Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Gereksiz Bilgi: Winchester SXP tüfeği Tuzla'da üretiliyor misal. Özellikle yivsiz tüfeklerde (pompalı, çifte, süperpoze vb.) üretim fazlaymış ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kirpi var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 çin'e 600$'lık mal satabilmişiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Amerika her açıdan dünyaya zararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 BEYLER İSRAİL BİZDEN DAHA ÇOK SİLAH ALMIŞ Bir de afganistan amerika'dan 23 milyon dolarlık silah almış. Ona takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 japonyadan biz ne silahı almışız asıl ben ona takıldım, birde isviçre var her sene alınmış galiba bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kayıtlı silah trafiği olduğu için pek bişey ifade etmiyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 isvicreden sig almısızdır. japonyuadada polimer almısızdır palet almısızdir vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ne pis bi sektör yalnız ya kanadada bile hayvan gibi export import var -_- gerçi yüz ölçümüne oranlarsak az yine. bi de rusya acayip az inanmadım ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Dünyanın en çok para dönen sektörü, kapağı atan yaşıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ardeth said: kayıtlı silah trafiği olduğu için pek bişey ifade etmiyor muhtemelen +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 japonyadan mecha aldı arkadaş. onu koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bide zannımca işlenmiş silah olması sart deil. Ammunation felan dediğine göe hammedeler felanda mı gecerli aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar