reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 O yuzden galatasaraylılar yenmiş gibi sevinio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bjk çatır çatır elinden geldiğince oynamaya çalıştı hiç hikaye anlatmayın.fenerin 3-4 maçtır oynayamadığı kadar dirençli iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İkinci yarı için doğru S-H, ama o oyun da Melo'nun çıkmasından dolayıydı. İlk yarı BJK'lı oyuncu yoktu sahada. Topla oynama %80 falan GS lehinedir tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 %60 - %40 son 2 senedir biz sizin oynadıgınız gibi top oynuyoduk fakat yine bir şekilde böyle berabere veya galip geliyordunuz... Ben herşeyi anldım da koskoca markus merk penaltı pozisyonu için nasıl hakem için çok zor pozisyon dedi onu anlamadım abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 take or leave it situation. Soguk terler dokmustur tabi ondan demistir marcus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 özeti izledim, maça bakamadım da; yenilsek daha iyiydi. kendini atan, çirkeflik yapan hiç bir futbolcuyu sevmedim ben arif dahil. adam gibi oynasın, gol atamıyorsa karşı hamle olarak kendini atmasın. istediğin kadar daha güzel oynamış ol, istediğin kadar pozisyona gir, gol atamıyorsan sende bir sorun vardır. bitiriciliğin 3 tür veya karşı takımın kalecisi o gün çok konsantre olmuştur vesaire. son dakika gelen beraberliğe telefonumdan skora bakınca sevindim, hatta ufak bir bağırışla gol dedim ama sonradan izleyince, yok abi yenilsek daha iyiymiş. ben Galatasaray'lıyım ve böyle bir penaltıdan gol atacağımıza yenilseydik daha iyiydi. bu penaltıyı tabiki komple Galatasaray camiasına bağlamaya çalışmasın kimse, hakem ve burak'ın hadisesi sadece ama bu gole direk böğüre böğüre sevinen varsa o Galatasaray'lı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 su zor gunlerimizde sagolsun takimim cikmis catir catir oynamis, alin terlerininlerinin son damlasina kadar hakettikleri bir maci, serefsiz birinin yuzunden berabere bitirmisler cok sorun degil. Bu sene ligi 10. bitirsek de 3. bitirsek de cok sorun degil, yeter ki boyle onun bunun gibilere mucadele etsinler. Yanimdaki galatarasayli arkadaslarim bile su gole sevinemezken, zamaninda bu formayi giyen birinin boyle adice hareketlerini gidip soyunma odasinda bir guzel kutlamislardir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bugün yaklaşık bi 200 galatasaraylı arkadaşın yüz ifadesinde kanın sadece damardan alınmadıgını gördüm.Teşekkürler Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 beyler maç kaç kaç bitti 4-3 mü 3-3 mü anlayamadım ben bütün internet sitelerinde, beşiktaşlılar marş paylaşıyor dalga geçiyor fln sonuç mu değişti ? aksine bütün galatasaryılarında yüzü bi karış berabere kaldıkları için gerçekten gülüyorum bu tarz beşiktaş taraftarlarına ve bu tarz galatasaraylı taratarlarıda tebrik ediyorum beraberlige sevinmek yerine nerede hata yaptıklarını düşünmelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Feuer said: bütün internet sitelerinde.. Bu nası bi babaanne genellemesidir allaam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Vicdan meselesi tabi. Bu oyuncular bu raddeye gelene kadar kimse uyarmazsa sonuç normal. Zamanında da Burak bizde ilk golünü elle kontrol edip atmıştı. Bir de üzerine çılgınlar gibi sevinmişti filan. Adamın içinde var bu tip şeyler. Aslında geçen sene Arena'daki son maça benzedi bu maçta. İlk yarı GS baya üstündü ama ikinci yarı herşey değişti. Mustafa sakatlanmasa her şey farklı olabilirdi. Batuhan cidden kötü bir oyuncu. Ağır, hantal, kafası da pek çalışmıyor. Hinlik peşinde paso. Ama Beşiktaş'ın dünkü direnci herkese tokat gibi cevaptı, ben dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Feuer said: beyler maç kaç kaç bitti 4-3 mü 3-3 mü anlayamadım ben bütün internet sitelerinde, beşiktaşlılar marş paylaşıyor dalga geçiyor fln sonuç mu değişti ? aksine bütün galatasaryılarında yüzü bi karış berabere kaldıkları için gerçekten gülüyorum bu tarz beşiktaş taraftarlarına ve bu tarz galatasaraylı taratarlarıda tebrik ediyorum beraberlige sevinmek yerine nerede hata yaptıklarını düşünmelerini. Sonuç 3-3 ancak ortada bir karakter meselesi var. Gururuna yedirebiliyorsan ne mutlu sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 beşiktaşın hakkı yendi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 manve said: su zor gunlerimizde sagolsun takimim cikmis catir catir oynamis, alin terlerininlerinin son damlasina kadar hakettikleri bir maci, serefsiz birinin yuzunden berabere bitirmisler cok sorun degil. Bu sene ligi 10. bitirsek de 3. bitirsek de cok sorun degil, yeter ki boyle onun bunun gibilere mucadele etsinler. Yanimdaki galatarasayli arkadaslarim bile su gole sevinemezken, zamaninda bu formayi giyen birinin boyle adice hareketlerini gidip soyunma odasinda bir guzel kutlamislardir umarim. yalnız "hakettikleri" maç kısmı biraz yalan, skoru bir kenara bırakırsak ilk yarı özellikle çok bariz bir GS üstünlüğü vardı sahayı komple GS parselledi. İkinci yarı uzuncana bir süre zarfında BJK etkili olarak geçti, sonra zaten iki takım da 5-0-5'e dönünce mahalle maçına döndü. Penaltı yalandı sonuna kadar katılıyorum, ayıp oldu. Ama Anadolu takımları bu kadar yatmazken böyle onlardan beter şekilde takımca Ömer ÇAtkıç'tan hallice yerlere yatıp dakikalarca kalkmayan BJK'lılara "öyle değil böyle yatılır" diye göstermesi açısından karmanın oyunu diye açıklanabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Cons said: hakem berbattı, galatasaray kötüydü, beşiktaş iyiydi, goller iğrençi tek sevindiğim şey kendini her yere bıraktığında faul çalınan, 10 saat yerde yatıp sedyeyle dışarı çıkıp oyun başladığında dönen beşiktaşa böyle ariflemekti dflkmbfdbkmd aynen ya. macın ozeti olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İlk yarı eze eze oynadığımız maçta kimsenin anlam veremeyeceği goller gördük, ikinci yarı melonun çıkışı sistemimizi tamamen patlattı. Sağlık olsun yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Messi, Ronaldo kendini yere atıp penaltı kazandırınca seviniyorsunuz ama. Barça, Real Madrid, ManU yapınca bir şey yok, Gs yapınca auvvv ne auv ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Valla ben dün Burak'a da kızdım, içime sinmedi, Barça yapınca da "Barcelona çirkefliği, her fırsatta at kendini yere" demişliğim çok var topiklerde ama dün hiç içime sinmese de bjk da her fırsatta kendini yere atınca haketti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 1997 'de toşşağın dediği gibi ; " men against boys " misali bir karşılaşmaydı yanlız tek fark, üstad yaşlanmıştı, sahayı eskisi kadar iyi görmüyor gözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Feuer said: beyler maç kaç kaç bitti 4-3 mü 3-3 mü anlayamadım ben bütün internet sitelerinde, beşiktaşlılar marş paylaşıyor dalga geçiyor fln sonuç mu değişti ? aksine bütün galatasaryılarında yüzü bi karış berabere kaldıkları için gerçekten gülüyorum bu tarz beşiktaş taraftarlarına ve bu tarz galatasaraylı taratarlarıda tebrik ediyorum beraberlige sevinmek yerine nerede hata yaptıklarını düşünmelerini. bu ülkede beraberliğe sevinen bir takım varsa o da galatasaray'dır.. soyunma odasında burak'a takımın karakterini yansıttığı için plakette vermişlerdir. fatih hoca'da gecen haftaki delikanlı çıkışı gibi bir çıkış yapamadı nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Roqq said: Messi, Ronaldo kendini yere atıp penaltı kazandırınca seviniyorsunuz ama. Barça, Real Madrid, ManU yapınca bir şey yok, Gs yapınca auvvv ne auv ? şimdi barca real tartışmasına çekmek istemem ama Real'de bi pepe varsa vardır çirkef, Barca bütün takım. edik: smiley :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Fatih Terim'e neden laf söyleniyor bi anlasam. Adam niye sizin istediğiniz tarzda bi açıklama yapsın ? Neden ya ? Kaç tane td gördünüz "Kazandığımız penaltı haksızdı, böyle maç olmaz olsun" diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 suBzer0 said: %60 - %40 son 2 senedir biz sizin oynadıgınız gibi top oynuyoduk fakat yine bir şekilde böyle berabere veya galip geliyordunuz... Ben herşeyi anldım da koskoca markus merk penaltı pozisyonu için nasıl hakem için çok zor pozisyon dedi onu anlamadım abi.. http://i46.tinypic.com/1tkkdy.jpg pozisyon faul cunku. asıl mesele icerde mi disarda mi. edit: dışarda görünüyor evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Rewendor said: Maçla ilgili yorumumu yapayım: Futbol tanrıları dün akşam kötü oynayanın yanındaydı. İlk yarı adeta rakibini sahadan silen, ezen Galatasaray varken buna rağmen ilginç şekilde skoru 2-2'ye taşıdı tanrılar. İkinci yarı ise (özellikle Melosuz çöken ortasaha ile) fırsatlar kaçıran, GS'yi dağıtan BJK'ya rağmen bir penaltı hediye ettiler, 3-3 bitti maç. Bana sorsanız maçın hakkı beraberlikti. Toplam dakikaya bakıldığında GS'nin üstün oynadığı dönem daha fazla, ama BJK da çok daha etkili ataklar yaptı, ikinci yarı çok güzel saldırdı, açıkçası hele hele ilk yarıdan sonra hiç beklemiyordum. GS totalde oyun genelinde daha iyi de olsa o yalan penaltı işi beraberliğe taşır benim gözümde. GS'de Hamit rezaletti, ve buna rağmen oyunda o kadar uzun süre tutulması manasızdı. Hala kurtarıcı olarak Aydın'ın girmesi ise büyük bir soru işareti. Burak etkisiz kaldı, daha doğrusu forvetler etkisiz kaldı çünkü ortasaha melosuz ve hamitin oyunu baltalamasıyla çöktü. Amrabat daha oturmamış bu takıma, Balta yine sezonda 2 defa yaptığı kritik hatalardan birini yaptı. Semih ise yine gençliğiyle kritik bi hatada başrol oynadı. Eboue yine çok iyiydi, bu adam hakikaten iyi. Penaltı pozisyonu komple yalan. Ne faul var, ne de pozisyon ceza sahası içi. Ayıp oldu. Baros da penaltı alırdı ama rakibi penaltı yapmaya zorlardı, haklı penaltı alırdık, böylesi olmadı. Goller zaten genel olarak yalandı. BJK'nın ilk golü kendi kalesine GS golü, yalan. GS'nin ilk golü tamamen Cenk'in yumurtlaması. BJK'nın 2. golü karambolden semihin armutluğu, GS'nin ikinci golü yine karambolde allah ne verdiyse vuruş. BJK'nın üçüncü golü Hakan Balta'nın yumurtlaması, GS'nin üçüncü golü yalan penaltı. Bol gollü maçtı tamam da doğru düzgün gol yoktu yani. Şöyle adam gibi organize atak, düzgün gelişen bir organizasyon sonucu gol falan göremedik maçta. BJK ilk yarı çok kötüydü, çok çok kötüydü, ama ikinci yarı güzel toparladılar. Fernandez giderek liderliği ele alıyor, bir Alex olmaya gidiyor BJK için. Ama o kadar açık veren saçmalayan defansa acilen bir çözüm şart. Özellikle bekleri felaketti, bir kanadı Emre bir kanadı Eboue felç etti resmen. Bunun dışında BJK maç genelinde pek bir çıtkırıldım havasındaydı, yerden kalkmak bilmediler. GS de bir yerden sonra sinirlenip daha sert fauller yaptı, "madem yerde yatacan bari haket yatmayı" dedi heralde. Hele Batuhan'ın yerde o kadar dövünüp oyundan çıkar çıkmaz sırıtarak koşarak girmesi işin ne kadar suyunun çıktığının göstergesiydi. GS'nin penaltısı ne kadar çirkeflikse BJK'lıların yerden kalkmaması da o kadar çirkeflikti, daha azı değil. Hakem genel olarak kötüydü, maça damga vuran 3 hareketi var, ikisi iki takımın birer tane ceza sahası elle oynama itirazı. Pozisyonları çok tekrar izleyemedim o yüzden yorum yapmayacam, bir de gs penaltısı var ki komple saçmalıktı. Onun dışında fauller, oyun durdurmalar, oyun geçirmeye izin vermeler falan kesinlikle kötüydü. Yalnız GS'nin ilk yarıki oyununa bakınca bu takım bambaşka bi oyun oynuyor, çok zevk verecek, taşlar biraz daha oturunca çok çok güzel futbol izleyeceğiz, onun ışığını gördük. Yalnız GS ilk yarıda ezdi diyenler bi noktayı unutuyor. BJK hep öne geçen taraftı. Yani daha geride kalma skoru koruma çabası doğal. Geriye düşse belki farklı bi görüntü çıkabilirdi, bastıran taraf olabilirdi. Bi de GSde çok zayıf oyuncular var kadroya hiç yakışmayan. Şuster zamanının BJK kadrosu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Besiktasta ne citkirildimi abi. Aydinla semih girmeyi bilmiyolar. Hele semihin batuhanin belini kirdigi pozisyonda birak karti faul bile yok . Hakem sacmaladi bence. Gsnin 25 faulu var ,sari karti besiktasli adam goruyo topu eliyle verdi diye. Iyi kavga cikmadi o penaltidan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar