Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: 21.08.2012 19.00 Spartak Moskova - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizilis benim dusundugum gibi ama oyuncular biraz farkli

selcugun yerinde topuz sagda krasic solda stock ortada kuyt oynasa cok daha hizli cikabilirdik kontraya.

belliki topu karsilayip hizli cikmaya calisicaz insallah beceririz
Mesaj tarihi:
abi stoch böyle bi maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak? çok yavaş kalıyor orta saha bu kadroyla. krasiç'i de karabük maçlarında oynatmak için aldık heralde, yemişim alışma sürecini, koy 11'de sür sahaya işte.
Mesaj tarihi:
top tutmaya kasıcaklar tempo düşürücekler bizimkiler belli ki ama göbekte o ikili ile o işler çok zor. umarım bu sezon gösterdikleri grafiğin 2-3çıta yükseğini gösterirler, özellikle baroni ve topal.
Mesaj tarihi:
"acımız kalbimizde

dün gaziantep’te meydana gelen acı olay üzerine; kulübümüzün yetkilileri bu sabah gerçekleşen spartak moskova-fenerbahçe maçı eşgüdüm toplantısında uefa yetkililerine, takımımızın sahaya siyah bantla çıkmak istediği yönündeki talebimizi iletmiştir.

uefa yetkilileri, uefa merkeziyle yaptıkları görüşmenin ardından, söz konusu talebimizi "sportif bir aktivite" olmadığı gerekçesiyle reddettiklerini tarafımıza bildirmişlerdir.

bu gelişmeyi kamuoyuyla paylaşır, kalbimizin, dualarımızın dünkü patlamada yaralanan vatandaşlarımızla olduğunu belirtmek isteriz.

saygılarımızla,

fenerbahçe spor kulübü"
Mesaj tarihi:
daha yazın işgalci oldukları afganistan'da 1 italyan askeri öldü diye Euro 2012 maçında siyah banda izin vermişti UEFA, yanılmıyorsam İtalya-Almanya maçıydı.

Bu olaya niye vermiyor? Ciddi ciddi nefret etmeye başladım bunlardan
Mesaj tarihi:
ilk yari defansif olarak istediklerimizi yaptik.
klasik daum fenerbahcesi izliyoruz.
ofansif olarak amator kume takimi gibiyiz. selcuk gibi bi adamlada organize bir atak gormek mumkun degil. ustune nerede onemli bi top gelse sacmalayip cikarken top kaptirmasi tehlikeli oluyor. 2 kere top kaptirdi cok onemli yerde. yerinede oynayacak adam yok malesef...
2. yari stock>musa olursa cok daha etkili oluruz atakta.
  • Yeni Oluştur...