fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 pen6saray iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Her fırsatta yere attılar kendilerini denmiş, kaç dakika sakatlıklar dolayı 10 kişi oynadık onuda hesaplasınlar bir zahmet. GS'nin kendi sahasında adam yerde yatarken akın başlatması sonrada topun geri dönüp tekrar kendi sahasına gelince anca dışarı atması nedense geçen haftaki fener maçını hatırlattı. Umarım o pozisyona bol bol laf etmemişsinizdir zira şu anda yerin dibinde olmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 maçın en komik anı da 3 dakika yerde yatan batuhanın kenara gelince 3 saniyede ok gibi fırlaması idi. ibb beşiktaş maçlarında avcıya edilen küfürler geldi aklıma beşiktaşlılar yerde yattıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 O pozisyonda yatanın Batuhan denen dallama oldugunu ve amacının tamamen oyunu durdurmak oldugunu da hesaba katarsan. Keske geri donmeseydi top geriye de pozisyonu gole cevirebilseydik adamınız yerdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6_LpKYshBd8 daha çok sabrinini tipe güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ali aydın'a hakemligi bıraktıran mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Batuhan'ında bir çok klüpte bir çok oyuncu gibi böyle ucuz olayarın ve hinliklerin peşinde olduğunu biliyoruz. Ben şaşırmadım. Taa başında top taca çıksa mevzu bu kadar uzamazdı. Engin'in ölü taklidi yapıp koşarak geldiğini çok bilirim. Batuhan net bir şekilde bu takıma yakışmıyor. Neden alındı bilmiyorum. O kadar gereksiz ve yetersiz ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 toggie said: O pozisyonda yatanın Batuhan denen dallama oldugunu ve amacının tamamen oyunu durdurmak oldugunu da hesaba katarsan. Keske geri donmeseydi top geriye de pozisyonu gole cevirebilseydik adamınız yerdeyken. fair play ruhunuz yerde yatan adama göre yani o da güzelmiş =) "beyler batuhan, ibrahim toraman, veli kavlak yerdeyse dışarı atmıyoruz ona göre hadi göriim goçlarım" ayrıca adam kafa topunda beline öküz gibi dirsek yedi urfalı tarafından ve faul verilmedi gayet normal adamın sakatlanması pozisyonu tekrar izle vicdan muhasebeni sonra yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Maç istatistiklerini görebileceğimiz bir site yokmu ya? en çok top kaybı,koşu mesafeleri yada adamların istatistikleri şu kadar isabetli pas attı vb. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hoca bana diyene kadar sen izle tekrarı. pozsiyonda faul yok, abartılacak bir darbe yok. batuhan'ın numaradan yerde yattıgı cok belli. olmayan bi faulden dolayı pozisyonu durdurmak istemedik basta. sonra oyuncular terim'e dondu terim de "at amk" gibisinden bi isaret yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 aktiftablet said: Yalnız GS ilk yarıda ezdi diyenler bi noktayı unutuyor. BJK hep öne geçen taraftı. Yani daha geride kalma skoru koruma çabası doğal. Geriye düşse belki farklı bi görüntü çıkabilirdi, bastıran taraf olabilirdi. Bi de GSde çok zayıf oyuncular var kadroya hiç yakışmayan. Şuster zamanının BJK kadrosu gibi. Tam tersine bence BJK'nın bir şekilde hep üstünlüğü veya dengeyi koruması onu oyunda tutan şey oldu. GS bir kere olsun skor olarak öne geçebilseydi ilk yarıdan maçı kopartırdı. Darksun said: Her fırsatta yere attılar kendilerini denmiş, kaç dakika sakatlıklar dolayı 10 kişi oynadık onuda hesaplasınlar bir zahmet. GS'nin kendi sahasında adam yerde yatarken akın başlatması sonrada topun geri dönüp tekrar kendi sahasına gelince anca dışarı atması nedense geçen haftaki fener maçını hatırlattı. Umarım o pozisyona bol bol laf etmemişsinizdir zira şu anda yerin dibinde olmanız gerekiyor. Bu arada BJK sebebiyle 10 kişi falan oynamadı, dakikalarca yerde yatan adam oyundan çıkar çıkmaz girdi içeri en ufak vakit kaybetmeden. Saha içinde yerde yatması da zaten kendi isteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 He yani Llama BJK'lidir, bak Yasin Sülün videosu koymuş. E demekki bu işi klübe bağlamak filan saçmaymış değil mi. O kadar saçma yazıyorsunuz ki. Burak'ı savunan mı oldu şurada, ben gole bile sevinmedim. Haksız penaltı çünkü en sevmediğim iş. Ama mesajların bir dozu olmalı. Yok kan bilmem nerden alınırmışta neymiş. Hayır, BJK top mu oynadı ya kendinizi kandırmayın. Havadan 3 gol buldu, bir daha bu kadar şanslı olmaz. BJK'nin kaleye şutu yoktu maçta 1-0 öndeydi. O yüzden geçelim bunları. BJK için asıl sınav bundan sonra başlıyor, göreceğiz. Derbi derbidir dediğim gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 en ufak temasta yere yapışan beşiktaşlılara tek harekette bu işin nasıl yapılması gerektiğini öğretti burak. sdf Diğer maçlarda artık doğru düzgün atarlar kendilerini de bir işe yara bari. Batuhanın poziyondada FT yi izlediyseniz "tamam lan atın dışarı atın kalkacağı yok bunun" tribi özetliyor zaten durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bosuna asmadik tribunlere "Seref"inizle oynayin "hakki"nizla kazanin diye. Hak ve emek pesinde kosarak ozluk haklari icin futbolda sendikalasma girisimleri baslatan Metin Kurtu aforoz eden galatasaraya cuk oturuyor emek hirsizi burak yilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Aahhahah komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 çok boş muhabbetler şunlar. bjk hiç mi kendini yere atan oyuncu sayesinde puan almadı şimdi. arabesk olmayın bu kadar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Rew atma bir zahmet, sırf pektemek sakatken kaç dakika dışarıda geçirdi. Pektemek'in düştüğü pozisyonda da senyör terim yine böğürüyordu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Pektemek dışarıda tedavi görürken oynamayalım mı nedir istedigin anlamadım ben? Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Nesini savunuyorsunuz anlamadım, şerefsiz bir penaltıyla gol attınız işte tamam bare üste çıkmaya çalışmayın. Pektemek örneğinini adam sakatlanıp dışarı çıkartıldığında kaç dakika oyuna giremedi 10 kişi oynadık diye verdim. Hani güya her sakatlık numara ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kiymaliborek said: suBzer0 said: %60 - %40 son 2 senedir biz sizin oynadıgınız gibi top oynuyoduk fakat yine bir şekilde böyle berabere veya galip geliyordunuz... Ben herşeyi anldım da koskoca markus merk penaltı pozisyonu için nasıl hakem için çok zor pozisyon dedi onu anlamadım abi.. http://i46.tinypic.com/1tkkdy.jpg pozisyon faul cunku. asıl mesele icerde mi disarda mi. edit: dışarda görünüyor evet. :) ne faulu abi, aksam 3 spor programında bir tane yorumcu faul demedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben bişeyi çok merak ediyorum, penaltı olmadan 1 dk. önce batuhanın semihten topu alıp kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda ne vardı ben anlamadım ligtv tekrarını göstermedi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 toggie said: Pektemek dışarıda tedavi görürken oynamayalım mı nedir istedigin anlamadım ben? Ayrıca Burak BJK'deyken elle kontrol edip attıgı golleri falan da biliyoruz. O zaman da cok serefliydiniz. Zaten bu pankart Ankaragücü maçında Burak eliyle gol attıktan sonra kendi oyuncusuna tepki adına açılmış bir pankart. Zaten ben bir kıyas yapmak adına yazmadım, aradaki farkı birkez daha hatırlatmak istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ya penaltı penaltı değil.. Ama son bir yıl ki süreç türk liginin ne halde olduğunu, maçların nasıl kazanıldığını gösterdi. Artık böyle şeylerin tartılması abesle iştigal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Liebe said: ben bişeyi çok merak ediyorum, penaltı olmadan 1 dk. önce batuhanın semihten topu alıp kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda ne vardı ben anlamadım ligtv tekrarını göstermedi hiç? düdükten once oyunu baslattı diye durdurdu galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 batuhan hakemle çok tartıştı o posizyonda ama bişey yok diye sarı kart gördü hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar