Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 korkma para bişi olmaz. yeni revizyondur seninki, olmazsa flashlarsın yeni versiyonlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, GERGE said: Saglam calisiyor Sandforce, aylardir OCZ Agility 3 kullaniyorum annem dizustunde. Ilk ciktiginda sorunluymus ama o donemlerini gormedim ben. Fark bile edemeyecegin bir hiz avantaji icin fazladan 100TL verme gidip. Çok da hız için kasmama gerek yokmuş zira anakartım SATA2 destekliyormuş :P Yaz sonu gibi upgrade yaparsam farkı daha rahat anlayacağım :D Sandisk Extreme 120GB sipariş ediyorum... Yardımcı olan herkesin parmaklarına sağlık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cok acayip seytan durtuyor beni de. Alayim bir optic drive yerine takayim normal sata diski, bir tane de ssd alayim 128G lik falan, onu da normal diske takayim diye, ama bir usengeclik, bir pintilik.. Ne sacma seylere para verdim, su SSD ye niye para vermiyorum anlamiyorum kendimi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 çok büyük hata yapmışsın öyle diyim. bir an evvel ssd alman dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 selamlar. bende 120gb ocz vertex 3 var şuan. babam da 240/256 gb hp v300a ssd almış. bu ssd hakkında çok bir review ve test göremedim. olanlarda da vertex 3 az da olsa daha iyi puan almış. hiç hp hdd kullanmadım o yüzden önyargım var biraz. ama sonuçta 2 kat alana sahip olacağım. çok kötü değildir heralde değil mi? vertex 3 ü ya satarım ya da laptopa filan takarım diye düşünüyorum. napsam :D edit: bu arada ilginç gelen bir yanı varı hp nin. external olarak kullanabilmek için case vermişler. içine takıyorsun. external oluyor. ama ssd yi external olarak kullanacak kadar zengin değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ssdler arasında son kullanıcının pek anlayacağı kadar fark olmuyor diyorlar, zaten pahalı ürünler işte madem buldun kullan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bulabilirseniz Crucial M4 alın. NessaFTW tavsiyesi ile aldım diablo 3 çıkacağı dönem. Bir gün bile sorun çıkarmadı laptopum çok iyi durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bu ssd olayı daha serverlarda yok mıllet almaya basladı bırde 120 gb falan ne olm uctunuz ıyıce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 battlefield 3 ve 28gb kelimeleri birşey çağrıştırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Günlük kullanış sırasında her saniyeyi orgazm seviyesine çekiyor o yüzden alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sunucularla ne ilgisi var? Iki dizustude SSD benim, kendim alip taktim birini, mutlu mutlu kullaniyorum. HDD makineye gecince cekilmez geliyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Esh said: battlefield 3 ve 28gb kelimeleri birşey çağrıştırıyor mu? ssd olmayınca oynayamıyomusun yani fuzuli para harcama baska bişi degıl bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bilgisayarın kendisi fuzuli zaten, ssd olsa ne olur. ama sana katılıyorum insanın mutluluk dürtüsü, satın alma ile tatmin dürtüsü iç içe geçti bu yalnızlık çağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 SSD'nin oyunlarda bir avantaji yokki zaten. Isletim sistemi kat kat daha hizli calisiyor. Ofis programlari, dosya erisimi ucuyor. Tamamen degiyor harcanan 200TL'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bence gereksiz.. office ve windows uretimi ssd ye gore olmuyor sonucta.ssd nın cıkıs amacı farklı bıraz arastır ıstersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Oyunlar için loading süreleri kısalıyor. Hatta fpsmi bile artırmıştı bf3 te (3-5 fps kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bck said: bence gereksiz.. office ve windows uretimi ssd ye gore olmuyor sonucta.ssd nın cıkıs amacı farklı bıraz arastır ıstersen.. Bu ne sdffsdfs. http://www.youtube.com/watch?v=Elujjdo_8XU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Iyi, sen kullanma. Sirf pil omrunu bir saat civari arttirdigi icin sonuna kadar gerekli derim ben ama. http://www.notebookreview.com/assets/53475.jpg http://www.notebookreview.com/assets/53479.jpg http://www.notebookreview.com/assets/53485.jpg http://www.notebookreview.com/assets/53487.jpg http://www.notebookreview.com/assets/53483.jpg Iki yillik bu benchmarklar ayrica, guncel SSD'ler epey daha iyi sonuclar veriyorlar ama klasik dizustu HDD ayni hala. Gereksiz deme de para vermek istemiyorum, gereksiz giyerek kendimi tatmin ediyorum de suna; buradaki SDD alabilecek durumda insanalri yanlis yonlendirme. Paran varsa her sekilde iyi bir yatirim. Ozellikle 2-3 yilda bir notebook aliyorsan benim gibi birinden cikartip otekine takabilecegini dusunursen. Ayrica Windows 8 ve yeni Linux'ler ile OS X'ler SSD'ler de dusunulerek yapildi, evet. Windows 7 o tarz bir yapida degil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sadece mekanik tuş sesi için 300-400 TL veren insanların olduğu bir forundayız. SSD şu anki indiği fiyat seviyesi ile 1.5k ve üzeri bilgisayar alan herkes için zorunluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ssd nin tek amacı index focusing'dir gerisi yalan.. son kullanıcının hiç bir şekilde işine yaramaz. marketing olayları yukarıdaki görseller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 canavar gibi hızlandı yahu, gözümemi inanacam senin lafına mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ayni bilgisayari hem SSD'li hem HDD'li kullandim. Kendi gozumle gordum nasil bir performans, rahatlik ve sessizlik getirdigini. En basitinden pili 3 saat giden dizustunun pilinin 4 saat gitmeye baslamasina hicbir ise yaramamak diyorsan senin bilecegin sey ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hızlanmaz demıyorum ssd amacı farklı diyorum senın ıcın downtime almak ne kadar onemli ki lan.. windows hızlı calısıyordan ıbaret senın ıcın ssd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 O nasil bir terim yahu? Google'a yazinca hic bir sonuc cikarmayan terim mi olur? Ben cahilim bilmiyorum. Ayrica CPU'daki cachelere ve RAM'e de ihtiyac yok o zaman. SSD de bir caching mechanismdir. Gerekli olursa arkasina bitane HDD koyarsin o da yetmezse tape koyarsin onun da arkasina. SSD'nin amaci x y z degildir onyillardir bilinen memory hierarchy konseptine uygun bir leveldir sadece. Ustteki leveldan byte basina daha pahalidir ve daha hizlidir alttaki leveldan da byte basina daha ucuzdur ve daha yavastir ve SSD'den onceki hierarchy'e bakarsan tam da speed gap yerine cuk diye oturmustur. Yoksa DDR'dan onceki level olarak SRAM de koyardik bilgisayara ama orda speed gap olmadigi icin gereksiz complexity olurdu. Hepsini gectim bilgisayar gibi bi aletin MEKANIK parcalar barindirmasinin insani rahatsiz ediyor olmasi gerekir. http://images.bit-tech.net/content_images/2007/11/the_secrets_of_pc_memory_part_1/hei.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 fir3blad3 said: Oyunlar için loading süreleri kısalıyor. Hatta fpsmi bile artırmıştı bf3 te (3-5 fps kadar) ssd nin fps arttırması kadar sacma bir sey olamaz..interfaceler farklı lan bi kere kullandıgı. nasıl arttıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar