fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bence en iyisi her zaman Human Warrior yani takılırsınız kendi kendinize alırsınız milleti savaşta priestin yardıma ihtiyacı var her şekilde rogue falam da okçu olunabilir aslında ama ben büyük ihtimal Human warrior... paladinle uğraşılmaz...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Raid3r, 20 Temmuz 2004 10:48 tarihinde demiş ki: o kulaklara alışabilirsem ne rogue düşünüodum bu bu nedir bu[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock Lind3r0th Priest olmayı seçerek radikal bir adım attı :). Peki hangi ırk'ta Priest olucaksın?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Herşekil Orc Shaman! For the Horde!!![signature][hline]İnsanlar plan yapar , tanrı güler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman Şu an için hiç Troll'umuz yok....:hmm: [signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 20 Temmuz 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Lok'Thar ! buraya henüz yazılmamış baya bi horde hatta orc var[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 türklerin adını iki paralık edeceksiniz "bunların hepsi barbar, avrupa'ya nah girre bunlar" diye. efendi olun, alliance olun da uygar olduğumuz görülsün..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Delikanlı Orc çıksın söylesin kardeşim ben de buradayım diye :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Human Mage[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 gnome rogue var mıydı ki :) ne rouge olurum olursam baska ırktan rouge olmam ben ehe ama alliance olucaam kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Evet gnome rouge olabiliyor..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 DELİKANLI ORC NEBUCH BURDA!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Orc-Warrior olucak ilk karakterim kesinlikle eğer hoşuma gitmezse gene horde'dan bişiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 işte bi delikanlı orc daha.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sizden delikanlı değil anca köle olur *!çok pis laf sokar* (Ve Allience Horde Savaşı Paticikte başlar :))[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 StRencher bunu sana ödetcem. Baltamı senin kanınla yıkayacağım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Stealth ile arkana dolaşıp nefesimi hissettiğin anda cheapshot'ı geçirirsem biraz zor :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kesin gelicem ama henüz bi taraf seçemedim kendime :) Hem oynanış zevki hem rp olarak şerefli bir paladin de, hasta ruhlu bir cüce de, gizemli bir nightelf de, gururlu bir orc da, korkutucu bir tauren de, insanın kanını donduran bir undead de accayip çekici geliyo şu anda bana! napçaz şimdi ??[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kalaknımla Stunt yiyene kadar bekle.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 OguzAmca emin ol birçok insan o derdi yaşıyor. Hadi ırkı seçtin diyelim, bu sefer hangi class'ı oynasam diye kafayı yiyosun :) Seni en çok ne mutlu eder karar ver bence. Nebuch Yedirmiyim sana eviscerate'i :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 combolardan sonra bir şey yediremicek hale geleceksin![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hehe ya yapmayın şöle valla acayip hevesleniyorum oynamaya sonra beta için acc. da çıkmazsa içimde patlar çok feci valla *!savaş çığlığı atarak baltayı savura savura koşturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hehe biz blizzard'dan komisyon alıyoruz :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: OguzAmca, 20 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: gururlu bir orc da Amca şu cümleyi demişsen olay bitmiştir.düşünme hareket et.bak şu ilerden gelen davul seslerini duyuo musun ? birazdan ufuk çizgisinde siyah yeşil karışımı devasa bi topluluk gözükecek, o kadar kalabalık olacak bi bitki örtüsü sanacaksın.bize katıl :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 28 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Wow'da Kim, Ne Karakteri Oynatacak? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Delikanlı Orc çıksın söylesin kardeşim ben de buradayım diye :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Human Mage[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 gnome rogue var mıydı ki :) ne rouge olurum olursam baska ırktan rouge olmam ben ehe ama alliance olucaam kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Evet gnome rouge olabiliyor..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 DELİKANLI ORC NEBUCH BURDA!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Orc-Warrior olucak ilk karakterim kesinlikle eğer hoşuma gitmezse gene horde'dan bişiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 işte bi delikanlı orc daha.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sizden delikanlı değil anca köle olur *!çok pis laf sokar* (Ve Allience Horde Savaşı Paticikte başlar :))[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 StRencher bunu sana ödetcem. Baltamı senin kanınla yıkayacağım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Stealth ile arkana dolaşıp nefesimi hissettiğin anda cheapshot'ı geçirirsem biraz zor :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kesin gelicem ama henüz bi taraf seçemedim kendime :) Hem oynanış zevki hem rp olarak şerefli bir paladin de, hasta ruhlu bir cüce de, gizemli bir nightelf de, gururlu bir orc da, korkutucu bir tauren de, insanın kanını donduran bir undead de accayip çekici geliyo şu anda bana! napçaz şimdi ??[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kalaknımla Stunt yiyene kadar bekle.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 OguzAmca emin ol birçok insan o derdi yaşıyor. Hadi ırkı seçtin diyelim, bu sefer hangi class'ı oynasam diye kafayı yiyosun :) Seni en çok ne mutlu eder karar ver bence. Nebuch Yedirmiyim sana eviscerate'i :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 combolardan sonra bir şey yediremicek hale geleceksin![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hehe ya yapmayın şöle valla acayip hevesleniyorum oynamaya sonra beta için acc. da çıkmazsa içimde patlar çok feci valla *!savaş çığlığı atarak baltayı savura savura koşturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hehe biz blizzard'dan komisyon alıyoruz :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: OguzAmca, 20 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: gururlu bir orc da Amca şu cümleyi demişsen olay bitmiştir.düşünme hareket et.bak şu ilerden gelen davul seslerini duyuo musun ? birazdan ufuk çizgisinde siyah yeşil karışımı devasa bi topluluk gözükecek, o kadar kalabalık olacak bi bitki örtüsü sanacaksın.bize katıl :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar