KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1098328&CategoryID=79 said: Nicolae Stan isimli taksicinin ifadesine göre, Perijoc kendisinden çantasını yukarı taşımak için yardım istedi. Genç kadının dairesine çıktıklarında ise Perijoc eline aldığı bıçakla taksiciye 'seks yapmaya ihtiyacım var eğer sevişmezsen seni bıçaklarım' diyerek tehdit etti. 3 çocuk babası taksicinin ifadesine göre genç kadın işi bittikten sonra daireden ayrıldı ve Stan'in polisi aramak için fırsatı oldu. Polis taksciyi çeşitli yerlerinde bıçak yaralarıyla bularak hastaneye kaldırdı. Luminita ise yakalanarak gözaltına alındı. (Gazetevatan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 taksici olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bizde sana bıçak zoruyla tecavüz edecekler eli yüzü düzgün kadın olmaz bence :/ Kadın olacağını bile zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Romanya'dan yazıyorum, kefaletini ödedim sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oha helal taksiciye direnmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Redeagle said: Bizde sana bıçak zoruyla tecavüz edecekler eli yüzü düzgün kadın olmaz bence :/ Kadın olacağını bile zannetmiyorum. ne farkeder abi hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 doxylamine said: Redeagle said: Bizde sana bıçak zoruyla tecavüz edecekler eli yüzü düzgün kadın olmaz bence :/ Kadın olacağını bile zannetmiyorum. ne farkeder abi hiç yoktan iyidir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 açıldı ki bu ama... kapattım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar