moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 link bunu mu alsam diye düşünüyorum bende. masaüstü için alıcam yannız laptop ve masaüstü diye ayrılıyor mu bunlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yani şuan sata2 normal 500 gb hdd almaktansa 120 gb ssd almak daha mantıklı? kesinlikle. çok depolama vs yapan bir insan değilim zaten, olmadı bir harici hdd ya da ikinci hdd alınabilir ilerde. bağlantı için özel bir kablo vs gerekiyor mu? hayır, eskisini çıkar. yenisini tak :D birde ikiside 250 lira olan ocz agility 3 ve sandisk var sanırım hangisini önerirsiniz? marka model çok ciddi fark yaratmıyor ancak ocz 'nin bir serisinde problem vardı, onları da değiştirdiler herhalde. şahsen ben kingston aldım 120gb 535/480 mb (okuma/yazma) hızlı. ssd den önce laptopu değiştirmeyi düşünüyordum, şu an öyle birşey yapsaymışım ne kadar pişman olurdum açıklayamıyorum o derece farkediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 turkiyeden alirken dikkat edin sandforce sf-2200 controller olanlar baya sikintili oldugu soyleniyo internette. her ne kadar firmware ile duzeldi denilsede iyice arastirmadan almayin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 moonfall said: link bunu mu alsam diye düşünüyorum bende. masaüstü için alıcam yannız laptop ve masaüstü diye ayrılıyor mu bunlar da Aynı bunu aldım işte bende. Dizüstü için ama 3.5 inçlik yapan cihaz kesin verdır. İçinden çıkmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Steam'e tıklayınca 1 dakika filan bekliyordum açılmasını. Şu anda ölçtüm 2-3 saniye kadar. 5200 RPM'den geliyorum bu arada ben, halim iyice haraptı yani. Bu OCZ dayanıklıymış, 2.000.000 saat diyor ötekiler 1.000.000 saat derken. Taşırım yanımda yıllarca. Düz hız olarak SanDisk daha iyiymiş ama o 1.000.000 saat dayanırım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu arada almisken garanti olsun diyorum sunu mu alsam? cok mu overpriced dir? ben 30-40 mb yazma hizindan daha cok internette okudugum bsod gibi sikintilardan muzdarip olmak istemiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 peki internette bu caddy dediğiniz case fiyatlarını göremeyen sadece ben miyim? :D malum masaüstü bilgisayarda kullanılacak. aramil çok teşekkür ederim bu arada cevaplar için. bu soru son ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sandforce'lar bir yıl önce sorunluymuş ama artık sorun çıkmıyor diyorlar. SandForce 2281 var benimkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://bilgisayar.gittigidiyor.com/dizustu-donanim-hardware?k=caddy ben kingston 120gb 535/480 240tl almıştım 1.5 ay önce. 2milyon saat süreli o da. açıkçası son tahlilde 120gb herhangi bir ssd olması yeterli şahsen. ha en kötü sata2 kullanırsanız efsanevi farkı yaşarsınız. sürekli ssd övüyorum ediyorum vs. o da ben aldım çok mutlu oldum, siz de olun diye başka bir amacım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Sevindirik oldum ben de. Outlook'da mesela posta ve takvim arası geçerken kısa bir zorlanma yaşardı makine, anında geçiyor şu anda. SATA II'deyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Virüs taraması yaptım, 24 saniye. Steam'i tray'dan açmak 15 saniye sürüyordu, anında şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 masaüstüne normal hdd caselere takıp mı bağlıyoruz bunları şimcik? değilse nerede bu ssd caseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 SSD hakkında sorular, - 120 GB sistem için yeterli mi? Alırsam Win8 Enterprise kuracağım direk. - Steam klasörüm HDD'de olacak. Oyunlarda bi fark olmayacak anlamına mı geliyor bu? - Vakti olan varsa, p55a- Ud3r'de sata 3 desteğini kontrol edebilir mi? %99 var gibi duruyor ama bir kelime oyunu var mı yok mu bilemedim. http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p55a-ud3r_10/overview/ Gigabyte said: SATA 6 Gbps Support Yet another onboard feature of GIGABYTE motherboards are Marvell's SE9128 chips for high-speed SATA Revision 3.0 compatibility, delivering superfast 6Gbps link speeds for twice the data transfer rates of SATA Revision 2.0 (3 Gbps). When used in RAID 0 (Stripe) mode, GIGABYTE motherboards offer even faster data transfer rates of up to 4x the speed of current SATA interfaces. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Win 8 gelmek üzere acaba o çıkınca fiyatlarda nasıl bir değişim olur? Beklesem mi ki 2 ay? Bi de ben 240gb istiyorum sata3.0, 120gb imkansız yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 GERGE said: Virüs taraması yaptım, 24 saniye. Steam'i tray'dan açmak 15 saniye sürüyordu, anında şimdi. asdfasdf mesajları okudukça SSD gören masum köylü diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Meov said: masaüstüne normal hdd caselere takıp mı bağlıyoruz bunları şimcik? değilse nerede bu ssd caseler bir caddy case flm linkleyin bana order edicem agility 3ü. BENDE GERGE GİBİ SEVİNDİRİK OLMAK İSTİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 aha caddy ler: http://bilgisayar.gittigidiyor.com/dizustu-donanim-hardware?k=caddy yalnız linktekilerin hepsi dvd-rom sürücüsü yeri için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Oyunlarda FPS farketmiyormuş. Steam'in açılıp kapanması fark eder bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bunlardan 3 5 tane var elimde farklı laptoplar için ama bunlar laptop için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ha masaüstü için diyorsun sen, şimdi anadım :s onu bilemiyorum bakalım birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 şunu bir izler misin? ben ofizdeyim açamıyorum :D http://www.seyretogren.com/video/donanim-network/masaustu-bilgisayara-ssd-nasil-takilir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 aynı videoyu şimdi buldum bende dur izleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yine case tadında bir aparat var. bildiğin metal plaka yaparım onu ben kendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 GERGE said: Oyunlarda FPS farketmiyormuş. Steam'in açılıp kapanması fark eder bir. Oyunu direk SSDye kurarsak save/load ve ara yükleme eziyeti ciddi azalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 battlefield 3 te 5 fps kadar oynatmıştı ssd takılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar