Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 1. Hafta: Galatasaray - Kasımpaşa (20.08.2012 / 21.00)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

http://1.bp.blogspot.com/-I90NfXbd47M/UBWcE8sf62I/AAAAAAAAA8A/sFI9P4_O2BA/s1600/Galatasaray++Kas%C4%B1mpa%C5%9Fa+Ma%C3%A7%C4%B1+Canl%C4%B1+izle+19+.08.2012.jpg

Eh bizim topici açmak da bana düştü. Benim başlattığım sezonlar uğurlu geliyor genelde, sezon tartışma topiğini açamadık da ilk maç topici oldu bakalım.

http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/293/5/8/galatasaray_by_beymen0-d315phh.jpg

GS'de önemli eksik olarak Semih milli takımda sakatlandığı için yok. Kendisinin olmaması ve alternatifinin de Dany olması yabancı kontenjanını bayağı sıkıntıya sokacak. Önemsiz eksik olarak ise Engin Baytar uzuunca bir süre aramızda olmayacak.

Bunun dışında yoğun program uygulanmasına rağmen Melo da geç dönüşü sebebiyle yetişemeyebilir.

Kasımpaşa ise yeni zengin yönetimi sayesinde bu sezon yaptığı Issakson ve Almanernst gibi flaş transferlerle dikkat çekiyor.

Edit: Başlığa tarih girilip düzenlendi.
Sosyal ağlarda paylaş

Egemen'in alınmasını o yüzden istiyodum ben de FB kaptı.

Yerli Servet - Gökhan vardı işte, Servet gitti Gökhan var.

Muhtemelen bu hafta Melo 11 çıkmaz, sonlara doğru oyuna girerse girer, o yüzden kontenjan sorun olmaz, ama haftaya Melo dönerse artık ya Dany yerine Gökhan Zan oynayacak, ya Eboue yerine Sabri ya da Elmander yerine Umut.

Gerçi haftaya da sonlara doğru girer Melo, temiz en az 2 haftası var toparlayana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

iki hükümete yakın takımın maçı kazanan dostluk olur

Bu tarz yorumlar gereksizlik sınırlarını zorladığında ceza yaptırımı yok mu acaba?

Maça dönersek Semih yerine G.Zan da forma giyebilir. Melo'nun da kadroda olacağı ama 11'de olmayacağı söyleniyor.Engin'in yokluğuyla beraber orta sahada eksik yaratabilir bu durum.

Bunlara rağmen Galatasaray sahasında kazanır diyorum.

edit: Melo Beşiktaş maçında oynar Rew =)
Sosyal ağlarda paylaş

melo oynasın kafamız rahat etsin ya

melo oynadıktan sonra gokhan zanın oynaması dert değil.ha bi tane net gollük hediyesi var fiks.atarlarsa 4-1 atamazlarsa 4-0 olur sdfs

amrabat oynamalı ama faydalı olcak o cocuk

hamit ise 50 bin kişiyi arkasına alıp 2-3 olumlu hareket yapsa bari
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...