Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Sitesine Yazar Arıyoruz Ücretli

-Nae

Öne çıkan mesajlar

ne elitizmi ya manyakmısın? msn şifresini değiştirmekle knight online bölümünü kıyaslaman da ayrı efsane. sağdaki soldaki reklamla da alakasını anlamadım ayrıca. ingiliz lordlar kamerası nedir bilmiyorum bu arada.

adama yüklenmekle alakası yok. siteye baktım internet ve bilgisayar kısmında ne varmış diye merak ettim, gördüklerim komik geldi yazdım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

1 liraya yazi yazdirip milleti somuruyo adam, yenilen taraf o degil bu sefer. yanlis taraftasin

konu emek sömürüsü-1 lira eksenindeyken normaldi.

ama olay artık sitelerinin izini sürüp lol şuna bak, bu çok komik, hakkaten çok faydalıymış gibi dalga geçmeye veya abi çekiyordu şimdi atar yapıyor diye delice eski postlarını arayıp eleştirmeye doğru gidince adamın gereksiz yere linç edilmeye başlandığını gördüm.

emek sömürüsü varsa buna cevap olarak emsal teşkil eden yerlerden örnek verirsin. falanca yer şu kadara yazdırıyor, falanca sitesi şu kadar vaat ediyor dersin ki diyenler oldu. ama iş eski postları karıştırmaya, izini sürmeye, sitelerini arayıp üzerinden dalga geçmeye başlanınca sırada facebook profilini bulup fotoğrafıyla tipe bak diye dalga da geçileceğini düşünmeye başladım. hepimiz olgun adamlarız nihayetinde, bence abartıyorsunuz.

Aluriel said:

ne elitizmi ya manyakmısın? msn şifresini değiştirmekle knight online bölümünü kıyaslaman da ayrı efsane. sağdaki soldaki reklamla da alakasını anlamadım ayrıca. ingiliz lordlar kamerası nedir bilmiyorum bu arada.

adama yüklenmekle alakası yok. siteye baktım internet ve bilgisayar kısmında ne varmış diye merak ettim, gördüklerim komik geldi yazdım ben de.

olay arz talep durumu. bu işi ciddi yapıp para kazanan herhangi birisi internette trend olan bir aramayla ilgili içerik koyar. aynı şekilde bizimde knight online bölümümüz vaktinde çok popüler olduğu için, siteye ekstra katkı sağlayabileceği için var oldu diye düşünüyorum.

son olarak; ingiliz lordlar kamarası nedir ben de bilmiyordum.lordlar kamarası "ingiliz parlamentosunda halk tarafindan secilmeyen tek organ" mış.

DoruK said:

avam kamarası o asgdfs pati elitizminin içine ettiniz

yok o farklıymış. lordlar kamarsında safkan düktür, lorttur, kıraldır öyle adamlar var. avam kamarasında ise tüccar şövalye vs. varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

sitelerini arayıp üzerinden dalga geçmeye başlanınca sırada facebook profilini bulup fotoğrafıyla tipe bak diye dalga da geçileceğini düşünmeye başladım. hepimiz olgun adamlarız nihayetinde, bence abartıyorsunuz.

iyide bunud ayaptık ki zamanında
neyden utancaz anamadım ki
adam komikse komiktir
bizim burda gote gote derler hakim bey
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Chiptech said:

bırakın makaleciyi, asıl problemi kaçırıyorsunuz burada, neyse...

Bilgisayar
Diyet-Zayıflama
Eğitim
Erkek
Genel
Hayvanlar Alemi
İnternet
Kadın
Meslek
Müzik
Otomobil
Oyun
Sağlık
Seyahat
Sinema-Dizi
Teknoloji
Yazılım
Yemek Tarifleri

konulara bak, çorba resmen lol. içinde bulunduğumuz 2012 senesinde hala mynet.com ile para kazanacağını sananlar var.

sitenin adını söylemeye utanmış sanırım haha.

p.s: "en komik itiraflar", "cinsellik", "kelebek galeri" de ekleyin daha da zengin olun.

Arama motorlarında sık olarak aratılan kelimelere yönelik yazılan bilgi makaleleri ve buna ait kategorileri içeren web siteleri güncel olması ve uygun backlink çalışması yapıldığında ayda 1000 dolar kadar kazandırabilir. Ki adamın sitesi de gördüğüm kadarıyla o yönde ilerliyor.Alexa bilgilerine bakılacak olursa. Web yönetiminden anlamadan etmeden nasıl böyle havaya sıkabiliyosun anlamıyorum. Bilmiyosan öğren : Bu tarz web projeleri ( Doğru uygulandığında ) Ciddi para kazandırır. Sen kazanamazsın o ayrı !
Sosyal ağlarda paylaş

100 kelime 1 tl 200 kelime 2 tl. Çok komik gerçekten. Ajanslarda editör, redaktör, metin yazarları min.2500 TL maaş + sigorta + yemek karşılığında slogan, feedler, blog yazıları ya da makaleyi bunların karşılığında ıkınarak yapıyorlar. Hatta ajansa saat 10 da gelip ilk 2 saat haber, video, facebookta sürtüp, öğleden sonra kahvesini yudumlarken tasarımcının tasarımına sktirboktan yazılar uydurup giden adamlarda biliyorum.

1tl için 200 kelimelik makaleye kasmak saçmalık. Heh apayrı düşünüp bunun zaten piyasası böyle diyosanız ben 2 tl vereyim siz bana marketten 2 tane eti canga alıp gelin canım.

Heh fırsat sitelerine ürün tarayıp free çalışmanın birim fiyatı ürün başına 3-5 tl bu arada. ( Yalnızca ürün seçip, link atıyosun..)
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

1tl için 200 kelimelik makaleye kasmak saçmalık. Heh apayrı düşünüp bunun zaten piyasası böyle diyosanız ben 2 tl vereyim siz bana marketten 2 tane eti canga alıp gelin canım.

Bişi yazmıyım diyorum ama bu kadar mı akıl yoksunu yorumlar gelir ya. Her yerde iş ilanları var arıyıp ben sana veriyim sen yap mı diyorsunuz? Bu ülkede asgari ücretle insanlar günde 12 saat çalışıyorlar ayda ellerine geçen 750 TL para.

Profesyonel olarak editörlerin yaptığı işle onların aldığı ücretle bunu nasıl kıyaslarsınız bu öğrencilerin yada ek bi kazanç istiyenlerin amatörce yazılar yazdığı bir mevzu. Konulara vakıf olmayabilirsiniz piyasayı bilmiyor olabilirsiniz ama bunu bu şekilde eleştirme hakkınız yok. Ben bir değil bir kaç kişiyle çalışıyorum bu şekilde. İlk defa da burada gördüm bu kadar saçma yorumları.

Şimdi bakıyorum buna bla bla diyen adamlar
Dynamick'in 2009'da 30 makaleye 50 TL verdiği zaman koşa koşa gitmişler 20 kişilik kontenjanı doldurmuş. Sonra tekrar adam aramaya başlamış. Ben o zamanda web siteleri yapıyordum. o projeyi eleştirmiştim. Ama bende aynısını yaptım. Tecrübemiz sayesinde de gayet iyi gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fiyat hakkında birşey bilmiyorum da, her gün 2 şer özgün makale üretmek o kadar kolay şey değil ki 1 ay yapıp gidecek insan değil sürekli arıyoruz demişsin.
Düşünsene bir insan kaç ay boyunca her gün 2 şer özgün makale üretebilir ve karşılığında o kadar az bir rakama razı olur. Bence buna evet diyen yaptığı şeyin değerinin pek farkında değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

Patice said:

Bişi yazmıyım diyorum ama bu kadar mı akıl yoksunu yorumlar gelir ya. Her yerde iş ilanları var arıyıp ben sana veriyim sen yap mı diyorsunuz? Bu ülkede asgari ücretle insanlar günde 12 saat çalışıyorlar ayda ellerine geçen 750 TL para.

Profesyonel olarak editörlerin yaptığı işle onların aldığı ücretle bunu nasıl kıyaslarsınız bu öğrencilerin yada ek bi kazanç istiyenlerin amatörce yazılar yazdığı bir mevzu. Konulara vakıf olmayabilirsiniz piyasayı bilmiyor olabilirsiniz ama bunu bu şekilde eleştirme hakkınız yok. Ben bir değil bir kaç kişiyle çalışıyorum bu şekilde. İlk defa da burada gördüm bu kadar saçma yorumları.

Şimdi bakıyorum buna bla bla diyen adamlar
Dynamick'in 2009'da 30 makaleye 50 TL verdiği zaman koşa koşa gitmişler 20 kişilik kontenjanı doldurmuş. Sonra tekrar adam aramaya başlamış. Ben o zamanda web siteleri yapıyordum. o projeyi eleştirmiştim. Ama bende aynısını yaptım. Tecrübemiz sayesinde de gayet iyi gidiyor.

Akıl yoksunu demişsin dostum açtığın başlığa uygun dolduraydın keşke altını sende.

- Yazar aradığından bahsetmişsin. Yazar dediğin insanlar bahsettiğim gibi 'yazabildikleri' platformlarda ciddi paralara bu işi yapıyorlar zaten. Yani aradığın 'Yazar' ise 200 kelimeyi 1 tl'ye yapmaz. Tepkileri yadırgama bu yüzden.

- Ek iş Fırsatı deseydin haklısın derdim. Ama tabi yadırgamak hoş olmaz. Piyasada standart altını kabul eden senin de dediğin gibi çaylak adamlar var. Ama adil değil, o ayrı.

Tepkileri bide böyle değerlendir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

EharD said:

Chiptech said:

Bilgisayar
Diyet-Zayıflama
Eğitim
Erkek
Genel
Hayvanlar Alemi
İnternet
Kadın
Meslek
Müzik
Otomobil
Oyun
Sağlık
Seyahat
Sinema-Dizi
Teknoloji
Yazılım
Yemek Tarifleri

konulara bak, çorba resmen lol. içinde bulunduğumuz 2012 senesinde hala mynet.com ile para kazanacağını sananlar var.

p.s: "en komik itiraflar", "cinsellik", "kelebek galeri" de ekleyin daha da zengin olun.

Arama motorlarında sık olarak aratılan kelimelere yönelik yazılan bilgi makaleleri ve buna ait kategorileri içeren web siteleri güncel olması ve uygun backlink çalışması yapıldığında ayda 1000 dolar kadar kazandırabilir. Ki adamın sitesi de gördüğüm kadarıyla o yönde ilerliyor.Alexa bilgilerine bakılacak olursa. Web yönetiminden anlamadan etmeden nasıl böyle havaya sıkabiliyosun anlamıyorum. Bilmiyosan öğren : Bu tarz web projeleri ( Doğru uygulandığında ) Ciddi para kazandırır. Sen kazanamazsın o ayrı !

Adsense ile kazanabilecegini sanıyorsan o paranın, nah kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

EharD said:

Chiptech said:

Bilgisayar
Diyet-Zayıflama
Eğitim
Erkek
Genel
Hayvanlar Alemi
İnternet
Kadın
Meslek
Müzik
Otomobil
Oyun
Sağlık
Seyahat
Sinema-Dizi
Teknoloji
Yazılım
Yemek Tarifleri

Adsense ile kazanabilecegini sanıyorsan o paranın, nah kazanır.

Öncelikle "nah" ?? derken neyi kastettin tam anlayamadım onu belirteyim. Sanırım garip bir canlıdan çıkan sesi taklit ettin..

Neyse, konuya gelecek olursak senesini doldurmuş, özgün içerikli ve düzenli olarak kategorileri güncel tutulan, sosyal medya ve sosyal imeleme ile desteklenen, doğru backlink çalışması yapılan bir genl bilgi sitesi 1,5-2 sene gibi bir sürede " sadece adsense" den 1000 dolar getirebilir. Bunun dışında alınan diğer reklamlar, tanıtım yazıları ve footer linkler bu geliri daha da arttırır. Uzun senelerdir web yönetimi ile ilgilenmekteyim ve yapılan her doğru işin karşılığını gerek adsense den gerek başka reklam yöntemleriyle aldım. Bilmeden sıkmayın dedikçe hala sıkıyosunuz ya ona deli oluyorum işte ! İşi bilene biraz saygınız olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

isteyen istediğini eleştirir, insanların eleştirme hakkına müdahale edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

-Nae said:

isteyen istediğini eleştirir, insanların eleştirme hakkına müdahale edemezsin.

ahaha
Söyle hangi basın organında çalışıyorsun?
Bu şekilde kısmını neden atladın acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...