Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fıtullah gülen bence çok iyi bir insanda diye de eklemiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Turk hiyari ile Turk okuzu cok daha tiksinilesi. Burjuva olani olmayani cogunu kapsiyor, tek kalemde aradan cikariyor tiksinilecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 daha 2004 de orhan pamuk, 2008-2009 gibi filan baslar fetullah guleni ovmeye, 2010 gibi filan israili elestirmeye gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 nedanko said: Ben ikinci gruptan bahsediyodum. Dogru diyosun. Cok belirgin degil. Ama ikinci durum benim dedigim. CHP li 40 yasini gecmis kadinlar mesela. cok tipik. CHP liler kizmasin, cok uzun yillar CHP ye milletvekili vermis bi ailedenim. Ama boyle, CHP li yasli kadin, diktator kafali, kendini ozgurlukcu zanneden jakoben. (baska tiplerde var tabii, her CHP li kadin da oyle degil) http://sacsizkral.files.wordpress.com/2010/03/umutsarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orhan pamuk'a popülizm yapıyor diyenler... vermeyin malzeme yapamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sipeys de gizli badem cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Viktor said: hangi burjuvazi? orhan pamuk hala 2004 turkiyesinde yasiyor demekki lulz artik burjuvazi = turban + jip + burgulu buzgulu varoslara yapilmis rezidans turbanlada kimsenin bi sorunu kalmadi, kilicdaroglu komple kapatti konuyu, bole sizofren kadinlarla yatip disarda gununu gun eden outdated yazarlar iste hala ayni muhabbeti yapiyor kurt olayi ise ayri lulz, geldigimzi noktada CHP teror yandasi suclamasi yerken yeni muhafazakar burjuvazi ASALIM KESELIM KANDILI YAKALIM ile basbakanin pesinde bi insan guncel konulardan bu kadar uzak oldugu halde bole aciklama yazmamali, dalga gecerler adamla bu yazinin altina 2012 de imza atabilmekte ayri komik, sirada ne var? nasyonel sosyalizmin avrupayi nasil tehdit ettigi almanyadan kacan yahudileri hicbir ulkenin kabul etmedigimi? yoksa apartheid rejimi ile demir perde ulkelerle berlin duvarinimi elestirelim? cok yanlis yapti su CIA, kennedy gul gibi adamdi valla http://eminatalay.files.wordpress.com/2009/05/at-gozlugu-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 burjuvazi sınıfının son 10 yılda nasıl değişip kimlerden oluştuğunun haberi yok. yozdil den gelişine vole bekliyorum yarına ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 turk burjuvazisi ter kokuyo iyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sipeyskeyk said: Die Zeit Gazetesi, 60 yaşındaki Nobel Ödüllü Türk yazarın, ülkesindeki üst sınıf insanlara katlanamadığını söylediğini belirtti. Pamuk, Alman gazetesine şunları söyledi: “Burjuvazi beni sinirlendiriyor. Kibirleri, dar görüşlü bir şekilde bencillikleri ve kendi ülkesinin insanlarından nefret etmeleri beni tiksindiriyor. Olağandışı Türk üst sınıf, askeri darbelerden ve de Kürtlere karşı yapılan kötü muameleden dolayı rahatsız olmuyor. Çoğunluğu oluşturan başörtülü kadınlara yukarıdan bakıyor. Bu da bana eskiden Güney Afrika’da beyazların siyahlara olan davranışını hatırlatıyor.” http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/768867-pamuk-turk-burjuvazisi-beni-tiksindiriyor Yorumum: Her kelimesine katılıyorum. Her kelimesine ama. Ben konuşacak olsam aynı cümleleri seçerdim o derece. /discuss senin haberin yok galiba yavrum. o sıkmabaşlılar elmas ticareti, inşaat işine falan girdiler. seni babanın şirketiyle birlikte 3-5 kere falan satın alırlar. antwerp'ten elmas çekiyorlar paso. vah vah. aynen katılıyormuş. devletin ihaleleri, vergisiz elmas ticareti yetmiyor artık. şimdi nato müteahhitliği işine girecekler. sen o zaman gör para, servet, ihtişam ne demekmiş. o "bunları aşağılıyorlar, yazık" denilen "beyaz türkleri" de komple satın alırlar. merak etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Sufi said: orhan pamuk'a popülizm yapıyor diyenler... vermeyin malzeme yapamasın.? edit:ha cümle düşükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Türklere yapılan zulümlerden bahsetmediği sürece ondan tiksinmeye devam edeceğim. ne zamandan beri toprak savunmak "katliam" oldu? yanıkdere'yi bilir mi acaba sayın Pamuk? acaba o dereye neden yanık denmiş? peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Seele said: senko said: tiksinerek ölsün. adam ödül üstüne ödül aliyor. adamin kitaplari milyonlar satiyor. ölsün diyorsun. nicin? uyuz oluyorum. bu arada topıc zengın cekememezlık kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Orhan Pamuk jetlagden kurtulamamış gündemi 10yıl geriden takip ediyor. pampa aldın Nobel'i artık vermezler bir daha kasma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Orhan Pamukyan sdf dur hassas konu gerçi. bi video vardı nobel ödülünün olay olduğu zamanlarda. orda geçiodu bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Fistan said: Sufi said: orhan pamuk'a popülizm yapıyor diyenler... vermeyin malzeme yapamasın.? edit:ha cümle düşükmüş çok oluyor öyle. yazarken çok fazla düşük cümle kuruyorum bazen hiç anlaşılmıyor genellikle de yanlış anlaşılıyor falan. biraz yazma çalışmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 burjuva olmak için serveti 2-3 nesil elde tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 omurgasız adamın söylediği sözü dayanıp omurgasızın bir ikonu açmış vakit harcamaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 huun said: burjuva olmak için serveti 2-3 nesil elde tutmak lazım. /THREAD gelmiş. viktor fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dogru diyo huun, asil burjuvalar oyledir, o yuzden ne rusya nin ne bizim adam gibi burjuvamiz var. olmadigi icin bizde ki burjuva tanimi degisiyor. yano soylerken biz kendi wannabe burjuvalarimizdan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 BramStoker said: sipeyskeyk said: Die Zeit Gazetesi, 60 yaşındaki Nobel Ödüllü Türk yazarın, ülkesindeki üst sınıf insanlara katlanamadığını söylediğini belirtti. Pamuk, Alman gazetesine şunları söyledi: “Burjuvazi beni sinirlendiriyor. Kibirleri, dar görüşlü bir şekilde bencillikleri ve kendi ülkesinin insanlarından nefret etmeleri beni tiksindiriyor. Olağandışı Türk üst sınıf, askeri darbelerden ve de Kürtlere karşı yapılan kötü muameleden dolayı rahatsız olmuyor. Çoğunluğu oluşturan başörtülü kadınlara yukarıdan bakıyor. Bu da bana eskiden Güney Afrika’da beyazların siyahlara olan davranışını hatırlatıyor.” http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/768867-pamuk-turk-burjuvazisi-beni-tiksindiriyor Yorumum: Her kelimesine katılıyorum. Her kelimesine ama. Ben konuşacak olsam aynı cümleleri seçerdim o derece. /discuss senin haberin yok galiba yavrum. o sıkmabaşlılar elmas ticareti, inşaat işine falan girdiler. seni babanın şirketiyle birlikte 3-5 kere falan satın alırlar. antwerp'ten elmas çekiyorlar paso. vah vah. aynen katılıyormuş. devletin ihaleleri, vergisiz elmas ticareti yetmiyor artık. şimdi nato müteahhitliği işine girecekler. sen o zaman gör para, servet, ihtişam ne demekmiş. o "bunları aşağılıyorlar, yazık" denilen "beyaz türkleri" de komple satın alırlar. merak etme sen. kapasiten ile üslübunu birbirine yakıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mighty_THoR said: omurgasız adamın söylediği sözü dayanıp omurgasızın bir ikonu açmış vakit harcamaya değmez. Bir de konuşabilsen. Aaaah ah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 die Zeit dediğin ZAMAN abi bildiğin. tersten okuyunca NAMAZ olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar