SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Rakı gider abi, bira mide bulandırır ama. Birde bira çerezle cipsle gider, ucuza kapatırsın. Rakı dediğin en azından beyaz et ister, ki kırmızı etten aşağısı kurtarmaz aslında. Çok pahalıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Abi bira ucuz değil. Bira fiyat/performansta da çok kötü. Ama adamın durumu için bira ucuz kalıyor. Bu herif iflah olmaz bi alkolik belli ki sfdsg. Buna 50'lik rakı koyarsan içer bi gecede. Her gece 50'lik bitirirse biradan pahalıya gelir bu sefer. Onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Rakı-antrikot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 SeaGle said: Rakı gider abi, bira mide bulandırır ama. Birde bira çerezle cipsle gider, ucuza kapatırsın. Rakı dediğin en azından beyaz et ister, ki kırmızı etten aşağısı kurtarmaz aslında. Çok pahalıya gelir. olm onun için şarap var ya off! parası olmayan içmez, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Abi şarabı bu adam yemekte şıra niyetine içer sfgsfdhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Ben fazla şarap içince baş ağrısı yapıyo ertesi gün yaa... tamam hangoverlık diyeceksiniz de, viski içiyorum rakı içiyorum, vodka içiyorum olmuyo, şarap içince oluyo. içindeki bir şey mi dokunuyo anlamadım. Bi tek şaraba özel bi durum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Şeker dokunmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 beni de lcd carpio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 plastik kısmını yemicen onun, ekranı yicen ortadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ertugrul ozkok de bugun, her gun en az yarim sise sarap ictigini yazmis. ictigi saraplar da 25-30 dolar bandindaki saraplarmis. bi sarabi acip begenmezse yeni sise acarmis, bu yastan sonra kotu sarap icme luksu yokmus. tanistiralim bu ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Rewendor said: Ben fazla şarap içince baş ağrısı yapıyo ertesi gün yaa... tamam hangoverlık diyeceksiniz de, viski içiyorum rakı içiyorum, vodka içiyorum olmuyo, şarap içince oluyo. içindeki bir şey mi dokunuyo anlamadım. Bi tek şaraba özel bi durum çünkü. bunun sebebinin şarabın içindeki kükürt olduğunu söylemişti bi tv programında yaşlı italyan çift. o yüzden elma şarabı mı ne içiyorlarmış onlar da, böylece baş ağrısı olmuyormuş elma şarabında kükürt yokmuş çünkü demişlerdi. artık ne kadar doğru bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 SeaGle said: Yanlız adamın yaptığı çevreye katkı falan değil sdf. Toplayıp geridönüşüme iletse tamam da, bira kutusuyla duvar yapmanın nesi çevre dostu abi? 2 seneye çürür zaten o duvar. atın şu muyendiz beyi forumdan iki dakka tadını çıkartmıyor adama... baltali ilah mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Korozyon ve Korozyondan Korunma diye ders alan mühendislere bunu yutturamaz Türk medyası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 alüminyum mu alemenyom mu yada soruyu düzeltiyorum işte hangisini diyorsun seagle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 helal olsun. bira ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 NolaxThensbane said: alüminyum mu alemenyom mu yada soruyu düzeltiyorum işte hangisini diyorsun seagle :D alemiyon iyi ya, daha samimi. Ama okulda bir bilimadamı gibi alüminyum diyoruz tane tanesfsdagfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hurda fiyatları hakkında bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bakır hurdasını sorarım abime. Kablo fabrikasında çalışıyor, her hafta kamyonla bakır hurdası veriyorlar. Ama çelik ve alemiyon hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 kaynak makinasını ve kamyoneti al aksamları hurda işine girelim :D süper yerler biliyorum ütülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Abi bursa thread'e şöyle bi haberle girmek istemiyorum =/ http://www.tumhaber.com.tr/HaberOku.php?haber_id=90521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 asdhashda oha baya deli cesareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 o kutularin icindeki bira damlalari gunesin altinda efsane mantarlasir yalniz iyi temizlenmemislerse. zamaninda klasik ogrenci evi geyigi olarak bira sisesi biriktirince basimiza gelmisti. biz kokuya falan alismisiz, eve gelen bir misafir uyarmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 olm igrencmisiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar