cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aklı olan evlilikten korkar bu devirde...kadın-erkek olmayla bir ilgisi olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 seven korkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aktiftablet said: Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana. Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil. açıklayacak gibi yapmışsın işi daha da karıştırıp bırakmışsın. açıklamaz olaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 SekerPembe said: seven korkmaz romantik komedi filmlerini kıs biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 butun yuk erkeğin sırtında. ayrıca erkek evlilikten korkmaz, kadının evlilik komplekslerinden korkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 antiban said: aktiftablet said: Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana. Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil. açıklayacak gibi yapmışsın işi daha da karıştırıp bırakmışsın. açıklamaz olaydın. Dur ben sana bir baayan olarak açıklıyım. Bir kere evlenmeyi düşünmeyen erkek sorumluluk almaktan kaçıyor demektir, ikincisi yeteri kadar sevmiyor demektir. Çünkü yeteri kadar sevse sorumluluğun altın da güzelce girer. Bir diğer mesele de , hala günümüzde kızlar için "yıllarca gezdi gezdi çocuk bak kızla, ortada bıraktı gitti" gibi konuşmalar yapılarak psikolojileri bozuluyor.Ama bunu bir erkek için söyleyen yok. Ayrıca evlenmeye karar verdiğin bir erkekle muhtemelen birkaç yılın zaten geçmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istersin ama evlenmeyen adamı daha ne kadar bekliceksin vb... Yazılacaklar bunlarla sınırlı değil, daha bir sürü sebep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 allah allah ne gibi bi sürü sebepmiş bunlar ona bakarsan evlenmemek için de bir sürü sebep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 elbette var, biz ciddi bir sorun olmadığı halde sırf gıcıklık olsun diye evlenmekten kaçan erkeklerden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 evlenmekten kaçan biriyle niye evlenmeye diretiyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 30'lu yaşları evlenmek için uygun görüp, 30'larının öncesinde kalpler kıran kadınları gözünüzün önüne getirince gayet korkulabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 seviyor olamaz mısın, sonuçta insanın evlenmek isteyebileceği insan karşısına kaç kere çıkar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 İlk hamleyi kadınlardan beklemek gerek belki. Erkek adam seviyorsa kaçmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Havenless said: İlk hamleyi kadınlardan beklemek gerek belki. Erkek adam seviyorsa kaçmaz çünkü. işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bence de haklısın şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 canımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kezban olmasan yazardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 belki erkeğin sevesi vardır ama kız cok sevimsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 capsi dolaşıyo el altından. tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 SekerPembe said: antiban said: aktiftablet said: Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana. Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil. açıklayacak gibi yapmışsın işi daha da karıştırıp bırakmışsın. açıklamaz olaydın. Dur ben sana bir baayan olarak açıklıyım. Bir kere evlenmeyi düşünmeyen erkek sorumluluk almaktan kaçıyor demektir, ikincisi yeteri kadar sevmiyor demektir. Çünkü yeteri kadar sevse sorumluluğun altın da güzelce girer. Bir diğer mesele de , hala günümüzde kızlar için "yıllarca gezdi gezdi çocuk bak kızla, ortada bıraktı gitti" gibi konuşmalar yapılarak psikolojileri bozuluyor.Ama bunu bir erkek için söyleyen yok. Ayrıca evlenmeye karar verdiğin bir erkekle muhtemelen birkaç yılın zaten geçmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istersin ama evlenmeyen adamı daha ne kadar bekliceksin vb... Yazılacaklar bunlarla sınırlı değil, daha bir sürü sebep var. @antiban: açikliyim dedim ve soruyu biraz daha açtım, cevabı bilsem sormam zaten. @seker: benim sorduğum şeyi açıklamamışsın, postumu oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 evlilik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Başkasının konuşmasından kızın piskolojisi bozulmasın diye evlenemem kusura bakmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 diğer konuya yazmıştım zaten buraya aynen c/p edeyim: evlilik kadının yaşam biçimidir. erkek sisteme uymak için evlenir. çoğu erkek çevre öyle uygun gördüğü için evlenir, bunların çoğu bunun farkında bile olmaz. kalan erkeklerin bi kısmı da düzenli bi hayatı olsun diye evlenir. geriye kalan az bi kısım da çeşpitli başka sebeplerle evlenir, bunun pek azı ömür boyu sadakat, aşk, bağlılık falan gibi şeyler içerir. para, sorumluluk falan hepsi bi yana erkeğin yapısına uygun değil evlilik. evlenen erkeklerin neredeyse tamamı evliliğe ikna olarak evlenir. neyse ya isteyen evlensin. kızın annesine, ananesine, dayısının çocuklarına falan özel şöför lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 isim söyle ona göre yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar