Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Esrk said: Galata Kulesi'nden sanırım :) Aynı noktadan, aynı şekilde geçen hafta çektim iPhone ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sağolun, fotoğrafı bilinçli çektim, geziniyordum zaten güzel bir şey yakalamak için, bekledim o yüzden orada. Orası da Galata Kulesi'nden :). Bu da telefonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bunlar da dünden. Siyah beyaz konusunda kararsızım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Selam, #1 SB olarak güzel bence. Kapıdan giren ışık daha etkili dursaydı daha hoş olurdu gibi. Beğendim. #2 Merkez kaymış :P Osmanlı Mimarisi gibi bir kitap için çekilmiş kaynak foto gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 O ışığın çok geldiği fotoğrafı yarışmaya saklıyorum :). Diğerinde de doğru, bir türlü oturtamadım zaten, olmadı :). Bu da telefonla ama hatalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bir sürü örümcek gördüm, hemen belgeledim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bence olmamış. fotodakilerin örümcek olduğunu (1 tanesi dışında) senin yazından anladım ben şahsen. net alan çok kısıtlı kalmış, o sarı şeyleri çiçeğe benzettim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 onun biraz böcekle de alakası var. örümcek mi meyve mi belli değil ne biçim şey lan o ığğç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 simetriyi kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 SNA1L said: simetriyi kıs Emrin olur. Abi örümceği görüp nasıl benzetemediniz anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 çok güzellan fotoğraftaki örümcekler. brood oynayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu da bisiklet turundan, bununla yarışmaya katılmayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 turuncular photoshop mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Yoo, formaları o renkteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SoloTürk ve Türk Yıldızları bugün gösteri yaptı Hazarfen Havaalanında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Son kare iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Solo Türk ve Türk Yıldızları fotolarını çok beğendim. Özellikle son foto çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 o son fotoda aklıma direk simpsons gay paradedeki muhabbet geldi, çarpışmayacaklar sadece dokunduracaklar diye 33^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Teşekkürler :). 2 tane daha, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 jantı sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Kendi konusunda da birkaç foto paylaşmıştım, buraya da koyayım 3 tane, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Güncelleyelim burada da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bir üst mesajda ki son fotoğraf 1x'in bu yılki kitabına kabul edilmiş, şaşırdım cidden, o kadar iyi fotoğraf arasında onun ne işi var acaba? http://1x.com/passion/ Bir de iki foto daha ekleyelim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ben de gecen kitapta gordum diyorum bu fotoyu bir yerden hatirliyorum ama nereden. meger seninmis unutmusum. :) tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar