Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Vay anasını, 2 dakkada medeniyet geliştirmişiz, takımdan bağımsız olarak kim tahmin ederdi 3 büyüklerden biri tek başına formasıyla metroda diğerlerinin arasında kalacak da dayak yemeyecek saldırıya uğramayacak forması çıkarılmaya çalışılmayacak falan diye... Dendiği gibi tabii bunda GS'nin maçı kazanmış olmasının da etkisi var. Keyifler yerindeyken hazır kazanmışken dalga geçmek yumruk atmaktan daha çekici gelmiştir. Aksi durum olsa "Çıkar lan o formayı" diye başlar gelecek tepkiye göre hastanede karakolda bitecek seviyeye kadar gelirdi durum. Ama yine de büyük ilerleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 iarwain said: lan biz ardiste bak demesinler diye güneş gözlüğü bile takmayan mütavazi adamlarız.çık dışarı. ahahah umut sarıkaya potansiyeli gördüm kardeş sende valla uzun süre atlatamamıştım bu sendromu zaten artık artistim hamurunakatayım diye gezmeye karar verdiğimden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 metro style gassaray app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 KullofAtlantis said: kulağında 900 liralık beats kulaklığı var bi de off çok uyuz oluyorum şöyle adamlara. "BAKIN BİR KULAKLIĞA 900 LİRA VERDİM VE CADDELERDE BÖYLE GEZİYORUM" geçen gün beşiktaşta da gördüm bi tane şu mantalite yüzünden timberlandim olamadı lan hiç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 barnacle said: iddaa falan kaybetmiş heralde. yoksa niye binsin abi manyak mı? adam maçını izlemiş metroyla evine dönüyor niye binmesin? ayrıca o terlemeyi maç günleri sıkıntıda olmasan da döküyorsun ya, klima falan kâr etmiyor o metroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 mani said: Koray 3lü çektirseydi efsane olurdu fırsatı tepmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 helal olsun lan çocuğa, cesaretine falan, üstüne bişi giyip sessiz sakin de durabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 vaperon said: Maçı fener alsaydı Koray'ın hali nice olurdu merak ediyorum. Kimse demesin Gs taraftarı seviye atladı diye. Feneri yendikleri için keyifleri yerindeydi. Tahammül edebildiler sadece. Edemediler küfre boğdular, terden 5 kilo vermiş çocuk video bitene kadar ahahaha fener macıyla alakası yok ki, kasımpasa macına giden taraftarlarla karsılasıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Fener süperkupa maçında galip gelseydi o taraftarlar öyle "sakin" duracaklardı... Anne hatrı sordular, son kez yedirdiler içirdiler. Ne kadar sakin olduğu da tartışılır hani. Ama oldboyzdan buraya kadar gelmek de bir başarı hani. Yoksa atomlarına ayrılmıştı eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ya metroda fazla oldboyz yokmus iste boyle geyik donmus. derbi gunu falan olsa su, mactan once/sonra/kazanılmıs/kaybedilmis farketmeksizin sopayı yerdi. ama su video eglenceli oldugundan cok fazla kisiye ulasacak ve az da olsa holiganlıgın onune gecilmesi konusunda bir adım olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aquila said: size gene iki kati sokmuslar, $200-$300, daha ucuza da bulunur. olay da pahali kulaklik takiyorum bakindan cok, populer olan seyi kullaniyorum bakin. burda da herkesin kulaginda bunlardan var, kimse de sklemiyo, takan memnun, takmayanin umrunda degil. beats detox dışındakiler beş para etmez, pro fena sayılmaz ama o fiyat aralıklarında cok daha iyi headphone lar var. çakmaları 100 lira falan bu arada, gg de sahibinden'de ganiyle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 CthuLhu said: KullofAtlantis said: kulağında 900 liralık beats kulaklığı var bi de off çok uyuz oluyorum şöyle adamlara. "BAKIN BİR KULAKLIĞA 900 LİRA VERDİM VE CADDELERDE BÖYLE GEZİYORUM" geçen gün beşiktaşta da gördüm bi tane şu mantalite yüzünden timberlandim olamadı lan hiç sdfs :D +balina derisi barbour mont hahahah gerçi değişti galiba o parametreler baya takip edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yav said: CthuLhu said: KullofAtlantis said: kulağında 900 liralık beats kulaklığı var bi de off çok uyuz oluyorum şöyle adamlara. "BAKIN BİR KULAKLIĞA 900 LİRA VERDİM VE CADDELERDE BÖYLE GEZİYORUM" geçen gün beşiktaşta da gördüm bi tane şu mantalite yüzünden timberlandim olamadı lan hiç sdfs :D +balina derisi barbour mont hahahah gerçi değişti galiba o parametreler baya takip edemedim asdfsdfg okulda üniforma giydiremezsin ama hepsi aynı montu, aynı kulaklığı, aynı telefonu, aynı ayakkabıyı, aynı gömleği, aynı parfümü kullanır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bi ara Buffalo botlar meşhurdu saçma sapan da birşeydi gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yav said: CthuLhu said: KullofAtlantis said: kulağında 900 liralık beats kulaklığı var bi de off çok uyuz oluyorum şöyle adamlara. "BAKIN BİR KULAKLIĞA 900 LİRA VERDİM VE CADDELERDE BÖYLE GEZİYORUM" geçen gün beşiktaşta da gördüm bi tane şu mantalite yüzünden timberlandim olamadı lan hiç sdfs :D +balina derisi barbour mont hahahah gerçi değişti galiba o parametreler baya takip edemedim Ben 200 liraya aldım.tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 şu videoyu izleyip kulaklığa takılmak ne gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 welcome to paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar