Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Di ben de geçen hafta Sandisk SSD aldım, canavar gibi valla 699 puan çekti AS SSD benchte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 benimkinde bi problem mi var acaba Windows 8 64bit i5 3570 sata3 ahci de açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Di ben de geçen hafta Sandisk SSD aldım, canavar gibi valla 699 puan çekti AS SSD benchte Abi benim ultrabook'ta takili olan U100 diye lanet bir model iste. Bir kac mesaj once verdigim link'te ki benchmark'lara bir bak, sac bas yoldurmalik tam. Bir de sikinti ayni geometriye sahip baska bir disk alip takma sansimin olmamasi. Yoksa parasini falan gectim, neyse parasi verip yenisini alayim kafasindayim ama bulamiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Laptoba ssd'yi taktım fakat boot cdyi bulamıyorum, internetten win7 indirip eski keyimi kullanabilir miyim? Yoksa sırf hard disk bile değişse hardware değişmesinden dolayı win7 key geçersiz mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Duzgun ISO'yu indirirken kullanirsin. Duzgunu hangisi diye sorma ben de bilmiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Eralph said: Laptoba ssd'yi taktım fakat boot cdyi bulamıyorum, internetten win7 indirip eski keyimi kullanabilir miyim? Yoksa sırf hard disk bile değişse hardware değişmesinden dolayı win7 key geçersiz mi olur? Eski hdd deki windowsu acronis yada ghostla image'i ni al, sonra yeni hdd ye copy/paste yap, 45dk da yeni ssd'li win7 hazırdı benim, çokzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Peki OS ssdye yüklerken özel optimizasyon falan yapmıyor mu ondan çekindim direk Image'ını almaktan :) hani defragment tarzı bir işlem yapıyor olabilir diye. Ama deneyeceğim dediğini teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yok ya, önce normal kullandığım win7'ye acronis kurup image aldım, sonra ssd'ye cd den win7 ve acronis kurup image'i kurdum, bilgisayar aynı sekliyle acıldı, hiçbişey sektirmeden temiz bi kurulum oldu. Sıfırdan kurulum tabiki daha iyide, wow sc2 ve bi dünya steam oyunları için tekrardan kurulumu gözüm yemedi, yoksa 0 dan hatta ahci açıp yapmak çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 alet geldi, cikolata kutusu gibi lan ufacik asdf. takmadan once bilmem gereken bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 İşte şurayı bi oku çok bişey yok Ahci modu fln açman gerekiyo sonra yardır. Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ocz vertex 4 90 dolar burada kemiksiz, lakin nette millet sorunlu felan yazmış :/ alsam mı bilemedim 120 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 4 yerine 3 al. arasında orada ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama Türkiye'de 100tl civarında fiyat farkı vardı. 3 ile 4 arasındaki en önemli fark sıkıştırılabilir/sıkıştırılamaz dosya yazma/okuma hızları arasında oluyor. eğer ters hatırlamıyorsam 4 sıkıştırılamaz dosyalarda başarılı baya. ama diğer türlü 3ten biraz daha yavaş hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Team Extreme 120Gb aldım taktım. dehşetengiz bir şeymiş bu lan. 220ye aldım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 adeta murat 131'den inip ferrari'ye binmiş gibi oluyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 internet bile hızlanmış gibi geliyor dfsdasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 400 liralık datron notebook'a takınca bile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 SSD alıyorum ama hangisi emin olamadım. Aklımda olan 2 marka var samsung ve intel. Intelin 330 ve 520 modeli yanılmıyorsam şu an performans fiyat olarak en mantıklıları. 520nin 330a kıyasla ne avantajı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Samsung'u hiç durmamıştım ben alırken iyi diye. Sandisk en iyisi görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bunu 3.5 aydır kullanıyorum, haddinden fazla da işimi görüyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Neyse vazgeçtim almaktan şuan için sadece oyun bilgisayarına SSD gereksiz masraf olacak benim için. Cevaplara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 toshiba qosmio laptopa taktım ssdyi(kingston hyperx). win7yi install ettim. windows boot ettikten sonra açılışta mavi ekran verip kapanıyor mavi ekran çok kısa kalıyor hatayı göremiyorum bile. aletin biosunda ahci ayarı yok. aklınıza gelen birşey varmı çözüm önerisi olarak? benim aklıma hiçbirşey gelmiyor. dipnot: eski desktop makinaya taktım paşalar gibi çalıştı ssd. win7 yukledım falan sıkıntısı yok. ama bana laptopta lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Samsung Türkiye'de satılmıyor şu anda ondan duymamışsınızdır. En büyük artısı 830 serisi Samsung SSD lerin, Sandforce değil kendi kontrolörünü kullanması, çok daha stabil çalışıyor. OCZ ye gelince, son firmware i yüklemeden OCZ tavsiye etmiyorum, mavi ekran manyaa olabiliyorsunuz. Son firmware yüklemek için ise, önce ikinci HDD olarak takmanız lazım, C: iken yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ocz kullanıyorum, linux live usb ile firmware güncelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Dwinz said: toshiba qosmio laptopa taktım ssdyi(kingston hyperx). win7yi install ettim. windows boot ettikten sonra açılışta mavi ekran verip kapanıyor mavi ekran çok kısa kalıyor hatayı göremiyorum bile. aletin biosunda ahci ayarı yok. aklınıza gelen birşey varmı çözüm önerisi olarak? benim aklıma hiçbirşey gelmiyor. dipnot: eski desktop makinaya taktım paşalar gibi çalıştı ssd. win7 yukledım falan sıkıntısı yok. ama bana laptopta lazım. videoya çek mavi ekranı. tam mavi ekran anında durdur, hata kodunu gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar