StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 evet ya hem o olay kasış olur. Wow2'yi çıkarsalar daha kolay olur. Legion işi zor... Siz en iyisi İttifak'a katılın :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Daha bir hafta vardiye biliyorum[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mızrak kullanabilecekse Troll - Hunter Kullanamayacaksa.. Human - Warrior[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 troll = mızrak kalıplaşmış silahları, asıl başka silah kullanırsa yalan olur :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Fırlatılabilir mızrak ya hiç olmayacak ya da rare weapon olucak. o yüzden seni Allience'a alalım :) Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tamamdır o zaman undead warlock unuz burda (tipini demon a benzetmeye çalışcam :P) ayrıca hayallerimi yıkmayın. zamanı gelecek bir zamanlar küçük ama gururlu bir spawn vardı takmadıydık adam demon oldu. lodearonu aldı diyeceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Alliance Human Male Mage açıcam alemin en iyi magesi olucam varmı ötesi ??!Medivh ın gücünü geçicem herkesın a.k oyacamm[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 20 Temmuz 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 başkasına oynatmayı değil kendim oynamayı düşünüyorum öncelikle.. :-p betaya girebilirsem anlayacağım oynayıp oynamayacağımı da human paladin yaratırım kesin bir kere. bir ihtimal de night elf warden gibi bir karakter varsa onu oynatırım. hadi hiç olmadı pandaren brewmaster koymuşlardır bunlar oyunun bir yerine, onu oynarım.. putperest inek filan olmam kesinlikle, onu biliyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Pandaren Brewmaster olayı hurafe gibi. Hem zaten oyunun içindeki bir karakteri nasıl oynayabilirsin ki. he Warcraft 3'te vardı o ayrı :). Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 undead Warlock [signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu da soru mu be. buradaki herkes benim ne oynatacağımı biliyo =) gnome - mage[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 vaaay bekliyordum bir marjinal helal :) Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: StRencher, 20 Temmuz 2004 02:12 tarihinde demiş ki: herkez warrior ve mage'e yükleneceği için çoğu savaş taktiksiz olur. Ama Rouge demek taktik demektir. Stealth mode'da canavarın arkasına geçip onu stun edebilen tek kişi sensin. Çift silah kullanabilen tek kişi sensin. Kapalı chest'leri açabilen tek kişi sensin. Bi kaç yanlışın var. Evet ağırlık warrior ve magelerde ama 3. popüler sınıf roguelar. Mage ve warriorların fazla bi taktiksel getirisi yok ama rogueların da yok.PvM de olayları tamamen damage dealing, sleep betadan çıkarıldı ama ne olacağı belli değil. Magelerin crowd control için polymorphu var bi iki büyüsü daha var. Warriorlarda taunt var .Sap sadece humanoidlere işliyor. Opening ve finishing movelarla diablo assassin gibi biraz roguelar. Warrior a göre daha az hp ve armor ama daha çok damage ve bazı ek skilller var. Kendi lvlına yakın bi mage in hpsini yarıya düşürebiliyor sneak attackla bu bi +pvpde.Ama başka olayları yok. Dual wield i lvl 20 100skill pt. harcayan warriorlarda alabiliyor. Mageler hem görünmez olabiliyor (rogue gibi hızdan kaybetmeden) hemde kilitli sandıkları açabiliyorlar. Rogue, mage olduğu sürece grupta gerekli değil, sonuçta mage rogue un bütün yaptıklarını ve daha iyisini yapabiliyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 20 Temmuz 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Şuan Blizzard'ın üstünde durduğu olayda bu zaten. Belirli dengesizlikleri yok etmek. Mage'lerin chest açma büyüsü kaldırılabilir. Ayrıca nasıl Rouge'ların kalkan kullanma özellikleri kaldırıldığı gibi Warriorların dual weapon'a geçmesi de önlenebilir. Rouge senin dediğin gibi o kadar popüler değil. ve evet şu an için o kadar gruplar da istenmiyorlar. Popüler olmamasının sebebi çoğunluğun tank player olmak istemesi. Taktik olayından anlayanlar Rouge oynamak istiyor. Beta da olduğumuz için Rouge'un tam gücü ortaya çıkmış değil fakat mage-killer'dan daha da üstün bir hale getirilecek.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ya ayni daoc bu ya nezaman wow ustune bisey okusam aha bu daocta vardi oluom[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ama aynı derken, iyi yönde mi aynı kötü yönde mi aynı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 02:35 tarihinde demiş ki: troll = mızrak kalıplaşmış silahları, asıl başka silah kullanırsa yalan olur :) Baltayıda unutma.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hm ii ktöü karsilastirmasi yapamam sanirim wowu oynamadan tam ama bi örnek daocta roguelar yukarda sayilan ozellikler nedeni ile gruplara giremiyorlardi (aggro tutamama falan zirh dandik die) aynisi wowda olucakmi gorucez[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu oyunu alırsam ki Daoc'a çok benziyorsa almam yani ama alırsam Human olurum ama ne olurum belli değil pvp yapcaksam fighter olurum ama 2. bi meslek olabiliyor mu swg gibi? o zmn craft da bişi olurum belki bs flm? kim bilir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 nightelf rogue[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 o kulaklara alışabilirsem ne rogue düşünüodum ama gnome veya human da açabilirim. aslında betada neyden heves aldıgıma bagli ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bende ilk başka Horde düşünüyordum fakat etrafımdaki insanlar "ne kötü olucaz biz iyi olalım..." diyorlar ve o yüzden sanırım Dwarf bir Paladin açıcam veya arkadaşlarımdan ayrı Orc Shaman açarım.Bu arada mesela şimdiye kadar kimse ben Healer (Priest) olucam dememiş mesela bence oyunda en tercih edilmeyen class olabilir.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yok yok yurt dışında baya Priest oynatan/oynatmak isteyen var. Önemli bir karakter çünkü. Grup savaşlarında genelde geri de durur, belki insanlar bu yüzden istemiyıo olabilir ama yine de oynayanı bol. Raid3r seni listreye gnome Rouge olarak alıyorum?! kawa seni de dwarf paladin!? Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Rogueların daoc a benzemesi normal, daha geniş bi açıdan bakarsan priestler daocdaki priest sınıflarına, mageler benzer oyunlardaki mage sınıflarına vs. benziyor. Bunun sebebi d&d benzeri sınıf temelli sistemlerde her sınıfın belirli bir rolünün olması. Roguelara daha farklı özellikler ekleyebilir çıkarabilir, oyunu daha eğlenceli ve dengeli hale getirebilirsin. Ama rogue un warriordan daha az hp ve armor a sahip olması ve aggro tutamaması onun rogueluğundan gelir. Priest hiç yok şimdiye kadar normaldir. Betada da en az oynanan sınıf priest. Tam sürümünde de böyle olacağını tahmin ediyorum sonuçta ne kadar güçlü olursa olsun (şu anda priestler için shaman dışında herşeyin ilacı deniyor) destek sınıfı olduğu için az tercih ediliyor. Herkes grubunda bi priest olsun ister ama kimse priest olmak istemez :) Bakıyorum da patide allience ın Horde a karşı sayısal bi üstünlüğü var, yol yakınken gelin derim size. Sonra raidlerden belimiz büküldü aman demeyin..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .[Bu mesaj axedice tarafından 20 Temmuz 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben Priest olucam destek ıyıdır guildde hazır bizim[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 28 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Wow'da Kim, Ne Karakteri Oynatacak? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Pandaren Brewmaster olayı hurafe gibi. Hem zaten oyunun içindeki bir karakteri nasıl oynayabilirsin ki. he Warcraft 3'te vardı o ayrı :). Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 undead Warlock [signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu da soru mu be. buradaki herkes benim ne oynatacağımı biliyo =) gnome - mage[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 vaaay bekliyordum bir marjinal helal :) Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: StRencher, 20 Temmuz 2004 02:12 tarihinde demiş ki: herkez warrior ve mage'e yükleneceği için çoğu savaş taktiksiz olur. Ama Rouge demek taktik demektir. Stealth mode'da canavarın arkasına geçip onu stun edebilen tek kişi sensin. Çift silah kullanabilen tek kişi sensin. Kapalı chest'leri açabilen tek kişi sensin. Bi kaç yanlışın var. Evet ağırlık warrior ve magelerde ama 3. popüler sınıf roguelar. Mage ve warriorların fazla bi taktiksel getirisi yok ama rogueların da yok.PvM de olayları tamamen damage dealing, sleep betadan çıkarıldı ama ne olacağı belli değil. Magelerin crowd control için polymorphu var bi iki büyüsü daha var. Warriorlarda taunt var .Sap sadece humanoidlere işliyor. Opening ve finishing movelarla diablo assassin gibi biraz roguelar. Warrior a göre daha az hp ve armor ama daha çok damage ve bazı ek skilller var. Kendi lvlına yakın bi mage in hpsini yarıya düşürebiliyor