yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 omurgasızlığın dibini gördüm arkadaş ama anlatmaya yüzüm olmaz o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 konu içinde en az 2 kız yoksa anlatma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yav said: omurgasızlığın dibini gördüm arkadaş ama anlatmaya yüzüm olmaz o derece bana anlat özelden ben gelip topice yazarım ben anlatıyomuşum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bi arkadaş görmüş diye anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 geçen bi arkadaş anlattı diye gir konuya. fake nick al ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 anlatmazsan sivilce çıksın burnunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 inc aldatılma ya da eski sevgilinin yeni sevgili bulması hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Hani böyle ergen kızlar tripli facebookta "ÇOK SİNİRLİYİM NİYE OLDUĞUNU SORMAYIN!" yazarlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kalbimi kırdın rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yav kusura bakma da adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 napayım abi keşke buna alınabilcek mecalim olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Rewendor said: Hani böyle ergen kızlar tripli facebookta "ÇOK SİNİRLİYİM NİYE OLDUĞUNU SORMAYIN!" yazarlar ya... lan ben de aynısını yazacaktım. msn de kişisel iletiye yokum yazmak gibi bişe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yavuz yaz hadi gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 said: ÇOK SİNİRLİYİM NİYE OLDUĞUNU SORMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 oraya buraya yazmamak için sizi seçtim olm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yav said: kalbimi kırdın rewendor e abicim gösterip de vermemek ama yaptığın? anlat bilelim, teselliyse teselli bi çözüm bulabiliyosak bulalım, arada trollük de yapıp eğlenelim. yok anlatmicaksan e başlık niye açtın, ne beklentin vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yav said: omurgasızlığın dibini gördüm arkadaş o da bişeymi. ben 2 saat önce yemek yediğim mekanda ajdar anik i gördüm, aynı havayı soludum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Nav yu lisn tu mii... http://www.youtube.com/watch?v=NnTgU1y-NFI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 patatespresi said: inc aldatılma ya da eski sevgilinin yeni sevgili bulması hikayesi. eski sevgilinin eski sevgilisine dönmesi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yav said: napayım abi keşke buna alınabilcek mecalim olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 asıl omurgasızlık yok efendim memeli fotosunu koydu kız ama göstermem yada omurgasızın biri var ama söylemem ne yaptıgını demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yav bana özelden anlattı olayı topic 10 sayfaya ulaşırsa topice de yazarım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 denizanasi mi gordun yuzerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar