Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent Üniversitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
G binasının içi kampüsten çok daha karışık. Üstüne üstlük doğru düzgün planlaması veya kat planı da yok. Bilen bilir... :D
Mesaj tarihi:
1-2 dakika geç kaldıktan sonra sınıfa girebildiysen problem olmaz. Kimisi 5 dakikaya kadar derse girmene izin veriyor zaten =)

G binası başta karışık geliyor da sonra alışıyosun rahat ol =) Ayrıca G binasının bi de gizli kapısı ve bölümleri var :p
Mesaj tarihi:
kami said:

evet ondan aldım/alıyorum. her derse ödev veriyor gerçi.

ama ilk hafta 3 dersine 1-2 dk geç kaldım sınıfları bulamadığımdan ve yurtta çalışma olduğundan. G binası mı ne yüzlerce sınıf var labirent gibi. umarım notumu düşürmez.

aranı iyi tut, muhabbet et. dediğim gibi çok kral adamdır seversin muhabbetini. elinden geleni yapar suistimal etmedikçe.

herşeyini eksiksiz tam yap, ingilizcende iyiyse a alırsın zaten.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

bu nedir ya pazartesiyi boşa cekemedim bir türlü ya da perşembeyi bilgisayar başında bekliyor millet.

türkçe ahmet kaya benimde, eng 101 shaun anthony

http://c1209.hizliresim.com/11/j/d3wuf.jpg

muhtemelen aynı sınıftayız, şimdi dikkatimi çekti turk101 benimde çarşamba günü senin saatlerinde hocası da ahmet kaya asdfasdf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Son program belli oldu benim de:

http://i.imgur.com/GYLpU.png

Hepsini geçersem Roma dışında alttan ders kalmıyor bakalım.
Mesaj tarihi:
beyler şaftım kaydı 6 saattir chemistry ödevi yapıyorum bu online homework sistemini kim getirdiyse allah belasını versin onun.

animasyonlu bilmem neyli inciğine boncuğuna küsüratlı yok bilmem significant numberli scientific notationlu 200 küsür soru var kesin her hafta dayayacaklar böyle. bir de süre sınırı koymuşlar sitede sayaç varmış çok uzun sürede bitirmeyin ödeve başladıktan sonra diyor hoca, ulan öss bitti hala yarış atlığı yapıyoruz başlayım böyle işe. şu 6 saat içinde hayatımda kullanmadığım kadar calculator kullandım.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

yoksa sen şu ankaralıları sevmeyen fizikçimisin :)

iri kıyım olan benim sınıfta, bu hafta görüşelim.

yok ben o değilim. en öndeydim ben, pek konuşmam genelde. görüşelim de iri kıyımı biraz daha açsan iyi olur asdf

ayrıca feci rage'e girmiş durumdayım. 8:40 da dersim var ve kapıları açık bir şekilde kişneyerek muhabbet eden hayvan oğlu hayvanlar yüzünden uyuyamıyorum. geçen de insan gibi söyledik ok dediler ertesi gün yine başladılar. yarın ilk iş yurtlar müdürlüğüne şikayet edeceğim. yine aynı şeyi yaparlarsa tavandaki floresanları söküp kafalarında parçalamayı düşünüyorum ve son derece ciddiyim. tüm huzurum kaçtı daha sıçtığı boku akıtmayan arap bozmalarına çattık şansa bak arkadaş ya.
Mesaj tarihi:
kami said:

beyler şaftım kaydı 6 saattir chemistry ödevi yapıyorum bu online homework sistemini kim getirdiyse allah belasını versin onun.

animasyonlu bilmem neyli inciğine boncuğuna küsüratlı yok bilmem significant numberli scientific notationlu 200 küsür soru var kesin her hafta dayayacaklar böyle. bir de süre sınırı koymuşlar sitede sayaç varmış çok uzun sürede bitirmeyin ödeve başladıktan sonra diyor hoca, ulan öss bitti hala yarış atlığı yapıyoruz başlayım böyle işe. şu 6 saat içinde hayatımda kullanmadığım kadar calculator kullandım.

ödeve süre koymak şahaneymiş
Mesaj tarihi:
No data for ENG 101

No data for GE 100

Attendance Records for MATH 101
Title Date Attendance
Lec 18/09/2012 2 / 2
Lec 20/09/2012 2 / 2
No data for PHYS 120

No data for TURK 101

No data for CHEM 101

No data for PHYS 101

MATH101 derslerinde yok mu yazılmışım? Hepsine gitmiştim ama. Gidilen dersleri mi işliyorlar starsa?
Mesaj tarihi:
bizim bölüm gayet rahat sanırım, ya da tam hocalarını seçtim.

3 güne düşürdüm denebilir programı, econ101 lerede girmeyecem.

çarşamba görüşelim kesin, zaten aynı sınıftayız :)

şansa bak aynı sınıfa denk geldık o kadar section var, hoca var.
Mesaj tarihi:
Siz şöyle konuştukça fiziği bırakıp iktisata, iç mimarlığa, turizm işletmeye filan geçesim geliyor asdfas

Özelden facebook adresimi yolluyorum, eklersin.
Mesaj tarihi:
o kitapta kalın değil mi. valla ayvayı yedim ben. ödev yapmaktan yaşayamıyorum. umarım seneye bölüm dersleri başlayınca şu homework ve attandence sistemi gevşer biraz, yoksa burayı bırakıp boğaziçine gidebilirim. hani alemlere akıcam demiyorum, sevgili filan hiç demiyorum güya ben bir kaç tane klube filan girecektim, spor yapacaktım filan. yalan oldu gibi hepsi.

2 saatlik türkçe dersi için, 3 tane boru gibi edebi kitap, tiyatro-sinema raporu, dönem ödevi, sunum, ara ödevler filan nedir ya?

hangi eng'in kredisi yüksek, hergün eng ödevi yapmak zorunda kalıyorum lanet ders haftanın 3 gününe yayıldığı için, 60 sayfalık oxford akademik yazısını dayadı hoca daha bu hafta, oku oku bitmiyor okusan anlamıyorsun. o kadar cins, gerçek hayatta kullanımdan uzak, sade sözlüklerde bulamayacağın sözcük var ki tam deli olmalık. bir de onunla ilgili wordlist, consept map, worksheet ödevleri filan verip duruyor texti okumak yeterince zorken.

ya yanlış hoca seçtim ya da bu işte bir iş var! çünkü fizik, kimya ödevleri de çok uzun sürüyor, hepsi online sistemden, sorular hazır ya, dayıyorlar 200 soruyu. hani sorular öss tarzı olsa anlıycam, ortalama 3 saatte yapar geçersin, ama öyle değil ki çoğu. e attandence sınırı da var, derslere girmeyip ödevleri yapayım diyemiyorsun. o kadar ödevin içinde her ders quiz yapıyorlar gelecek chapter ile ilgili, yani dersten 1 adım ileri gitmek ve bu quizleri yapmak için aynı zamanda derslere de çalışman lazım. bu kadar ödevi yetiştiremiyorum, bir yerden fire vereceğim galiba. registration kısmı kapanmış stars'da bazı dersleri droplama şansım var mıdır hala? yaz okuluna kalır alırım dropladıklarımı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Normal. Her bölüm öyle. Fizik bölümde gün de en aşağı dört saat filan çalışman gerekiyor, bırakan çok oluyor.
Mesaj tarihi:
her bölümün öyle olduğuna pek katılamadım ama bilkentte fizik okuyacaksan bölüm derslerinde bin beter olacaksın, gevşemesini beklemen ilginç olmuş.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ENG de normal ama Türkçe'nin zor bir yanı yok. O üç şey yıla yayılmış, bir akşam sinemaya, bir akşam konsere git yaz ver işte. Toplam üç tane, n'olacak? Sunum da bir günlük çalışmayla yapılacak iş. Bilkent'e giren herkes bu iki dersi aynı şekilde verdi.

Ben haftada 32 saat derse giriyorum, her dersimin kitabı en aşağı 1000 sayfa üstelik iki-üç kitap kulanmadan ve derslerde sağlam not almadan iyi not almak da zor. O kadar dersin üzerine de evde 3-4 saat çalışıp ( ödev yok bizim bölümde ama çalışman gerek, final haftası çalışmakla bir yere varamazsın ) sonra bir 6 saat uyuyup sabah 7'de tekrar evden çıkıyorum.

Senin dediğine bak bir de. Bu ENG'li, Türkçe'li yılın en kolay yılın. İlerde arayacaksın.
  • Yeni Oluştur...