sneak attackla bu bi +pvpde.Ama başka olayları yok. Dual wield i lvl 20 100skill pt. harcayan warriorlarda alabiliyor. Mageler hem görünmez olabiliyor (rogue gibi hızdan kaybetmeden) hemde kilitli sandıkları açabiliyorlar. Rogue, mage olduğu sürece grupta gerekli değil, sonuçta mage rogue un bütün yaptıklarını ve daha iyisini yapabiliyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 20 Temmuz 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Şuan Blizzard'ın üstünde durduğu olayda bu zaten. Belirli dengesizlikleri yok etmek. Mage'lerin chest açma büyüsü kaldırılabilir. Ayrıca nasıl Rouge'ların kalkan kullanma özellikleri kaldırıldığı gibi Warriorların dual weapon'a geçmesi de önlenebilir. Rouge senin dediğin gibi o kadar popüler değil. ve evet şu an için o kadar gruplar da istenmiyorlar. Popüler olmamasının sebebi çoğunluğun tank player olmak istemesi. Taktik olayından anlayanlar Rouge oynamak istiyor. Beta da olduğumuz için Rouge'un tam gücü ortaya çıkmış değil fakat mage-killer'dan daha da üstün bir hale getirilecek.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ya ayni daoc bu ya nezaman wow ustune bisey okusam aha bu daocta vardi oluom[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ama aynı derken, iyi yönde mi aynı kötü yönde mi aynı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: arcane, 20 Temmuz 2004 02:35 tarihinde demiş ki: troll = mızrak kalıplaşmış silahları, asıl başka silah kullanırsa yalan olur :) Baltayıda unutma.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hm ii ktöü karsilastirmasi yapamam sanirim wowu oynamadan tam ama bi örnek daocta roguelar yukarda sayilan ozellikler nedeni ile gruplara giremiyorlardi (aggro tutamama falan zirh dandik die) aynisi wowda olucakmi gorucez[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu oyunu alırsam ki Daoc'a çok benziyorsa almam yani ama alırsam Human olurum ama ne olurum belli değil pvp yapcaksam fighter olurum ama 2. bi meslek olabiliyor mu swg gibi? o zmn craft da bişi olurum belki bs flm? kim bilir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 nightelf rogue[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 o kulaklara alışabilirsem ne rogue düşünüodum ama gnome veya human da açabilirim. aslında betada neyden heves aldıgıma bagli ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bende ilk başka Horde düşünüyordum fakat etrafımdaki insanlar "ne kötü olucaz biz iyi olalım..." diyorlar ve o yüzden sanırım Dwarf bir Paladin açıcam veya arkadaşlarımdan ayrı Orc Shaman açarım.Bu arada mesela şimdiye kadar kimse ben Healer (Priest) olucam dememiş mesela bence oyunda en tercih edilmeyen class olabilir.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yok yok yurt dışında baya Priest oynatan/oynatmak isteyen var. Önemli bir karakter çünkü. Grup savaşlarında genelde geri de durur, belki insanlar bu yüzden istemiyıo olabilir ama yine de oynayanı bol. Raid3r seni listreye gnome Rouge olarak alıyorum?! kawa seni de dwarf paladin!? Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r Gnome Rouge kawa Dwarf Paladin Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc/Tauren Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Rogueların daoc a benzemesi normal, daha geniş bi açıdan bakarsan priestler daocdaki priest sınıflarına, mageler benzer oyunlardaki mage sınıflarına vs. benziyor. Bunun sebebi d&d benzeri sınıf temelli sistemlerde her sınıfın belirli bir rolünün olması. Roguelara daha farklı özellikler ekleyebilir çıkarabilir, oyunu daha eğlenceli ve dengeli hale getirebilirsin. Ama rogue un warriordan daha az hp ve armor a sahip olması ve aggro tutamaması onun rogueluğundan gelir. Priest hiç yok şimdiye kadar normaldir. Betada da en az oynanan sınıf priest. Tam sürümünde de böyle olacağını tahmin ediyorum sonuçta ne kadar güçlü olursa olsun (şu anda priestler için shaman dışında herşeyin ilacı deniyor) destek sınıfı olduğu için az tercih ediliyor. Herkes grubunda bi priest olsun ister ama kimse priest olmak istemez :) Bakıyorum da patide allience ın Horde a karşı sayısal bi üstünlüğü var, yol yakınken gelin derim size. Sonra raidlerden belimiz büküldü aman demeyin..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .[Bu mesaj axedice tarafından 20 Temmuz 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben Priest olucam destek ıyıdır guildde hazır bizim[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar