hepsi. Biri facebook-twitter kullanana hitap ediyor, biri oyun oynayana, biri müzik dinleyene, biri internete çok girene, biri resim çekene... iPhone gibi değiller. Bu yüzden daha iyiler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihgnl3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 peki ben foto music ve net kascam ortlama bi tel var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ben dandik vodafonun verdiği HTC explorer kullanıyorum. O bile gayet güzel la. Htc sevdim ben. Tek kötü yanı telefon hafızası az ve kamera flaşı yok. Onun harici ne istiyosam karşılıyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Net için PPİ önemli, 200 üstü olmalı, sonra 4" üstü olmalı. Kamera için çoğu denk zaten ama 8MP ve üstü ve LED flashı olmalı, touch focus, microsd, image stabilization gibi şeyleri olmalı. Müzik için 3.5 mm jack olmalı ve DAC da iyi olmalı. Fiyatı da 700TL diyorsun. Bakınca bunlara sadece ikinci el bir Xperia Arc S ve HTC Sensation geliyor elimize bir. Bak bunlara. Xperia'nın ses kalitesi daha iyi ama. Xperia'nın ekranda renkle daha iyi ama HTC'nin ekranı daha bir keskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Yeni telefonlardan en iyisi ucuza Xperia U işte, o da 800TL kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kameralı galaxy ace var 500 liraya yakın samsung işte al onu. hemde flaşı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 alacağınız telefonun aosp destekliyor olsun. Telefonu aldıktan sonra, gelen stock rom'u bi zaman sonra sizi deli edecek kadar yavaşlıyor olacak. Galaxy Ace'i arkadaşım kullanıyor mesela. Salak Touchwiz Dialer'ı açarken 5-6 sn bekliyor. Facebook App aşırı yavaş çalışıyor. Touchscreen geç cevap veriyor. Bu gibi problemleri yaşamamak için aosp destekleyen bi telefon seçmenizi öneriyorum. Gidip XDA forumlarında Dev sub forumuna bakın. ya da http://get.cm 'a gidip, o cihazın en azından cm7.2 destekliyor mu bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Samsung olduğu için takılıyor. Sony ya da Motorola'nın öyle sorunları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Telefonumu değiştirmek istiyorum. SAmsung galaxy ace kullanıyorum. Yine Android OS li bir telefon olsun, appleları doğrudan ekranları küçük diye eliyorum. Yeni Alacağım telefonu sadece netde gezinmek için kullanmak istiyorum. DOlayısı ile olmaz ise olmazım olabildiğince büyük ekran ve tabi görüntü kalitesi ha birde pil ömrü. Kamera oyun, mp3 müzik hd kayıt hiçbirini kullanmıyorum Samsungda kies sorunu var ve anladığım kadarıyla firma yazılım güncellemelerini sallıyor, birde rom vs olaylarınada hiç girmedim stock haliyle kullanıyorum. SAmsung düşünmüyorum pek. HTC ler nasıl peki tek kullanım amacım netde dolanmak, ekranı minumum 4 inç olsun, android olabilidğince sadec olsun, widget midget olayları olabildiğince sade olsun. Önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 samsung güncellemeleri alıyor. bu ay içinde s2 s3 ve note'a geliyor son android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar