Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konu ciddi patiler. Bu aralar biraz ağır işler yaptığım, çok terleyip rüzgarda kaldığım için sanırım belim ve boynumda bir haftadır geçmeyen korkunç bir ağrı var. Kremler, kas gevşeticilerle geçirmeye çalıştım, ama geçmedi. Bugün geldiğim nokta nefes alırken belimde ağrı oluyor. Yüzmek ya da yürüyüş, egzersiz yapmak işe yarar mı? Öneriniz var mı ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 doktora gitmeni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Doktora gidebileceğim bir yerde değilim şuan şehir merkezine biraz uzaktayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Belin incinmisken hareket yapma herseyden once. Daha kotu edersin. Bir de agrinin tam yerini tarif eder misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 doktora telefon ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 of cok igrenctir bel agrısı.gecmis olsun.fazla hareketten kacın.en kısa zamanda doktora gorunmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 di said: Belin incinmisken hareket yapma herseyden once. Daha kotu edersin. Bir de agrinin tam yerini tarif eder misin ? Tam yerinin mutlaka bi adı vardır ama ağrıyan yer için 'bel omuru' diyebilirim. Yani poponun biraz üstünde sağ ve sol taraf.. Kemiklerde değil ağrı ya da yayıldı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bobrekler gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Böbrek ben de düşündüm ama boyna vurur mu böbrek ağrısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 spor genel. taşınmalı. kesinlikle doktora gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 böbrek mide bulantısıda yapar. gün geçtikçe hafifleme olmuyorsa biran önce doktora git. allah korusun sinir falan sıkıştıysa dahada ezilir, daha büyük iş açılmasın başına geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Defalarca belini sakatlamis biri olarak bir kac oneride bulunabilirim ama doktor degilim ve beni dinlemek yerine mutlaka bir doktora gorunmeni oneririm. Kim olursa olsun muayne olmadan, en azindan rontgen cektirmeden -MR sart degil bel fitigi teshisi icin- verilen tavsiyelere gore hareket etmemelisin. Gelelim tahminime, anlattigin yerde agriyi hemen her hafta bir iki gun yasiyorum. Daha once bunun icin doktora gittigimde bel fitigim olmadigini ama legen kemigi cevresindeki dokulari bir sekilde zedeledigim soylendi bana. O bolgedeki kaslari guclendirmek icin steroid ignesi yapildi ve celik korse ile eve gonderildim. Doktor imkansiz ne yapayim dersen, imkansiz degildir, sen useniyorsundur diyeyim once. Yine imkansiz dersen; herseyden once belini sicak tut. Hava sicak olsa bile en ufak esinti agrini sizini arttiracaktir. Mumkun oldugunda sert ve duz bir yerde yat. Yamuk yatma. Ayaklarini uzatmak zorunda degilsin. Hareket etmeye calisma ve zorlama. Bu ilk oldugunda 10 gun yataktan cikamamistim ben nerdeyse. Jeller ilaclar pek bir isime yaramamisti ayni sekilde. Ha bir de en onemligi. Egilme, bir seylere asiri uzanma. Mumkunse biri sana hizmet etsin su rahatsizligin gecene kadar. Ayni sekilde kaykilarak oturma, mecbur degilsen hic oturma, ayakta durup gezinme. Bir iki gun icinde daha iyi hissedeceksindir. Yalniz doktor kismini ihmal etme. En onemlisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 di said: Defalarca belini sakatlamis biri olarak bir kac oneride bulunabilirim ama doktor degilim ve beni dinlemek yerine mutlaka bir doktora gorunmeni oneririm. Kim olursa olsun muayne olmadan, en azindan rontgen cektirmeden -MR sart degil bel fitigi teshisi icin- verilen tavsiyelere gore hareket etmemelisin. Gelelim tahminime, anlattigin yerde agriyi hemen her hafta bir iki gun yasiyorum. Daha once bunun icin doktora gittigimde bel fitigim olmadigini ama legen kemigi cevresindeki dokulari bir sekilde zedeledigim soylendi bana. O bolgedeki kaslari guclendirmek icin steroid ignesi yapildi ve celik korse ile eve gonderildim. Doktor imkansiz ne yapayim dersen, imkansiz degildir, sen useniyorsundur diyeyim once. Yine imkansiz dersen; herseyden once belini sicak tut. Hava sicak olsa bile en ufak esinti agrini sizini arttiracaktir. Mumkun oldugunda sert ve duz bir yerde yat. Yamuk yatma. Ayaklarini uzatmak zorunda degilsin. Hareket etmeye calisma ve zorlama. Bu ilk oldugunda 10 gun yataktan cikamamistim ben nerdeyse. Jeller ilaclar pek bir isime yaramamisti ayni sekilde. Ha bir de en onemligi. Egilme, bir seylere asiri uzanma. Mumkunse biri sana hizmet etsin su rahatsizligin gecene kadar. Ayni sekilde kaykilarak oturma, mecbur degilsen hic oturma, ayakta durup gezinme. Bir iki gun icinde daha iyi hissedeceksindir. Yalniz doktor kismini ihmal etme. En onemlisi o. Yaz ortasında ceza gibi oldu bu. Yatıyorum sürekli, sıcak duş, sıcak press.. Teşekkür ederim umarım bişey yoktur. Ama eğilirken dikkat et..kısmında sanırım bi hataya kurban gittik. Paldür küldür hareket etmekten yamuldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Eksik olmayın bu arada.. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Fitik olabilir bence. Ozelliklede boyuna vuruyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Öyle olmamasını ümit ediyorum. Ama fena durumlar, yatarken bile ağrıyor anlamsızca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 alabiliyorsan yakı al 2gün onu tut bölgede biliyorum işkence ama bir nebze iyi geliyor. Baston bulundur etrafta elini kolunu fazla uzağına uzatma. Yanında birini bulundurman doktora gitmen (acil bile olsa git verdikleri agrı kesici kas gevsetici mucizevi) çok önemli. Geçmiş olsun. Ağrı kesici kas gevsetici sıcak su yakı wicks hepsine aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 uzun süreli olarak yatayda kalıp, düzgün bir yatakta dinlenirdim benn senin yerinde olsam. doktora gidebilene kadar 2-3gün olabildiğince sırtımı dinlendirir ve üstüne baskı kurmazdım. hele herhangi bir spor.. şu aşamada.. imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Yakı olayı bi faciaymış abi.. Duydum biliyorum. Bugün jelle idare edip yarın şartları zorlayarak acile gitmem lazım sanırım. Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 baya aynı şey defalarce geldi benimde başıma ilki fıtıktı, geçti gitti sonrakiler hep kas spamzmı. kasgevşeticiyi igneyle vurdurmadan geçmiyor kesinlikle. 2 kişi kolumdan tutup götürüyordu görende vurdular omurilikten sanar. ama kas spazmıda aynı etkiyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bana doktor önermişti zaten onu acısından başka birşey düşünmediğinden belin normalmiş gibi davranıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Yakı'nın tam olarak verdiği acı hissi nedir peki? Yakıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 evet çok aci şekilde yakıyor onlarca iğne batıyormuş gibi geliyor wicksin 5kat güçlüsü diyebilirim. En kötüsü etkisi hiçbir zaman azalmıyor 2gün kalıyorsa 2gün boyunca aynı derecede devam ediyor. Ayrıca dediği şekilde yıkamaz benim gibi sıcak suyla yıkarsan o zaman gerçek acıyı görürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bu mudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar