Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Aslında video 14 saniye falan sürmeliydi.. Türkiye israile cıkartma yapar..FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 total war'u böyle oynayamıyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Arkadaşlar sonuna kadar izledim ve bir kaç sorum var, Suriye diye niye Irak'ı aldık biz? İtalya bize gelirken biz italya'ya akdeniz'de gemilerle feyk atıp messi gibi sıyrılıp italya ya mı girdik? Mora yarımadası diye neden girit'i aldık? Yunanistan'ı alırken arada bulgaristan'ı neden aldık? Hadi gürcüstan bişey yapmıyodu rusya ya giderken onu neden aldık lan? allahım bunları bulmam gerek :( ha bi de rusya ya karşı f-16 larla gidiyoruz. Arkadaş f-16 nın kıyamet silahı olduğunu falan sanıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 özel harekat da unutulmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Dragonutopia said: Aslında video 14 saniye falan sürmeliydi.. Türkiye israile cıkartma yapar..FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL ... Aynen, kapadım sonrasında. Savaş filmlerindeki kahramanların etrafındaki kötüler gibi bekliyorlar biz onlara çıkartma yapana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ilk videonun girişini açtım hücum marşından önce vuran tokmakları duyunca gülerek kapattım. şimdi tekrar açıp videoyu kahkahalar ile izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yazılar önemli, yazılar olmaz ise olmaz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 uğur gürsoyun fantazide sınırları zorlayan ergen karikatürü vardı onu aradım bulamadım bulan birisi bir zahmet koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 son ders bedenmis, annem evde yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 BabacumMostors said: uğur gürsoyun fantazide sınırları zorlayan ergen karikatürü vardı onu aradım bulamadım bulan birisi bir zahmet koysun http://i52.tinypic.com/2yo5nb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ahahah bu karikatür tam böyle konuların karikatürü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ülkücülere movie maker kullanmayı öğretmekten kaçınmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Popeye said: BabacumMostors said: uğur gürsoyun fantazide sınırları zorlayan ergen karikatürü vardı onu aradım bulamadım bulan birisi bir zahmet koysun http://i52.tinypic.com/2yo5nb4.jpg işte emekı, işte bilek, alnından öpüyorum kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 SeaGle said: Ülkücülere movie maker kullanmayı öğretmekten kaçınmalıyız. her boku ya ülkücülere ya ulusalcılara atıyosun da, sizin ottoman şakirt kafa hacı bu, true story sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 SeaGle said: Ülkücülere movie maker kullanmayı öğretmekten kaçınmalıyız. kusura bakma da yazdıkların çok ödünç kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 goldbären said: SeaGle said: Ülkücülere movie maker kullanmayı öğretmekten kaçınmalıyız. her boku ya ülkücülere ya ulusalcılara atıyosun da, sizin ottoman şakirt kafa hacı bu, true story sorry Milliyetci muhafazakar kesim lan iste, bahceli sagolsun hepsi akp ye gecti 2-3 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 goldbären said: her boku ya ülkücülere ya ulusalcılara atıyosun da, sizin ottoman şakirt kafa hacı bu, true story sorry farklı bir şey mi ki bunlar adşlasdfk iki kesim de cahil çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Hearts of iron'da deniyordum ben bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bize bu görsel ve edebi şöleni hazırlayan vatandaş, büyük bir ihtimal ile, eski mhp yeni akp ci, ümmetçi bir kişiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 SeaGle said: Milliyetci muhafazakar kesim lan iste, bahceli sagolsun hepsi akp ye gecti 2-3 yildir. kes lan sen de cukka peşine aralarına karışmışsın işte. halbuki kızılsın VE GİNGERS HAVE NO SOUL!!!! gençlik kollarına mail geçiyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 said: Commentor: BarackObamaYeah I'm Barack Obama, President of U.S.A. and We're fucked ! Turks are the best ! With your F16s you can rule whole world. I support your plan. Really. obamanın da desteğini aldık beyler vatana millete hayırlı olsun ahhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ne iciyo abi bu insanlar sadadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 dogustan kafa guzel onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şimdi israil bize kafa tutuyormuş mmmpppffff sonra biz onları döverken arkadan suriye bastırıyormuş ona da bir döner tekme ohhh sonra italyanlar geliyormuş onları da akdenizde dövüyormuşuz sicilya adasını ele geçiriyormuşuz ooohhffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar